29 maart 2023 - 5

We blijven gaan voor elke smile

Computer said no. Een internetbedrijf dat problemen heeft na een software update. Het klinkt als een grap, maar het was heel even realiteit bij Telenet. In onze onstopbare ambitie om het steeds beter te doen voor jou en al onze klanten, installeerden we nieuwe, innovatieve software. Maar dat verliep net even iets anders dan gepland...


Hopelijk heb je er zelf niets van gemerkt, maar een aantal van onze klanten ondervond wel wat technische problemen en de wachttijden bij onze klantendienst liepen op. En dan bloedt ons geel hart. Want jawel, elke klant verdient onze beste service, elke dag opnieuw. Dat is het Telenet dat wij willen zijn. Waar jij voor gekozen hebt.


De afgelopen weken hebben we dan ook alles op alles gezet om dit terug in orde te krijgen. Ondertussen zijn de meeste problemen met onze software gelukkig achter de rug. Nog heel even en onze computer zegt weer volmondig ja. Vanaf dan kunnen we je nog beter en nog sneller helpen dan voorheen. Want wat er ook gebeurt, wij blijven gaan voor elke smile.