Webmail

We blijven gaan voor élke smile

We zetten ons elke dag in om ons strafste internet nog stabieler, sneller en veiliger te maken. Dat doen we door te blijven investeren in ons netwerk, te innoveren met slimme Telenet 360° Wifi en een proactieve service aan te bieden.

Verkozen tot beste internet volgens Testaankoop

Dat is ook Testaankoop niet ontgaan, want Telenet werd verkozen tot beste internet. Een mooie erkenning, maar zeker geen eindpunt.

Ben je ondernemer? Ontdek dan hier hoe Telenet blijft gaan voor elke smile.

Zó toveren we die smile op jouw gezicht

Investeren in het netwerk van de toekomst
We investeren voortdurend in future-proof technologieën. Daardoor kunnen we je vandaag al topsnelheden tot 1 Gbps* aanbieden. Verder werken we aan de verdere uitrol van fiber en 5G tot in het kleinste hoekje van België.
Je wifi-signaal versterken en optimaliseren met Telenet 360° Wifi
Met onze slimme wifi-pods is je wifi stabieler en sneller dan ooit. Ze zorgen voor een uitbreiding van je wifi-signaal, en optimaliseren het voor elke gebruiker en toestel in huis of in je zaak.
Proactieve service
We adviseren proactief onze klanten over hoe ze hun connectie kunnen optimaliseren. Bovendien heb je met onze app alles van Telenet op zak! Check je actuele verbruik, los problemen van je thuisnetwerk op met de diagnosefunctie, bekijk je aanrekeningen en regel je diensten vanuit eenzelfde kanaal.

12 maanden lang

12 maanden lang

Het beste internet thuis en onderweg

-€10/maand op ONE

Haal alles uit je Telenet

Haal jij vandaag al alles uit onze diensten? Om jou en je netwerkverbinding zo goed mogelijk te ondersteunen, bieden we verschillende opties en extra’s aan. Ontdek hoe wij je helpen om alles uit je internet te halen.  

Een antwoord op élke vraag
We staan voor je klaar

We streven ernaar om bij 90% van de problemen meteen de juiste oplossing te bieden. Hebben we een probleem zelf veroorzaakt? Dan sturen we gratis een technieker langs wanneer we het niet vanop afstand kunnen oplossen.  

Snel geholpen online én via de app

We bundelden mogelijke oplossingen op de meest voorkomende vragen en problemen in een handig overzicht. Een probleem met je wifi-netwerk? Dat los je snel op met de Telenet-app.  Zo ben je ook in drukke tijden digitaal geholpen. 

Ken je onze Netweters al?

De Netweters is onze online community voor en door klanten. Heb je een vraag over een telecom topic of wil je zelf mensen helpen met handige tips en mogelijke oplossingen? Gooi het op het Netweters-platform!