Webmail

Contact

Een no-nonsense promo voor een no-nonsense generatie

Een no-nonsense promo voor een no-nonsense generatie

No-nonsens promo voor een no-nonsens generatie

Ben je ONE en onder de 30 jaar? Dan krijg je tot aan je 30ste verjaardag elke maand 10 euro korting op je ONE(up). Van een no-nonsense promo gesproken! 

Verzilver je korting

Voldoe je aan de voorwaarden? Verzilver dan nu je maandelijkse korting! We hebben nog even onderstaande gegevens nodig om alles voor je in orde te brengen.

Vraag je korting aan

Voorwaarden

  • Je bent tussen de 18 en de 30 jaar oud,
  • Je hebt je domicilie op het adres waarvoor je de korting aanvraagt,
  • Je bent ONE(up)-klant op het moment dat je de korting aanvraagt.
Voorwaarden ONE(up) -€ 10 / maand tot je dertigste

Aanbieding geldig van 05/09/2022 tot en met 13/11/2022 voor alle nieuwe en bestaande ONE(up)-klanten tussen 18 en 30 jaar. Een vaste maandelijkse korting van 10 euro wordt na de activering toegekend op de maandelijkse aanrekening en dat tot de dag voor de 30ste verjaardag van de klant. Bestaande ONE(up) klanten dienen de korting aan te vragen via het online formulier. De klant moet op hetzelfde adres wonen als datgene waarvoor de activering aangevraagd wordt. Een bestaande klant van 30 jaar of ouder mag tijdens de promoperiode zijn abonnement niet opzeggen of overdragen aan een klant tussen 18 en 30 jaar die op hetzelfde adres woont om zo van de korting te kunnen genieten.
Korting wordt behouden zolang de klant ONE(up) heeft. Wanneer de klant zijn ONE(up) opzegt (d.w.z. het internet en/of mobiel abonnement in deze bundel), vervalt de korting. 

Voorwaarden ONE(up) -€ 10 / maand gedurende 3 maanden

Aanbieding geldig van 05/09/2022 tot en met 13/11/2022 voor nieuwe klanten, alsook bestaande klanten die nog geen mobiel abonnement hebben en die ONE(up)-klant worden. Een vaste maandelijkse korting van 10 euro wordt toegekend op de eerste 3 aanrekeningen na activering. De klant moet op hetzelfde adres wonen als datgene waarvoor de activering aangevraagd wordt.