Webmail

Contact

Een no-nonsense promo voor een no-nonsense generatie

€10/maand korting op ONE tot je 30ste

Een no-nonsense promo voor een no-nonsense generatie

€10/maand korting op ONE tot je 30ste

Ontdek je korting
Ik ben
Jonger dan 30 jaar
30 jaar of ouder
Jonger dan 30 jaar
30 jaar of ouder
Je geniet van € 10 korting tot je 30ste!

Stel je ONE(up) samen

 

Heb je al ONE of ONEup en ben je jonger dan 30 jaar? Vraag dan je korting aan

Je geniet van € 10 korting gedurende 3 maanden!

Stel je ONE(up) samen

 

Heb je al ONE, ONEup of een ander abonnement bij Telenet met internet én mobiel? Dan kom je niet in aanmerking voor deze promo. Check dan zeker onze straffe kortingen op toestellen

Gigasnel surfen op het beste netwerk, ook op 5G ⓘ

Gratis installatie & activering ⓘ

Stap over met Easy Switch en zit nooit zonder internet & mobiel ⓘ

Bestel online
Toch nog vragen? Wij staan voor je klaar!
Bestel online
in 1-2-3

Stel je ONE(up) samen

Bel ons
 

0800 66 724

Wij bellen jou
 

Plan een afspraak

Kom langs in een
Telenet-winkelpunt

Zoek een winkel in je buurt

Onbeperkt internet, ook op je tablet en smartwatch.

Met ONE en ONEup heb je een onbeperkt internetvolume, of je nu thuis op je wifi zit of onderweg mobiele data gebruikt op je smartphone. 

Bovendien surf je moeiteloos verder op je smartwatch (met de ingebouwde eSIM) en op je tablet (met de gratis datasimkaart).

Waarom kiezen voor Telenet?
  • Je surft op hét netwerk van Vlaanderen en Brussel, vandaag al tegen gigasnelheden
  • Dankzij Safesurf of Safespot+ ben je altijd beschermd tegen virussen en phishing.
  • Overstappen is simpeler dan ooit dankzij Easy Switch. Je hoeft zelf niets te doen en zit geen moment zonder je diensten.
  • We staan voor je klaar op de manier die het beste bij je past: telefoon, WhatsApp, e-mail, of in één van onze winkelpunten. 
Veelgestelde vragen

Ben je jonger dan 30? Dan krijg je 10 euro korting per maand op ONE(up) tot de dag voor je 30ste verjaardag. 


Ben je jonger dan 30 en heb je al ONE(up)? Dan kan je je korting aanvragen via het online formulier. 


Ben je 30 of ouder en heb je nog geen ONE(up) of een ander abonnement met internet en mobiel? Dan krijg je 10 euro korting per maand gedurende 3 maanden. 


Ben je 30 of ouder en al ONE(up) of een ander abonnement met internet en mobiel? Dan kom je niet in aanmerking. Je geniet wel het hele jaar door van onze straffe kortingen op toestellen

Ben je jonger dan 30 en stel je online je ONE(up) samen, dan krijg je automatisch de korting iedere maand op je aanrekening tot de dag voor je 30ste verjaardag. 


Heb je toch nog vragen? Bel ons op 0800 66 724, plan een telefonische afspraak of kom langs in één van onze winkelpunten.

Ben je jonger dan 30 en heb je al ONE(up)? Dan kan je je korting aanvragen via het online formulier. 


Ben je ouder dan 30 en heb je al ONE(up)? Dan kom je niet in aanmerking. Je geniet wel het hele jaar door van onze straffe kortingen op toestellen

Onder je 30ste ga je door heel wat belangrijke levensfasen: voor het eerst alleen gaan wonen, je eerste huis of appartement kopen, een gezin stichten, … Allemaal fasen die wel wat geld kosten, daarom willen we jongeren onder de 30 graag een duwtje in de rug geven. Met ONE(up) kan je heel wat doen, voor een scherpe prijs. 

Overstappen is simpeler dan ooit met Easy Switch. Wij regelen je overstap, zonder dat je zelf iets hoeft te doen. Jij kiest wanneer je oude abonnementen worden stopgezet. Zo zit je nooit zonder diensten. 

Meld je aan op telenet.be en bestel ONE(up). Je korting wordt automatisch verrekend. 

Je krijgt 10 euro korting per maand op ONE(up) gedurende 3 maanden.

Voorwaarden en disclaimers

Voorwaarden ONE(up) -€ 10 / maand tot je dertigste
Aanbieding geldig van 05/09/2022 tot en met 13/11/2022 voor alle nieuwe en bestaande ONE(up)-klanten tussen 18 en 30 jaar. Een vaste maandelijkse korting van 10 euro wordt na de activering toegekend op de maandelijkse aanrekening en dat tot de dag voor de 30ste verjaardag van de klant. Bestaande ONE(up) klanten dienen de korting aan te vragen via het online formulier. De klant moet op hetzelfde adres wonen als datgene waarvoor de activering aangevraagd wordt. Een bestaande klant van 30 jaar of ouder mag tijdens de promoperiode zijn abonnement niet opzeggen of overdragen aan een klant tussen 18 en 30 jaar die op hetzelfde adres woont om zo van de korting te kunnen genieten. Korting wordt behouden zolang de klant ONE(up) heeft. Wanneer de klant zijn ONE(up) opzegt (d.w.z. het internet en/of mobiel abonnement in deze bundel), vervalt de korting. 


Voorwaarden ONE(up) -€ 10 / maand gedurende 3 maanden
Aanbieding geldig van 05/09/2022 tot en met 13/11/2022 voor nieuwe klanten, alsook bestaande klanten die nog geen mobiel abonnement hebben en die ONE(up)-klant worden. Een vaste maandelijkse korting van 10 euro wordt toegekend op de eerste 3 aanrekeningen na activering. De klant moet op hetzelfde adres wonen als datgene waarvoor de activering aangevraagd wordt.  

Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties voor Telenet internet.