Webmail

NSPIRE 2022

Laat je inspireren!

23
& 24
November
2022
Een hele week lang, inspirerende visies gebracht door al even inspirerende persoonlijkheden.

Inspiring breakfast sessions

Van maandag 23 tot donderdag 26 november 2022. Van 09:00 tot 10:10

Maandag

'Digitale versnelling in business en maatschappij'

 

Dado Van Peteghem

Dinsdag

'De grote cyber-uitdagingen'

 

 

Eddy Willems

Woensdag

'Een nieuwe wereld, een nieuwe consument'

 

Steven van Belleghem

Donderdag

'Veerkracht van mens en medewerker'

 

Elke Geraerts

En vrijdag?

We sluiten Nspire 2020 af met een bruisende slotshow. Vier generaties van experts blikken terug op de vier keynote topics van de Nspire week.

 

Dit wil je
echt niet missen

Verspreid over vier dagen geven vier top keynote speakers hun visie op hoe organisaties en hun medewerkers best omgaan met de actuele uitdagingen en nieuwe technologische mogelijkheden. Nieuwe vormen van samenwerking, groeiende klantverwachtingen, noodzakelijke cybersecurity en het belang van uniek-menselijke kwaliteiten. Het zijn stuk voor stuk kansen en redenen om de digitale slagkracht van jouw organisatie verder te vergroten.

 

Daarnaast delen vier ‘Verderkijkers’ de inzichten die zij uit de voorbije maanden meenemen naar het bedrijfsleven van morgen. Vier boeiende ondernemers en bedrijfsleiders die jou graag inspireren met hun verhaal over hoe zij de transformatie omarmen en hoe veerkrachtig ze als organisatie (moeten) zijn.

Remaining resilient in times of change

  Nspire host is niemand minder dan Jo Caudro

   Als host van dit event geeft Jo elke dag ook zíjn visie op de verschillende topics. Nóg meer                 inspiratie dus, vernieuwende inzichten en pasklare tips.

 

  "HET HOOFDTHEMA VAN NSPIRE 2020 IS RESILIENCE. OMDAT                    VEERKRACHT EEN VAN DE BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN ZAL            ZIJN IN DE WERELD VAN MORGEN."
 

    Jo is een digitale pionier met een passie voor transformatie en strategie. Hij is beter dan wie            ook geplaatst om technologische, maatschappelijke en economische inzichten op een                      optimistische manier samen te vatten. Jo is auteur, adviseur en spreker.

Are you ready to be NSPIRED?

Telenet Business
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen

nspire@telenetgroup.be