Meer dan ooit
verbonden,
meer dan ooit
geholpen.

 

 

Telenet?

Telenet lijkt misschien helemaal nieuw in Brussel, maar we zitten hier al een tijdje, zo’n 10 jaar! Van een kleine Vlaamse onderneming in de jaren ‘90 tot het grootste telecombedrijf van België. We bieden ondertussen internet, telefonie en tv aan in 13 Brusselse gemeentes(*). 


*Aansluitbare gemeenten in Brussel (postcodes): 1000, 1020, 1030, 1040, 1070, 1080, 1081, 1082, 1083, 1090, 1130, 1170, 1190, 1200, 1210

Onze visie

We boosten de connectiviteit en het dagelijkse leven in Brussel. Zo willen we ook ons steentje bijdragen aan de Brusselse strategie voor 2025 rond onderwijs, werk, innovatie en mobiliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat technologie en connectiviteit de drijvende motoren zijn om die doelstellingen te behalen.

Innoveren en creëren

Telenet wil de beste zijn in alle diensten die ze aanbiedt: van innovatie tot de kwaliteit van producten en klantenservice. Daarin blijven we voortdurend investeren. Zo investeerden we 15 miljoen euro in een netwerkupdate om de Brusselse inwoners een betere netwerkverbinding te garanderen.

Een stap vooruit

Naast onze investeringen in technologie en innovatie in Brussel willen we ook actief bijdragen aan andere Brusselse uitdagingen. Elke Brusselaar de kans geven die hij verdient in de digitale wereld. We willen de stad een echte boost geven!

Met Telenet kies je voor

Alleen het beste is goed genoeg. In Vlaanderen kiest men met Telenet al jaren voor kwaliteit.
En die kwaliteit is nu ook in Brussel beschikbaar.

Phone
Onbeperkt bellen

Meer info

Phone
ULTRASNEL INTERNET & WIFI

Meer info

Phone
Overal Telenet TV

Meer info

Phone
Mobiele data & ultrasnelle 4G

Meer info

Heeft u een btw- of ondernemingsnummer? Ontdek ons business aanbod >

Vind het abonnement dat bij jou past

Zoek je een internetabonnement of liefst een all-in bundel? Veel mobiele data of helemaal geen data? Kijk je graag naar series of zit je aan het scherm gekluisterd als er sport op tv is? Ontdek het internet dat bij je past. Geniet van snel en veilig internet in elk hoekje van je huis.
 

Met Telenet zit je zo in je favoriete
Netflix-reeks

Neem je afstandsbediening en toets kanaal 600 in. Meld je aan en je zit zo in je favoriete serie. Nog geen Netflix-account? Dan kan je Netflix daar bestellen vanaf € 7,99 per maand.
 

Telenet zet zich in voor

Artikel
Slimmer op het web met Telenet Go!
Bij Telenet geloven we dat technologie het leven mooier maakt. Onze schermen verrijken ons dagelijks leven, maar gebruiken we ze wel optimaal? Hoe kunnen we het welzijn en de veiligheid op het web optimaliseren? Check onze artikels en video’s en haal het beste uit al je schermen.
Artikel
Een huiswerkschool oprichten
In samenwerking met Racing White Daring in Molenbeek, heeft Telenet de huiswerkschool "Crampons-Crayons" opgericht. Deze nieuwe ruimte laat de 1.000 jongeren van de Molenbeekse club toe een beetje hulp te krijgen bij het maken van hun huiswerk.
Artikel
Ondersteuning van de Brusselse culturele sector
Dankzij innovatie draagt Telenet bij tot de ondersteuning van onze culturele en artistieke sector in Brussel. Telenet YUGO organiseert, in samenwerking met de Brusselse vzw's We Love BXL en Volta, de allereerste drive-in concerten in open lucht met onze lokale artiesten. Een covid-vriendelijke ervaring voor ons grootste plezier.
Artikel
Samen met Arno en Zwangere Guy voor het goede doel ...
In samenwerking met YUGO, brengen de Brusselse fenomenen Arno en Zwangere Guy, met hun cover van "Non, je ne regrette rien", een ode aan al diegenen die hun ding doen. Van 17 augustus tot 24 september, hoe hoger het aantal views, hoe meer Telenet doneert aan 3 Brusselse organisaties: We Love BXL, CoderDojo en VOLTA.
Artikel
Jongeren kennis laten maken met de magie van STEM
CoderDojo, gelanceerd door Telenet, biedt gratis programmeerworkshops aan voor jongeren van 7 tot 18 jaar. De deelnemers ontwikkelen STEM-vaardigheden dankzij leuke en leerzame activiteiten.

VOORWAARDEN

Aanbieding geldig van 01/02/2021 tot en met 14/03/2021. Een maandelijkse korting wordt toegekend op de eerste 3 aanrekeningen na activering zodat je gedurende 3 maanden slechts de hierboven vermelde promoprijzen betaalt. Aanbieding enkel geldig bij het aangaan van een overeenkomst voor Basic Internet + Telenet TV, All-Internet (+ Telenet TV) en WIGO HOME (S). Internet dient steeds een nieuwe dienst te zijn. Deze aanbieding is ook beschikbaar bij activering van een YUGO Connect 15GB/30GB, YUGO All-In 15GB/30GB, WIGO S 6GB, WIGO 9 GB, 15 GB, 35 GB of 60 GB, en WIGO Unlimited, voor particuliere Telenet-klanten die nog geen Telenet mobiele dienst hebben. De korting vervalt steeds bij verandering naar een goedkoper product. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere acties en promoties.

Online aanbieding geldig van 01/02/2021 tot en met 14/03/2021. Een maandelijkse korting wordt toegekend op de eerste 4 aanrekeningen na activering. Aanbieding enkel geldig bij het online aangaan van een overeenkomst voor YUGO (Connect 15 of 30 GB) of WIGO (vanaf 6GB, 9GB, 15GB, 35GB, 60GB of Unlimited). Aanbieding geldig voor particuliere Telenet-klanten die nog geen Telenet mobiele dienst hebben. De korting vervalt steeds bij opzegging van de diensten of bij de verandering van je diensten naar een goedkoper product. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere acties en promoties;

Zelf installeren: De klant installeert zijn Telenet-diensten volledig zelf, na het ontvangen van zijn installatiepakket. Enkel beschikbaar bij bestellingen geplaatst in een Telenet-winkelpunt of via een Telenet contactcenter. In het Telenet-winkelpunt wordt het installatiepakket meegegeven. Bij een bestelling via een Telenet-contactcenter, wordt het installatiepakket gratis thuis geleverd.

 

Comfort-installatie: Een technieker komt bij de klant langs om zijn Telenet-diensten te installeren. Aanbod geldig tot en met 14/03/2021 voor nieuwe Telenet internet-klanten. Gratis Comfort-installatie t.w.v. € 85 van WIGO, WIGO S, WIGO HOME, WIGO HOME S, YUGO Connect, YUGO ALL-IN en All-Internet (+ Telenet TV).

 

Gratis activering: Aanbod geldt tot en met 14/03/2021 voor nieuwe Telenet internet-klanten. Gratis activering t.w.v. € 50 van WIGO, WIGO S, WIGO HOME, YUGO Connect, YUGO ALL-IN en All-Internet (+ Telenet TV).
Telenet biedt fiber tot de node aan; lokaal distributienetwerk in kabel. Aanbod niet cumuleerbaar met andere acties en promoties.