DOE UW DING

Wat heeft Telenet je te bieden?

Telenet, da’s internet, tv én telefonie. Met een snelle, efficiënte en betrouwbare service zoeken we samen met jou naar een oplossing op maat.  

Internet en tv

Dankzij de Wifi-boosters van Telenet geraakt je wifi waar jij dat wil: simpel, snel en overal. 

Kijk tv op al je schermen. 

WIGO

Onbeperkt surfen via het slimste wifi-systeem 

Onbeperkt bellen met al je toestellen 

Telenet TV op al je schermen 

Gigantisch veel mobiele data om te delen met je famillie 

YUGO

Onbeperkt internet via het slimste Wifi-systeem

Massa’s mobiele data en eindeloos bellen

Stream het beste entertainment op al je schermen

Vind het abonnement dat bij jou

past 

Zoek je een internetabonnement of liefst een all-in bundel? Veel mobiele data of helemaal geen data? Kijk je graag naar series of zit je aan het scherm gekluisterd als er sport op tv is? Ontdek het internet dat bij je past. Geniet van snel en veilig internet in elk hoekje van je huis. 

YUGO Connect

Alle dingen om je ding te doen. Met YUGO Connect geniet je van het strafste internet thuis en zorgeloos mobiel (15GB of 30GB). Zo blijf je overal verbonden, thuis en onderweg. Indien je klant wordt tussen 17/08/2020 en 31/10/2020 kan je ook YUGO TV gratis 4 maanden lang proberen.

Telenet?

Telenet lijkt misschien helemaal nieuw in Brussel, maar we zitten hier al een tijdje, zo’n 10 jaar! Van een kleine Vlaamse onderneming in de jaren ‘90 tot het grootste telecombedrijf van België. We bieden ondertussen internet, telefonie en tv aan in 13 Brusselse gemeentes(*).

 

*Aansluitbare gemeenten in Brussel (postcodes): 1000, 1020, 1030, 1040, 1070, 1080, 1081, 1082, 1083, 1090, 1130, 1170, 1190, 1200, 1210

Onze visie

We boosten de connectiviteit en het dagelijkse leven in Brussel. Zo willen we ook ons steentje bijdragen aan de Brusselse strategie voor 2025 rond onderwijs, werk, innovatie en mobiliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat technologie en connectiviteit de drijvende motoren zijn om die doelstellingen te behalen.

Innoveren en creëren

Telenet wil de beste zijn in alle diensten die ze aanbiedt: van innovatie tot de kwaliteit van producten en klantenservice. Daarin blijven we voortdurend investeren. Zo investeerden we 15 miljoen euro in een netwerkupdate om de Brusselse inwoners een betere netwerkverbinding te garanderen. 

Een stap vooruit

Naast onze investeringen in technologie en innovatie in Brussel willen we ook actief bijdragen aan andere Brusselse uitdagingen. Elke Brusselaar de kans geven die hij verdient in de digitale wereld. We willen de stad een echte boost geven! 

Blijf meer dan ooit verbonden dankzij het slimste wifi-systeem.  

Telenet TV

De allerbeste entertainment en tv-ervaring in één, dat kan met Telenet TV! Dankzij het grootste aanbod films, series, themazenders en de meest handige features geniet je van een geweldige flow. Hoe, waar en wanneer je wil.

Met Telenet zit je zo in je favoriete 

Netflix-reeks 

Neem je afstandsbediening en toets kanaal 600 in. Meld je aan en je zit zo in je favoriete serie. Nog geen Netflix-account? Dan kan je Netflix daar bestellen vanaf € 7,99 per maand.

Telenet Klantenprijs

Als klant, heb je recht op een unieke korting tot wel 30% op straffe toestellen.