Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 
 
 

Wat vlog je wel en wat niet?

Insider-tips van YouTuber Ergin Arslanbas

Je eigen vlogs maken… dat klinkt als muziek in je oren! Een grappig filmpje schieten, het resultaat op YouTube gooien en een heleboel views sprokkelen. Aan enthousiasme geen gebrek, maar hoe begin je daar eigenlijk aan? Over welk topic ga je vloggen? En waarop moet je inhoudelijk letten? YouTube-ster Ergin Arslanbas schiet je te hulp! Op zijn kanaal Achterklap entertaint hij wekelijks zo’n 100.000 volgers met hilarische straatinterviews, schokkende onthullingen op verlaten locaties en – uiteraard - vette vlogs. En dat alles overgoten met kurkdroge humor. In deze video legt hij uit wat een vlog precies is, welke kanten je op kunt gaan en wat de absolute do’s-and-don’ts zijn voor goede content. Druk op play, leun achterover en hou er vooral je koppie bij. Stay awesome!

 
 
 
 

Meer inspiratie

 
 
 
 

Meer inspiratie

 • Q&A met youtuber ergin arslanbas van achterklap

  De Belgische Youtuber Ergin Arslanbas is de creatieve alleskunner van het kanaal Achterklap. Een Q&A over youtuben, je eigen ding doen en omgaan met negatieve comments.

  lees meer
 • Hoe film je een vlog

  Een vlog maken is veel meer dan praten tegen de camera. YouTuber Ergin Arslanbas overloopt de basics zoals beeld, geluid en belichting om een professionele video te schieten, met alles erop en eraan.

  lees meer
 • Hoe monteer je een vlog

  Monteren, het is een vak apart! Maar wel een dat je helemaal in de vingers kunt krijgen. Kijk mee over de schouder van YouTube-fenomeen Ergin Arslanbas en kom alles te weten over dé basisregels van editing.

  lees meer