Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 
 
 

Q&A MET YOUTUBER ERGIN ARSLANBAS VAN ACHTERKLAP

Zeg, waarom kijk jij naar vlogs? Simpel! Voor inspiratie, voor de herkenbaarheid, het amusement. En om heel eerlijk te zijn: we loeren gewoon graag binnen bij anderen. Om te zien hoe ze leven, hoe ze wonen en hoe ze het allemaal organiseren. Ergin Arslanbas is zo’n YouTube-ster die ons een inkijk gunt in zijn knotsgekke activiteiten. De place to be is zijn YouTube-kanaal Achterklap met bijna 100.000 abonnees. Maar we zitten toch nog met enkele prangende vragen. Daarom verrassen we hem tijdens een straatinterview en leggen hem het vragenvuur aan de schenen over de naam Achterklap, over zijn grootste bron van inspiratie en zijn visie op negatieve reacties. Kom dat zien: een Q&A met Ergin Arslanbas!

 
 

Krijg je maar niet genoeg van vloggen? Klik hier voor nog meer handige tips van #TelenetGo.

 
 

Meer inspiratie

 
 
 
 

Meer inspiratie

 • Wat vlog je wel en wat niet?

  Je eigen vlogs maken? Yes please! Maar over welke topics praat je en waarop moet je letten als newbie? YouTuber Ergin verklapt de do’s-and-don’ts voor video’s mét inhoud.

  lees meer
 • Youtube videos uploaden en promoten 5 stappen

  Je kunt zoveel meer halen uit het uploaden en promoten van video’s op YouTube. Nieuwsgierig? We verklaren ons nader in dit artikel en gooien met termen als thumbnails, keywords en clickbait.

  lees meer
 • Hoe monteer je een vlog

  Monteren, het is een vak apart! Maar wel een dat je helemaal in de vingers kunt krijgen. Kijk mee over de schouder van YouTube-fenomeen Ergin Arslanbas en kom alles te weten over dé basisregels van editing.

  lees meer