Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 
 
 

Online wiezen: je nieuwe favoriete hobby

Misschien zijn jij en je grootvader wel fervente kaarters? Of is je nonkel gebeten door kleurenwiezen? Via Whisthub kan je online kleurenwiezen. Het kaartspel dat honderdduizenden kaarters dagelijks met elkaar spelen.

 
 
 
 

Kleurenwiezen met vier kan dus ook zonder echte speelkaarten en zonder dat je fysiek bij elkaar moet zitten. Sebastiaan Marynissen, een jonge ingenieur heeft een website ontwikkeld waarop je online kan kleurenwiezen. De site is nog maar 3 maanden online, maar ging in een mum van tijd van 200 naar 4000 gebruikers per dag.

Online kleurenwiezen werkt nét zoals het echte spel, het is even spannend en plezant. En je kan er ook een pintje bij drinken. Je speelt het op de computer en ondertussen kan je via een groepschat op WhatsApp met elkaar babbelen en naar elkaar kijken.

Speel patience met een gepersonaliseerd kaartspel
Ook op je eentje patience spelen kan nog iets aangenamer worden. Cartamundi, smartphoto en bpost lanceerden op 25 maart ‘Ik denk aan jou’, het kaartspel dat kinderen kunnen personaliseren voor hun oma’s en opa’s. 15.000 spellen gingen vliegensvlug gratis de deur uit!

Kinderen kunnen zich thuis amuseren en tekeningen maken of foto’s selecteren voor de rugkant van de speelkaarten. Op smartphoto.be kan iedereen zijn kaartspel gratis ontwerpen via de aangeboden promocode. Cartamundi drukt de kaarten en bpost levert ze bij de grootouders af.

 

Meer inspiratie