Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 

Haal foto's offline
& krijg ze gratis offline

Sommige foto’s zien je kinderen liever thuis aan de muur hangen dan op je Facebook wall of Instagram feed. Dankzij de Offline Deal van Telenet kies je samen met je kinderen welke foto’s je offline wil halen en krijg je deze gratis afgeprint thuis, om in te kaderen en op te hangen.

 
 
 
 

1. BESPREEK WELKE FOTO’S JULLIE OFFLINE WILLEN HALEN
De bedoeling is dat je na dit gesprek snapt waarom je kind sommige foto’s liever niet online ziet staan. Je kan tot vijf foto’s selecteren.

2. SLA DE GEKOZEN FOTO’S OP
Om zeker te zijn dat je de foto’s niet kwijt bent als je ze verwijdert, kan je deze best even opslaan.

3. VERWIJDER DE FOTO’S VAN JE SOCIAL MEDIA ACCOUNTS
Geniet nog een laatste keer van de vele likes en hup… klik op het vuilbakje.

4. BEVESTIG DAT JE DE FOTO’S OFFLINE HEBT GEHAALD

1. BESPREEK WELKE FOTO’S JULLIE OFFLINE WILLEN HALEN
De bedoeling is dat je na dit gesprek snapt waarom je kind sommige foto’s liever niet online ziet staan. Je kan tot vijf foto’s laten afdrukken.

2. UPLOAD DE FOTO’S VANUIT FACEBOOK OF INSTAGRAM
Keuze gemaakt? Druk dan onderaan op de knop ‘upload’ en selecteer de foto’s rechtstreeks uit je Facebook of Instagram account.

3. VERWIJDER DE FOTO’S VAN JE SOCIAL MEDIA ACCOUNTS

We kunnen je vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we je om onze klantendienst te contacteren.
 
 
We kunnen je vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we je om onze klantendienst te contacteren.
 
 
 
 
 
 

Actievoorwaarden van de offline deal

Artikel 1
De gratis foto-actie wordt georganiseerd door Telenet BV, Liersesteenweg 4 te 2800 Mechelen. Deelname aan de actie is gratis en zonder aankoopverplichting.
De actie loopt van 15/06/2020 tot en met 12/07/2020 en zolang de voorraad strekt. Zodra de limiet bereikt is zal de actie worden stopgezet en kunnen er geen foto’s meer worden aangevraagd.
Telenet werkt voor deze actie samen met dienstverlener Stampix waarvan de zetel zich bevindt in Bommelsrede 12 te 9070 Heusden.
Het deelnemen aan deze actie betekent de aanvaarding van dit reglement, ook van de eventuele latere wijzigingen die, bijvoorbeeld door overmacht, noodzakelijk zijn. De deelnemers zullen in de mate van het mogelijke verwittigd worden van dergelijke wijzigingen.


Artikel 2
Deelname aan deze actie staat open voor klanten en niet-klanten van Telenet (natuurlijke personen, die de leeftijd van 18 jaar bereikt hebben en die niet handelen in het kader van hun beroepsactiviteit), met een geldig adres in België.
Elke deelnemer kan slechts éénmaal aan de actie deelnemen.


Artikel 3
Om gratis deel te nemen aan deze foto-actie, moet de deelnemer:

  • Naar de website gaan die wordt vermeld in de communicatie www.telenet.stampix.com;
  • De persoonlijke foto(’s) die hij/zij wenst af te drukken opslaan van zijn of haar social media. (maximum 5 foto’s)
  • De gekozen foto(’s) wissen van zijn of haar social media.
  • De gekozen foto(’s) uploaden op www.telenet.stampix.com
  • Zijn persoonsgegevens (naam, voornaam, e-mail, volledig adres) ingeven zodat de foto’s naar het juiste adres kunnen worden opgestuurd;
  • Iedere afwijkende inschrijving (ongeldige e-mail, deelnemers met meer dan één inschrijving, onvolledige of onjuiste gegevens, deelnemers jonger dan 18 jaar…) zal als niet geldig worden beschouwd.
  • Elke deelnemer mag slechts één keer deelnemen aan de actie. De deelnemers moeten hun identiteit en hun leeftijd kunnen bewijzen zodat controle door de organisator mogelijk is.Artikel 4
Het Product van de foto-actie bestaat uit het afdrukken en de levering op het adres dat werd aangegeven op de website van maximum 5 foto’s in « klassiek » formaat van 156X106 mm.
De Producten kunnen afwijken van de voorstelling op de website.
Verdere informatie over deze actie zal noch telefonisch noch schriftelijk verstrekt worden.
Het Product is echter niet inwisselbaar voor geld of voor een ander product of dienst. Indien de deelnemer zijn Product niet in ontvangst zou willen of kunnen nemen binnen de termijn van één week, zal hij geen recht hebben op een vergoeding.


Artikel 5
Telenet kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor een netwerkstoring, verliezen, vertragingen of technische gebreken te wijten aan het internet, de telefoonlijn of een ander technisch incident.
In geval van een technisch probleem, worden deelnemers gevraagd rechtstreeks contact op te nemen met Stampix op de volgende website: https://support.stampix.com of op het emailadres hello@stampix.com.
Telenet behoudt zich het recht de actie te onderbreken, te veranderen, te verlengen, of te beëindigen indien de omstandigheden dit verplichten. Telenet draagt in dit geval geen enkele verantwoordelijkheid hiervoor en kan geenszins tot enige vergoeding verschuldigd zijn. Telenet kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor een verkeerde ingeving van persoonsgegevens van de kandidaat.


Artikel 6
Om dit mogelijk te maken werkt Telenet samen met Stampix. Stampix zal om dit te kunnen doen enkele persoonsgegevens nodig hebben (zoals naam, adres, emailadres en de fotobestanden). Deze meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel door Stampix verwerkt worden met het oog op het afdrukken en rechtstreeks verzenden van de foto’s naar het opgegeven thuisadres. Telenet zal dus deze gegevens niet verwerken. Meer informatie over hoe Stampix omgaat met jouw persoonsgegevens: https://stampix.com/nl/privacy.