Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Telenet & BASE:
wat zit erin
voor jou?

Goed nieuws: vanaf nu bundelen
Telenet en BASE hun krachten.

 
 

Onze missie: jou overal de beste verbinding bieden

Je merkt het zelf ook: er komen alsmaar meer digitale toestellen en toepassingen bij. En natuurlijk wil je daar maximaal plezier uit halen. Je wil dus ook overal de best mogelijke verbinding, thuis én onderweg. En dat is waar Telenet, nu versterkt met BASE, voor gaat: het strafste netwerk.

 
 

Het strafste netwerk.
Met jou als middelpunt.

Samen met BASE beschikken we nu over een eigen, krachtig vast én mobiel netwerk. Dat laat ons toe continu te innoveren om jou de hoogst mogelijke kwaliteit te blijven leveren. We breiden ‘De Grote Netwerf’ dus uit en investeren zowel in ons vast als in ons mobiel netwerk.

 
 

Het beste entertainment en een fantastische gebruikservaring.

Een straf netwerk en vooruitstrevende technologie zijn geen doel op zich. Wat telt, is het plezier dat jij ermee beleeft. Dus blijven we ook fors investeren in superieur entertainment, grensverleggende digitale toepassingen en een fantastische gebruikservaring.

 

 
 

Ben jij klant bij Telenet,
of bij Telenet én BASE?

Je blijft gewoon genieten van je vertrouwde producten en een service die jou als klant centraal stelt. Zowel Telenet als BASE staan voor straffe producten, klantvriendelijke service en een kwalitatief netwerk. En daarin kunnen we nu nog steviger investeren.

Kortom, het wordt er voor jou alleen maar beter op!

 

 
 
Wil je nog meer weten?
Hier vind je een lijst van antwoorden op de meest gestelde vragen.