Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Geef je kotleven de goede flOw

 
 
 
 

Student? Surf met kotkorting!

Als student heb je straf internet nodig. Voor een straffe prijs. Daarom lanceren we de kotkorting. Wij trakteren, zodat jij op kot supervlot kan studeren en communiceren. Met Basic internet of
Internet Fiber 200 bespaar je een pak per maand. Goed voor een extra rondje op café. Of twee.

 
 
 
 

Basic internet

 € 27,80 

22

/mnd

Internet Fiber 200

 € 73,00 

45

/mnd

Volume

150 GB volume

Onbeperkt volume

Max. downloadsnelheid1

50 Mbps1 max. downloadsnelheid

200 Mbps1 max. downloadsnelheid

Max. uploadsnelheid1

5 Mbps1 max. uploadsnelheid

20 Mbps1 max. uploadsnelheid

Installatie

Gratis Self Starter-installatie

Gratis Comfort-installatie

Activering

€ 50

Gratis

 
 
 
 

Wil jij binnenkort
profiteren van de
kotkorting?

Vul hieronder je e-mailadres in
en je hoort op 27 maart van ons.

Het formulier wordt verzonden Even geduld ...
We kunnen je vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we je om onze klantendienst te contacteren.
 1. Verplicht
 
 
 
 
 
 

* Verwerking van Persoonsgegevens

De persoonsgegevens (zijnde je e-mailadres) die je ons via dit formulier doorgeeft, worden opgenomen in de bestanden van Telenet bvba, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473 416 418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Ben je nog geen Telenet klant? Dan verwerkt Telenet je persoonsgegevens enkel om je te informeren vanaf wanneer je ons student offer met kotkorting kan bestellen.

Ben je al Telenet klant? Dan worden je persoonsgegevens verwerkt conform het Telenet privacybeleid dat reeds van toepassing is op onze dienstverlening, conform jouw privacy-instellingen (zie Mijn Telenet). Wij informeren jou dat je ten allen tijde het recht hebt om van privacy-niveau te wijzigen en een opt-out te geven voor de verwerking van je persoonsgegevens voor commerciële doeleinden. Daarvoor kan je de procedures raadplegen zoals beschreven in het Telenet privacybeleid.

Je hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. Je kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel voor Telenet klanten) en de Telenet-winkelpunten. In onze winkelpunten dien je eerst een bewijs van je identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van je identiteitskaart.

Voor klachten in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan je je wenden tot de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel / +32 (0)2 274 48 00 / commission@privacycommission.be / www.privacycommission.be 

 
 

Voorwaarden

Student offer : Aanbieding geldig tot 30/09/2018. Studententarief uitsluitend geldig voor nieuwe en bestaande Telenet-klanten, die ingeschreven zijn aan een universiteit of hoge school en mits gebruik van een emailadres van een van deze onderwijsinstellingen. Het studententarief (Basic internet aan € 22 /m en Internet Fiber 200 aan € 45 /m) blijft van toepassing zolang de student als student ingeschreven is (student zal hiervoor jaarlijks op voornoemd emailadres gecontacteerd worden) en vervalt wanneer het internetabonnement wordt gecombineerd met TV of een vaste telefoonlijn. Hierna betaalt de klant het standaardtarief van toepassing op zijn product. Gratis Comfort-installatie t.w.v. € 85 en gratis activering t.w.v. € 50 bij Internet Fiber 200. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties voor Telenet internet producten.

 

 

Over je installatie?

Self Starter-installatie i

 • Je kiest ervoor om je Telenet-diensten (telefonie, internet en digitale tv) zelf te installeren en te activeren met een Self Starter Box.

 • Dan is je installatie gratis.

Wat moet jij doen?

 • Jij haalt je Self Starter Box en eventueel je decoder in een Telenet-winkelpunt in je buurt. 
 • En hangt de modem aan de muur.
 • Daarna sluit je je toestellen aan, installeert en activeert je Telenet-diensten met behulp van de handige Self Starter-gids.
 
 

Comfort-installatie ii

 • Denk op voorhand goed na over waar je overal tv wil kunnen kijken. Zorg ervoor dat daar coaxkabel en UTP-kabel is voorzien. Zo kan onze installateur zorgen voor de installatie.
 • Installatie kost € 85

Wat doet onze installateur?

 • Onze installateur bekijkt met jou de plaats van installatie.

 • Hij installeert alle Telenet-toestellen en sluit alle kabels erop aan.iii
 • Hij zorgt ervoor dat je je Telenet- diensten kunt gebruiken wanneer hij vertrekt.
 • Bij internet-klanten optimaliseert hij je draadloos internet, verbindt hij je mobiele toestellen en legt hij je Mijn Telenet, Webmail en de gratis Telenet-apps uit.