Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Straffe

Stoten

 
 

KIES VOOR DE ALL-IN
VOOR JE GEZIN

€ 50
KORTING

 
 

75% van onze klanten betaalt minder met WIGO

Probeer nu vanaf € 100/maand

 
 

LIEVER EEN APART
MOBIEL ABONNEMENT?

€ 5
KORTING
/10 maanden

 
 

Sms’en, bellen
en mobiel surfen
voor € 15
€ 10 /maand

 
 

THUISAANBOD VANAF €45/MAAND

Basic internet  & Digitale TV

€ 53,70
€ 45/mnd
(5 maanden lang)

  • Basis surfen
  • Digitale TV op al je schermen
 
 
 
 

€ 68,82
€ 55/mnd
(5 maanden lang)

  • Zorgeloos surfen
  • Digitale TV op al je schermen
  • Vaste telefonie

+
GRATIS installatie

 
 
 
 

€ 79,48
€ 65/mnd
(5 maanden lang)

  • Onbeperkt surfen
  • Digitale TV op al je schermen
  • Vaste telefonie

+
GRATIS installatie
& activatie

 
 
 
 

Liever

mobiel

erbij?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voorwaarden

Fixed

Aanbieding geldig tot en met 31/05/2017. Een maandelijkse korting wordt toegekend op de eerste 5 aanrekeningen na activering.  Aanbieding geldig bij het aangaan van een overeenkomst voor Telenet Whoppa (€14,48 maandelijkse korting), Whop (€13,82 maandelijkse korting) of Basic Internet + Digitale TV (€8,70 maandelijkse korting), waarvan minstens 1 nieuwe dienst (vaste telefonie, digitale tv of internet) of een upgrade in internet. Korting niet geldig bij downgrades.

 

Gratis installatie en activering

Aanbod geldig tot en met 31/05/2017 voor nieuwe Telenet internet-klanten. Gratis Comfort-installatie t.w.v. € 85 van WIGO, Whoppa,
Whop, Internet Fiber 200 en Internet Fiber 100, en gratis activering t.w.v. € 50 van WIGO, Whoppa en Internet Fiber 200.

 

Mobile

Aanbieding geldig tot en met 31/05/2017. Bij het aangaan van een nieuw mobiel abonnement/simkaart (King, King Supersize, Kong Supersize, WIGO) wordt een korting van €5 toegekend op de eerste 10 facturen na activering. De korting wordt enkel toegekend indien de nieuwe mobiele lijn ook de eerste mobiele lijn is op dit klantennummer.

 

WIGO 50 euro korting en 75% claim

Aanbieding geldig tem 31/05/2017 voor nieuwe WIGO klanten. Enkel bij het aangaan van een nieuw mobiel abonnement (King, King Supersize, Kong Supersize, WIGO) wordt een korting van €50 toegekend. *De korting wordt gelijk gespreid over de eerste 10 facturen na activering van de nieuwe simkaart. De korting geldt voor maximaal 1 abonnement/simkaart en wordt enkel toegekend indien de nieuwe mobiele lijn ook de eerste mobiele lijn is op dit klantennummer. 

 

Resultaten gebaseerd op een onderzoek van 73.196 WIGO-klanten die reeds klant waren bij Telenet. De maandelijkse abonnementsgelden voor de in WIGO inbegrepen diensten (internettoegang, vast bellen naar nationale nummers, nationaal mobiel bellen, sms’en, mobiele data in het binnenland met hetzelfde aantal simkaarten, kabel-tv en de huur van één Digicorder) werden vergeleken met de abonnementsprijs van de gekozen WIGO-formule. 75% van deze klanten komt met de overstap naar WIGO voordeliger uit. Resultaten gemeten op 28 februari 2017.

Play WIGO

Aanbieding geldig tot en met 31/05/2017 voor Telenet WIGO-klanten. 6 maanden gratis Telenet Play (t.w.v. € 10 per maand) bij afsluiten van een nieuw Play-abonnement. Je gaat een overeenkomst van onbepaalde duur aan die op ieder ogenblik opzegbaar is. Aanbiedingen niet cumuleerbaar met andere acties.

Play Whop/Whoppa

Aanbieding geldig tot 31/05/2017 voor Telenet Whop & Whoppa-klanten. 1 maand gratis Telenet Play (t.w.v. € 10 per maand). Je gaat een overeenkomst van onbepaalde duur aan die op ieder ogenblik opzegbaar is. Aanbiedingen niet cumuleerbaar met andere acties.