Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 

Van de kelder tot de zolder:

aan één stuk door verbonden

 
 

van de kelder

tot de zolder:

aan één stuk door

verbonden

 
 

Telenet maakt het verschil bij jou thuis.

Ben jij al klaar voor de gigasnelheden die er aankomen? Je Telenet-netwerk binnenkort wel! Bovendien geniet je bij Telenet van Flow. Zo kan je thuis met z’n allen tegelijk online, zonder haperingen. Da’s tv kijken, streamen, gamen en downloaden!
 

 
 
 
 
 
 

Bijna giga-ready voor de toekomst.

We gaan met z’n allen steeds meer online. En dat met steeds meer toestellen. Om deze groei op te vangen, werken we met De Grote Netwerf aan de verbetering van het vaste netwerk. Meer dan 50% van alle woningen waarlangs dit netwerk passeert, zijn nu al giga-ready! Halfweg 2018 mikken we zelfs op 75%.

Zo kan jij

  • Vandaag al supersnel surfen op één van de beste netwerken van Europa*: nu al tot 2x sneller dan de rest in Vlaanderen.
  • Met z’n allen tegelijk superstabiel online.
  • Tegen eind 2019 surfen tegen gigabitsnelheden: da’s 5 x sneller dan de topsnelheden vandaag.

* Dit volgt uit samenlezing van (1) een studie uitgevoerd in opdracht van de Europese Commissie (Broadband Coverage in Europe 2016) en (2) van metingen van de internetsnelheid door onafhankelijk bureau Ookla

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eén stabiel internet voor heel je gezin.

De nieuwste inwoner bij je thuis, dat is Flow. Want dit geheel van slimme technologieën zorgt ervoor dat al je toestellen en netwerken vlot samenwerken. Je modem met je Wifi. Je digitale tv met je tablet via de Yelo app. Zo kan je overal in huis online. Met z’n allen tegelijk. En dat zonder haperingen.

Flow, je hoeft er zelf niets voor te doen!

Geen zorgen, als Telenet-klant hoef je niets te vervangen. Flow zit al in heel wat van onze producten. Het doet dus al volop z’n werk. En via automatische updates zorgen we ervoor dat je thuisnetwerk met Flow steeds up-to-date is.

 
 
 
 
 

Wifi tot in de kleinste hoekjes.

Om jou van de kelder tot de zolder een vlotte online ervaring te geven, bedachten we een intelligent en zelfsturend systeem dat samenwerkt als één Wifi-netwerk. Zo kan je met slechts enkele Telenet Powerlines en Access Points erbij, altijd vlot online.

Haperingen, hoe ontstaan ze?

In moderne huizen gebruiken we steeds meer glas en beton. Mooi, alleen geraken Wifi-signalen hier moeilijk door. Vergelijk het met geluidsgolven. Met één speaker heb je toch ook geen muziek in heel je huis?

Overal Wifi in huis zonder haperingen.

Net je zolder of mancave ingericht? Plezant! Zeker als je daar ook wifi hebt, zonder haperingen. Daarom bedachten we een intelligent en zelfsturend systeem dat samenwerkt als één uitgebreid wifi-netwerk. Zo kan je modem met slechts enkele Telenet Powerlines en Access Points erbij, jou één superstabiele ervaring geven.

 

Oh ja, de Telenet Powerlines en Access Points zijn supermakkelijk te installeren. Gewoon inpluggen in een stopcontact!

Heb jij thuis nog geen Telenet Powerlines?

Ze zijn te koop in een Telenet-winkel. Kijk hier voor een winkelpunt in je buurt.

 
 
 
 
 

Allemaal tegelijk online, zonder elkaar in de weg te zitten.

Nu we met steeds meer toestellen tegelijk online willen, dreigt het Wifi-verkeer al eens vast te lopen. Om deze file aan signalen te voorkomen, stuurt Band Steering je toestellen naar de meest geschikte band. Ook dit is Flow.

Hoe werkt Band Steering?

Elk van je toestellen communiceert binnen dezelfde frequentie (2,4GHz) met je modem. Band Steering verwijst snellere toestellen naar de nieuwere en bredere 5GHz-band. Resultaat? Je kan met meer toestellen online aan een optimale snelheid.

 
 
 
 
 

Altijd vlot online, zonder vertragingen.

Wist je dat die oude tablet die nog bij je thuis rondslingert, je nieuwe en snellere toestellen vertraagt? Toch is het zo! Daarom zorgt Flow ervoor dat die ene trage slak de performantie van je laatste nieuwe snufjes niet langer in de weg staat.

Hoe werkt Airtime Management?

Een traag toestel slorpt veel modemtijd op, ten koste van de snellere. Dankzij Airtime Management verdeelt Flow de communicatietijd met de modem optimaal onder al je apparaten. Slim toch? Zo behoudt elk toestel zijn optimale snelheid.

 
 
 
 
 

Getest en bevestigd, het snelste internet.2

Via Ookla, een wereldautoriteit in speedtests, hebben de Belgen zo’n 1,8 miljoen keer de snelheid van hun individuele breedband internetverbinding gemeten. Daarna vergeleek Ookla de 10% snelste resultaten van deze tests. Wat bleek? Telenet is de allersnelste2 met ruime voorsprong. Vergelijk zelf!

Bekijk de resultaten en doe zelf de test 

 
 

 
 
 
 

Heb je nog een vraag over de kwaliteit van ons netwerk?