Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 
 

Afgetekend de snelste

Via de snelheidsmeter van Ookla hebben de Belgen zo’n 1,5 miljoen keer de snelheid van hun breedband internetverbinding gemeten. Ookla is een wereldautoriteit in speedtests, waarbij consumenten hun individuele internetsnelheid meten.

 

Van al die tests vergeleek Ookla de 10% snelste resultaten, en wat bleek? Telenet kwam als snelste uit de bus. Zelfs met ruime voorsprong. Vergelijk zelf!

 
 

Downloadsnelheid

(Mbps)

Uploadsnelheid

(Mbps)

Telenet

Telenet

 
 

190,75

Telenet

 
 

19,48

Voo

Voo

 
 

125,30

Voo

 
 

8,06

Proximus

Proximus

 
 

72,45

Proximus

 
 

7,57

Scarlet

Scarlet

 
 

47,71

Scarlet

 
 

7,37

Op basis van onafhankelijke metingen van de internetsnelheid, uitgevoerd door Ookla tussen 1 april en 30 september 2016.

En wees gerust: 400.000 keer bevestigd door onze klanten.

Bedankt! Want van alle tests waren er ook 400.000 tests van Telenet-surfers bij. En als klant kan je gerust zijn: Telenet is de absoluut snelste. Dat hebben al die speedtests ontegensprekelijk bewezen.  

 
 
 
 
 
 
 
 

De snelste wordt nu ook de meest naadloze dankzij Flow Tech.

Gaan jullie thuis ook met z’n allen tegelijk online? Dan is het belangrijk dat snel internet ook vlot werkt. Ontdek hier hoe Flow Tech je de meest supersnelle ervaring geeft, zonder haperingen.

 
 

De snelste wordt nu ook de meest naadloze dankzij Flow Tech.

 
 
 
 

Doe zelf de test!

Telenet werkt dan ook elke dag aan een nog straffer internet. Door bijvoorbeeld handige diensten aan te bieden waarmee klanten zelf aan de slag kunnen om het beste uit hun installatie te halen. Maar ook initiatieven zoals de Helemaal Mee Tournee en de Grote Netwerf dragen hiertoe bij.

 

Wil je ook overal in huis én op elk toestel het strafste internet? Bekijk dan deze nuttige informatie of boek dan je Helemaal Mee-bezoek.

 
 
 
 

Nog geen supersnel internet van Telenet?

 
 

Word nu klant en geniet een gratis activering en installatie t.w.v. 

€ 135

 
 

Ontdek onze promo's