Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Onze apps

Neem Telenet mee op al je toestellen!

Yelo Play

Met Yelo Playkijk je niet alleen naar live tv, films en series maar ook naar je opnames op je s martphone of tablet (enkel als je internet en digitale tv van Telenet hebt). In de handige TV-gids zie je wat er de volgende 2 weken op tv is. Wil je niets missen? Plan en beheer je opnames waar je ook bent en deel het meteen met je vrienden via Facebook en Twitter.

 
 
 
 
Downloaden IOS Android Windows 8
Telefoon
Tablet
 
 
 

Telenet Mobile

Je verbruik bekijken? TelenetMobile toont je je mobiele verbruik tot nu toe. Je ziet het totaal, sms en mobiel internet.

 

Hoe?

  • Meld je aan met je Telenet-gebruikersnaam (internetlogin) of Telenet-login en wachtwoord
  • Je gebruikersnaam vind je op je Telenet-aanrekening bij je internetabonnement
  • Je Telenet-login kun je zelf makkelijk aanmaken op Mijn Telenet. Maakten wij hem aan? Dan kreeg je hem via e-mail
  • Kies je Mobile-abonnement
  • En bekijk je verbruik voor mobiel internet, sms en het totaal

    Zo zie je het verbruik vanaf de start van je aanrekeningsperiode tot nu. En weet je ook meteen hoeveel inbegrepen verbruik je nog hebt.
 
 
 
 
Downloaden IOS Android Windows 8
Telefoon
Tablet /
 

Triiing

Met de pilootfase van de gratis Triiing-app van Telenet bel je met je smartphone, via WiFi, tegen de tarieven van je vaste lijn. En dit naar alle mobiele en vaste nummers. Supervoordelig!

 
 
 
 
Downloaden IOS Android
Telefoon
Tablet
 

Vandaag.be

De gratis app van vandaag.be brengt jou het laatste nieuws. Deze applicatie met een gebruiksvriendelijke navigatie biedt het volgende nieuws: binnenland, buitenland, sport, entertainment, showbizz, lifestyle en bizar nieuws. Dit allemaal met mooie foto's. Uiteraard is er ook het weerbericht.

 
 
 
 
Downloaden IOS Android
Telefoon
Tablet
 

Telenet Support

Een vraag voor Telenet of op zoek naar hoe je iets doet? Je openstaand saldo bekijken of je verbruik graag in het oog houden. Dat kan allemaal met de Telenet Support-app.

Je kunt zelfs een bericht krijgen bij werken in je buurt. En je gaat in 1 tik naar alle Telenet-websites en -apps. Zo heb je onze hulp altijd op zak!

 
 
 
 
Downloaden IOS Android
Telefoon
Tablet