Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Welkom bij het slimste
wifi-systeem ooit!

 
 

Het eerste systeem dat zich automatisch
aanpast aan jullie flow

Je supersnelle internet van Telenet is nu ook superslim! Met het slimste wifi-systeem ooit. Een superstabiel netwerk tot in elk hoekje van je huis, waarvan alle onderdelen dezelfde taal spreken. Gedaan met zorgen over je verbinding! Want onze klanten verdienen de strafste én slimste wifi, voor een goeie flow.

simpel

Ons wifi-systeem installeert en configureert zichzelf. Makkelijk! En vanaf de zomer wordt het nog makkelijker, met een nieuwe app. Zo kan je jouw wifi tot in de puntjes regelen, met één klik je vrienden uitnodigen op je netwerk en zelfs je huis scannen om te zien waar er extra wifi nodig is.

Wil je het als eerste weten
als we de app lanceren?

Het formulier wordt verzonden Even geduld ...
We kunnen je vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we je om onze klantendienst te contacteren.
  1. Verplicht Geef een geldig e‑mailadres in

Verwerking van persoonsgegevens

De persoonsgegevens die je ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BVBA, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

 

Ben je nog geen Telenet klant? Dan verwerkt Telenet je persoonsgegevens enkel voor de nieuwe Telenet app. Zodra je Telenet klant wordt, zal de verwerking van je persoonsgegevens onderworpen worden aan het Telenet privacybeleid, waarover je op dat moment nader geïnformeerd wordt.

 

Ben je al Telenet klant? Dan worden je persoonsgegevens verwerkt zoals uiteengezet in het Telenet privacybeleid, conform je huidige privacy instellingen (zie Mijn Telenet). Wij informeren jou dat je te allen tijde het recht hebt om van privacy niveau te wijzigen.

 

Je hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. Je kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel voor Telenet klanten) en de Telenet winkelpunten. In het winkelpunt dien je eerst een bewijs van je identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van je identiteitskaart.

 

Voor klachten in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan je je wenden tot de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel / +32 (0)2 274 48 00 / commission@privacycommission.be / www.privacycommission.be ”

 
 
 
 
 
Image One App
 
 
Image snel surfen
 
 

snel

Met Telenet heb je sowieso supersnel internet in huis. Dat zeggen we niet zelf, Ookla heeft het getest. Bovendien kan je ook vlot met meerdere toestellen tegelijk online, aan een optimale snelheid. Want het slimste wifi-systeem zorgt ervoor dat tragere toestellen de snelle niet afremmen.

overal

Maak kennis met de gratis Wifi-booster*, die vanaf nu bij jouw slimste wifi-systeem hoort. Hiermee breid je jouw netwerk supersnel uit tot in elk hoekje van je huis. Je plugt ‘m simpelweg in het stopcontact en neemt zo je wifi mee naar elke plek waar je wil! Bekijk hier hoe het werkt. Slim, toch?

Image netwerkuitbreider
 
 
 
 

Het slimste wifi-systeem
zorgt voor een goeie
flow in huis!

Zo blijft ook jouw familie vlot draaien