Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Ultrasnel
internet
en 4G

30
per maand
5 maanden lang

We boosten
de stad.

Ultrasnel
internet
en 4G

30
per maand
5 maanden lang

 
 

Brussel bruist. We boosten de stad voor jou met ons supersnel internet, onze slimme wifi en onze ultrasnelle 4G. Zo kunnen alle Brusselaars1 voor de volle 100% genieten van hun stad.

BXL Welkomst-deal

 

Alles van Telenet voor maar 30 euro per maand, 5 maanden lang?
Het is ons welkomstaanbod voor alle Brusselaars. Tast toe à volonté:

Snel surfen

TV op al je schermen3

 

Zenderkaart Brussel*

Bellen

Mobiel

 
 

€ 81,10

30

5 maanden
lang

Onbeperkt surfen2

Telenet TV

-

-

 
 
 
 
 

€ 70,52

30

5 maanden
lang

Zorgeloos surfen

Telenet TV

Vaste lijn

-

 
 
 
 
 

€ 81,18

30

5 maanden
lang

Onbeperkt surfen2

Telenet TV

Vaste lijn

-

 
 
 
 
 

€ 103

30

5 maanden
lang

Onbeperkt surfen2

Telenet TV

Ongelimiteerd met vast en mobiel4 bellen

9 GB tot 2 simkaarten

Ultrasnel 4G +
Free Ginfo**

 
 
 
 
 

* Opgelet: de zenderkaarten zijn momentopnames. Ze zijn dus misschien niet helemaal up-to-date. We passen ze regelmatig aan.

** Kijk en chat on the go zonder dat het meetelt in je datapot5.

 
 
 
 

Easy switch: overstappen in 1,2,3.

Overstappen naar Telenet? Jij beslist, wij regelen de rest. Onderaan op de factuur van je huidige operator staat je Easy Switch ID. Geef ons je code door en wij regelen alles voor jou6. Easy!

 
 
 

Snelste internet

Speedtest Awards - België's snelste internet - 2016 2017
 
 
Speedtest Awards - België's snelste internet - 2016 2017
 
 
Het snelste internet. Officieel.
 
 

Via Ookla, de wereldautoriteit in speedtests, hebben de Belgen zo'n 2,39 miljoen keer de snelheid van hun individuele breedbandverbinding gemeten. Wat bleek? Telenet was de allersnelste, met grote voorsprong. Vergelijk zelf!

 

Bekijk de resultaten en doe de test

 
 
 
 
 
 
 

Ultrasnel 4G

Om altijd verbonden te zijn, waar je ook bent.

 

Je kunt altijd naar Spotify luisteren in de tram, je selfies posten tijdens het winkelen, je serie streamen in het park en je verplaatsen zonder zorgen dankzij Waze of Google Maps... En dat gewoon op je smartphone, met het ultrasnel 4G-netwerk in Brussel¹.

 

En als je WIGO-klant wordt, kun je met de all-in voor elke gezin ook genieten van Free G. Je kijkt en chat on the go met de Yelo Play-app, de Play Sports -app én ook WhatsApp en Facebook Messenger, zonder dat het meetelt in je datapot.

 
 
 

Slimste wifi, tot in elk hoekje van je huis

Overal surfen zonder strubbelingen

Zelfs wanneer iedereen tegelijk surft, vormen je toestellen één krachtig, geïntegreerd systeem. Zowel thuis als onderweg. In huis zorgt onze technologie voor een optimaal en stabiel wifi-signaal, van de kelder tot op zolder!

 
 
Gigaklaar voor de toekomst

Gaat het vandaag al snel? Morgen surf je nog 5 keer sneller! Om dat waar te maken, investeert Telenet liefst 750 miljoen euro in het upgraden van z'n vast en mobiel netwerk. Daarmee ben je ook verzekerd van een optimale mobiele dekking en kwaliteit.

 
 
 
 
 
 
 

Vergeet tv, ontdek Telenet TV!

Telenet TV bezorgt je een totaal nieuwe tv-ervaring:

  • Meer dan 110 zenders en non-stop een exclusief aanbod7 via Play, Play Sports en Play More, met de beste HBO-series in gelijktijdige release met de VS.
  • Kijk tv op al je schermen3, onderweg of thuis, dankzij de Yelo Play-app.
  • Volg al je favoriete tv-programma's overal in de EU via 3G of 4G8.
  • Zenderkaart Brussel. Opgelet: de zenderkaarten zijn momentopnames. Ze zijn dus misschien niet helemaal up-to-date. We passen ze regelmatig aan.
 
 
 

Een vlotte service Een klantendienst waar je echt iets aan hebt.

We helpen je met plezier bij elk probleem en iedere vraag. Onze klantendienst staat klaar om jou snel en efficiënt te helpen. Van telefoniste en verkopers, tot technici en het socialemediateam … Ze staan allemaal voor je paraat.

  • Bel ons tot 22u, zelfs in het weekend, op 0800 66 793.
  • Kom langs in een winkelpunt.
  • Vind je antwoord snel online in onze overzichtelijke lijst veelgestelde vragen.
 
 
 
 
 
 
 

Voorwaarden

¹ Aanbieding geldig van 05/11/2018 tot en met 31/03/2019 in postcodegebieden in Brussel waar Telenet beschikbaar is. Een maandelijkse korting wordt toegekend op de eerste 5 aanrekeningen na activering zodat je gedurende 5 maanden slechts de hierboven vermelde promoprijzen betaalt. Na afloop van de promoperiode betaalt u de normale prijs.

Aanbieding enkel geldig bij het aangaan van een overeenkomst voor:
Internet Fiber 200* + Telenet TV, of
Internet Fiber 100* + Telenet TV + FreePhone Europe, of
Internet Fiber 200* + Telenet TV + FreePhone Europe, of
Internet Fiber 200* + Telenet TV + FreePhone Europe + ongelimiteerd bellen (vast en mobiel) + 4G.
Internet dient steeds een nieuwe dienst te zijn. De korting vervalt steeds bij verandering naar een ander product. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere acties en promoties.
* Telenet biedt fiber tot de node aan, lokaal distributienetwerk in kabel. De vermelde downloadsnelheid is theoretisch, de werkelijke snelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren. Telenet-netwerkbeheer is van toepassing. Meer info, zie telenet.be/internetgebruik.

 

Snelste internet: Gebaseerd op een analyse door Ookla® van Speedtest Intelligence®-gegevens voor Q2-Q3 2018 in België. Meer info op http://www.speedtest.net/awards/belgium. Ookla-handelsmerken zijn gebruikt onder licentie.

 

FreePhone Europe: Tijdens daluren bel je gratis tot 2000 min. naar 40 landen.

Vaste telefonie met FreePhone Europe: tijdens de daluren (16u. - 8u.) en op feestdagen en tijdens het weekend bel je onbeperkt naar vaste nummers in België en heb je een bundel van 2.000 minuten per maand om te bellen naar mobiele nummers in België, vaste en mobiele nummers in Europa, de VS en Canada, en vaste nummers in Marokko en Turkije. Niet opgebruikte minuten zijn niet overdraagbaar naar de volgende maand. Meerverbruik wordt aangerekend aan de tarieven vermeld op www.telenet.be/nl/tarieven. Enkel voor normaal residentieel gebruik.

Vaste en mobiele nummers: Andorra, Bulgarije, Canada, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröer Eilanden, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, de VS, Zweden en Zwitserland.

Vaste nummers: Turkije en Marokko (Maroc Telecom nummers met prefix 522, 523, 524, 528, 535, 536, 537, 539).


 

Triiing: Je belt dag en nacht gratis en onbeperkt naar alle Belgische vaste nummers, via elke WiFi-verbinding waar ook ter wereld. Je krijgt 2000 belminuten om gratis te bellen naar alle mobiele nummers in België, alle vaste en mobiele nummers in Europa*, VS en Canada, en naar alle vaste nummers in Turkije en Marokko (Maroc Telecom nummers met prefix 522, 523, 524, 528, 535, 536, 537, 539). Je kan je belminuten de hele dag door gebruiken. Bel je naar een andere bestemming of meer dan 2000 minuten? Dan bel je tegen de Triiing-tarieven.

² Onbeperkt surfen bij Internet Fiber 200: bij intensief gebruik tijdens piekuren, kan de internetsnelheid tijdelijk worden beperkt, meer info op telenet.be/internetgebruik.

Basic internet: inbrepen volume: 150 GB.
Internet Fiber 100: inbegrepen volume: 200 GB.

3 Telenet TV op al je schermen: Het aantal schermen waarop men tegelijkertijd Telenet TV (digitale tv) kan kijken, is beperkt. Voor elk tv-scherm is een digicorder of –box noodzakelijk. Raadpleeg de "Gebruiksvoorwaarden Yelo Play".

4 Altijd en overal onbeperkt bellen en sms’en, vast én mobiel: Sms'en en bellen - binnen België naar Belgische nummers en in de EU-zone naar nummers van binnen de EU-zone, doch uitzondering van speciale nummers en diensten van derde partijen - steeds inbegrepen in de prijs van WIGO, op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod vaste en/of mobiele telefonie. Internationaal bellen via Triiing: het aantal toestellen waarmee je via Triiing kan bellen is beperkt.

Free G :

Free G is enkel beschikbaar voor WIGO-klanten. Met Free G krijg je naast je inbegrepen mobiele data-pot een bijkomende mobiele data-pot voor een selectie van apps (Yelo Play, Play Sports, Facebook Messenger (behalve de games), WhatsApp, hierna gezamenlijk, de "Free G-apps"). Voor Play Sports heb je een bijkomend abonnement nodig. Voor Free G gelden per WIGO-abonnement, afhankelijk van het type WIGO en per maandelijkse aanrekeningsperiode de volgende beperkingen voor het dataverbruik van de Free G-apps:

  • in België: max. 20 GB (WIGO 4 GB), max. 40 GB (WIGO 9 GB), max. 100 GB (WIGO 25 GB, WIGO 40 GB en WIGO Unlimited);
  • in andere EU-lidstaten: max. 4 GB (WIGO 4 GB), max. 7 GB (WIGO 9 GB), max. 12 GB (WIGO 25 GB), max. 18 GB (WIGO 40 GB) en max. 33 GB (WIGO Unlimited).

Indien je met je Free G-apps bovenstaande verbruiksgrenzen overschrijdt dan stopt Free G voor de resterende duur van deze aanrekeningsperiode en zal je dataverbruik van de Free G-apps van je standaard mobiele data-pot in je WIGO gaan. Wanneer je standaard mobiele data-pot in je WIGO op is (of, bij WIGO Unlimited, de internetsnelheid wordt verlaagd), stopt ook Free G (of wordt, bij WIGO Unlimited, de internetsnelheid verlaagd) voor de resterende duur van deze aanrekeningsperiode, zelfs indien bovenstaande Free G-verbruiksgrenzen nog niet bereikt werden. Voor meer info, zie telenet.be/free-g. Hoeveel data je met Free G verbruikt, vind je op Mijn Telenet bij verbruik.

Telenet behoudt zich het recht voor om de Free G-apps te vervangen door vergelijkbare apps. Op basis van beslissingen van bevoegde instanties kan Telenet verplicht worden om het aanbod te wijzigen (bv. aanpassen van de verbruiksgrenzen).

 
 

Na activatie van Free G krijg je een bijkomende mobiele data-pot met, afhankelijk van je type WIGO, tussen 20 tot 100 GB (in België) en tussen 4 en 33 GB (in andere EU-landen) aan extra data die je voor de hierboven vermelde apps kan gebruiken. Meer info en voorwaarden op telenet.be/free-g.

6 Easy Switch: Afhankelijk van je contract bij je vorige operator kan het dat je een opzegvergoeding of restwaarde moet betalen. Of misschien moet je nog een toestel binnenbrengen.

7 Exclusieve programma's:
betalende abonnement Play, Play More en Play Sports, niet inbegrepen in de promotie.

8 Programma's bekijken via 3G en 4G en in de EU: Sommige programma's, films en series kan je niet via alle netwerken bekijken. Meer info hierover vind je op https://www2.telenet.be/nl/klantenservice/kijk-overal-in-de-eu-tv-met-yelo-play/