Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 

“Mijn schoonmoeder kan toch niet meekijken via de babyfoon?” “Kan de slimme deurbel mijn shopverslaving verklappen?” “Kan er een virus zitten in mijn slimme koelkast?" “Ziet mijn fitnesscoach via mijn smartwatch dat ik in de frituur zit?”

De eerste alles-in-één-beveiliging voor al je slimme toestellen*

Je hebt meer slimme toestellen in huis dan je denkt. Van je smartphone en smartwatch tot je babyfoon, slimme koelkast of deurbel. En via één onbeschermd slim toestel hebben cybercriminelen toegang tot al je toestellen waarmee je online verbonden bent. Zo worden je smartwatch, smart tv of slimme thermostaat plots een toegangspoort tot je bankgegevens.

 

Da’s vast even schrikken? Met de alles-in-één-beveiliging van Telenet Safespot bescherm je ze voortaan allemaal. Niet alleen tegen virussen, maar ook tegen hacking, phishing, malware en andere cybergevaren.

 
 
 
 

De eerste alles-in-
één-beveiliging

 

Bye bye klassiek anti-virussysteem, hallo alles-in-één! Telenet Safespot beschermt je tegen virussen, hacking, phishing, malware en andere cybergevaren. De geavanceerde software scant razendsnel alle internetverkeer en blokkeert onmiddellijk wat niet welkom is.

 
 

Nu ook voor al je
slimme toestellen*

 

Beveilig naast je computer voortaan ook al je slimme toestellen waarmee je online bent. Van je smartphone en babyfoon tot je smartwatch en slimme thermostaat.

 
 

Één vaste prijs, voor
alles en iedereen

 

Met slechts één abonnement is alles en iedereen* in huis beschermd. Zowel thuis als on the go. En dat alles tegen een vaste prijs van € 4,99 per maand.

 
 
 
 

Telenet safespot in actie

 

 
 

Cyber security, anti-virus en-malware:
al je toestellen beschermd in één handomdraai

 
 
 
 

Geavanceerde beveiliging

Tegen phishing & malware

 

Beschermt je computer, smartphone en tablet

Voor alle besturingssystemen**

 

Beveiliging van al je slimme toestellen

Zonder extra hardware

 

Thuisnetwerk overzicht

Met automatische herkenning van alle geconnecteerde toestellen

 

Eén overzichtelijke app

Waarmee je de beveiliging opvolgt en beheert

 

Onbeperkt aantal toestellen

Voor thuis en onderweg

 
 
 
 
 

Zo haal je safespot in huis

1. Bestel Safespot

 

Kies hier voor Telenet Safespot, ga langs bij je Telenet-winkelpunt of bel
015 66 66 66.

2. Automatische installatie

 

We activeren de software vanop afstand op je modem. Je hoeft dus geen afspraak te maken of een Telenet-installateur te ontvangen.

3. Ontvang SMS na installatie

 

Je ontvangt een sms met downloadlink. De link brengt je meteen naar de App Store of Google Play store.

4. Download de app en ga van start

 

De app downloaden is gratis en zo gepiept! Zorg wel dat je verbonden bent met je eigen wifi. Vervolgens activeer je de app met de code die in de sms staat. Ziezo, je kan aan de slag!

5. Gemakkelijke betaling

 

Na de activatie, betaal je via je maandelijkse factuur. Geen afzonderlijke betaling nodig. Zo simpel is het.

 
 

Wat je nog wil weten

Wat is Safespot precies? Wat doet het allemaal?

Telenet Safespot beveiligt zowel je netwerk als je toestellen. Netwerkbeveiliging gebeurt door software die geïnstalleerd wordt op je Telenet-modem. Deze software controleert al het netwerkverkeer dat door de modem gaat. Al je slimme toestellen die met het internet verbonden zijn via je Telenet-modem, worden op deze manier beveiligd. Deze software zal phishing blokkeren. Daarnaast controleert de software constant of het internetverkeer veilig is. Ook zet de software voor IoT-toestellen, die identificeerbaar zijn, een firewall policy op. Die bepaalt wat er van netwerkverkeer toegelaten wordt op de modem.

 

Telenet Safespot beveiligt ook je toestellen via beveiligingssoftware. Hieronder ontdek je op welke toestellen je de Safespot Guard-app kan installeren. Deze beveiligingssoftware beschermt het toestel, afhankelijk van het besturingssysteem, tegen phishing en of malware.

 

De belangrijkste functionaliteiten op een rij:

 

  • Blokkeren van poging portscans, poging om wachtwoorden te raden en DDOS-aanvallen.
  • Herkennen van toestellen op het netwerk en het beheer van de toegang tot het netwerk.
  • Bescherming van de IoT-toestellen door alleen normale communicatie toe te laten.
  • Stoppen van surfen naar onveilige websites.
Welke slimme toestellen worden beschermd door Telenet Safespot?

Alle eindtoestellen (waaronder slimme toestellen) die met het internet verbonden zijn via je Telenet-modem, zijn beschermd door de netwerkbeveiliging. Bovendien kan je de Safespot Guard-app installeren en gebruiken op alle eindtoestellen van gebruikers die op hetzelfde adres wonen. Momenteel worden volgende, recente, besturingssystemen ondersteund:

 

  • anti-phishing beschikbaar op: iOS – V10 en hoger, Android – V7 en hoger, Windows – WIN7 en hoger, MacOS – V10.12 en hoger
  • anti-malware beschikbaar op: Android – V7 en hoger, Windows – WIN7 en hoger, MacOS – V10.12 en hoger (niet van toepassing op iOS – V10 en hoge)
Hoe kan ik Telenet Safespot bestellen?

Bestel Telenet Safespot online, ga langs bij je Telenet-winkelpunt of bel 015 66 66 66. We activeren de software vanop afstand op je modem. Je hoeft dus geen afspraak te maken of een Telenet installateur te ontvangen. Je ontvangt vervolgens een sms met download link. Via die link, beland je in de App Store of Google Play. De Telenet Safespot-app downloaden is gratis en zo gepiept! Zorg wel dat je verbonden bent met je eigen wifi. Staat de app op je smartphone? Dan activeer je ‘m met de code die in de sms staat. Ziezo, je kan aan de slag!

Ik heb al Telenet Security Pack. Waarom moet ik dan nog Telenet Safespot nemen?

Je Telenet Security Pack beschermt je computer tegen malware & spyware en beveiligt je surfgedrag. Telenet Safespot gaat verder dan dat. Want Telenet Safespot beschermt àl je toestellen die met internet verbonden zijn. En je hebt meer slimme toestellen in huis dan je denkt: van je computer, tablet, smartphone, smart tv en smartwatch tot je babyfoon, slimme koelkast, thermostaat en deurbel. Met de alles-in-één-beveiliging van Telenet Safespot bescherm je ze voortaan allemaal.

Hoeveel betaal ik voor Telenet Safespot? Ben ik verplicht om een jaarabonnement te nemen?

Telenet Safespot kost € 4,99 per maand, ongeacht het aantal toestellen dat je wil beschermen. Van zodra we de software op je modem installeren, betaal je via je maandelijkse aanrekening van Telenet. Geen aparte facturen dus! Niet tevreden? Dan kan je op elk moment opzeggen.

Ik heb nog een vraag. Waar kan ik terecht?

We staan via verschillende kanalen voor je klaar om je vragen te beantwoorden:

 

 
 
 
 
 

* Alle toestellen van gebruikers die behoren tot hetzelfde huishouden als de klant, en m.n. hun vaste woonplaats hebben op hetzelfde adres als de klant, en die zijn verbonden met je internetwerk thuis (netwerkbeveiliging) of waarop beveiligingssoftware via de Safespot Guard app werd geïnstalleerd.

 

** iOS 10, MacOS V10.12, Android V7, Win 7, en alle recentere versies.

 

Voorwaarden

 

Bij Telenet hechten we veel belang aan het beveiligen van onze systemen en onze gegevens. Ondanks de maatregelen die we nemen om onze beveiliging te optimaliseren, blijft het toch nog mogelijk dat er iets door de mazen van het net glipt. Mocht u een beveiligingsprobleem ontdekken, hebben wij een systeem waarmee u dit op een verantwoorde manier aan ons kan melden. Dankzij uw hulp kunnen wij onze systemen blijven verbeteren en onze klanten nog beter beschermen.

 

  • Safespot is onderworpen aan de Telenet Algemene Voorwaarden, de Gebruiksvoorwaarden voor Telenet Safespot en het Telenet Safespot Privacy-beleid.
  • Om van Safespot te kunnen genieten, dien je te beschikken over een compatibele modem (meer info zie FAQ). Indien die dit niet het geval is, zal je je oude modem kunnen inruilen voor een compatibele modem in een Telenet verkooppunt.
  • Telenet zal bij het vertrekken van Safespot commercieel redelijke inspanningen leveren om je (slimme) toestellen verbonden met jouw internetnetwerk, evenals je eindtoestellen waarop de beveiligingssoftware via de Safespot app is geïnstalleerd, te beschermen tegen externe digitale bedreigingen. Telenet garandeert evenwel niet dat door het gebruik van Telenet Safespot alle bedreigingen van deze eindtoestellen zullen kunnen worden afgewend