Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

€ 103

30

/maand
5 maanden
lang

Gratis
installatie
& activering
t.w.v. € 135

Bxl welkomst-deal

WIGO 9 GB:

Onbeperkt surfen
+ Telenet TV
+ Onbeperkt bellen met vast én mobiel

+ 9 GB tot 2 simkaarten
+ Free G5

Free G5: kijk en chat nu on the go zonder dat het meetelt in je datapot!

€ 103

30

/maand
5 maanden
lang

Gratis
installatie
& activering
t.w.v. € 135
 
 

Onbeperkt surfen op het snelste internet van België

 • Onbeperkt surfen tot 200 Mbps*.
 • Gratis buitenshuis surfen via Wi-Free op 1,2 miljoen homespots en hotspots.
 • Snel, slim en simpel internet van de zolder tot het tuinhuis, dankzij het slimste wifi-systeem ooit.

Telenet TV op al je schermen1

 • Kijk naar het strafste entertainment2.
 • Kijk op al je schermen.
 • Kijk overal in de EU met Telenet TV-app3.
 • Kijk on the go.

Onbeperkt bellen & sms'en, vast én mobiel4

 • Kies tussen 1 of 2 simkaarten. (max. 2 simkaarten bij WIGO 15 GB).
 • In België naar Belgische nummers en in de EU‑zone naar alle EU‑nummers (behalve vanuit België).
 • Internationale gesprekken (van België naar het buitenland) niet inbegrepen.

Een volle pot mobiele data

 • 1 gemeenschappelijke pot data voor je gezin
 • Iedereen kan de pot mobiele data écht samen opgebruiken, 
op alle toestellen en tot de allerlaatste byte
 • Heeft de ene wat minder nodig? 
Dan kan de ander het opmaken!
 • En voor wie wil hebben we nu ook een WIGO Unlimited. De eerste unlimited waarmee iedereen van het gezin onbeperkt data kan gebruiken.

Free G5

 • Gebruik de Telenet TV-app-app, de Play Sports-app én ook WhatsApp en Facebook Messenger zonder dat het meetelt in je datapot.
 
 
 
 

Voorwaarden

Snelste Internet: op basis van metingen van de internetsnelheid door onafhankelijk bureau Ookla tijdens de periode Q2-Q3 2018 (meer info zie http://www.speedtest.net/awards/belgium).

 

Onbeperkt bellen en sms’en: onbeperkt sms’en en bellen - binnen België (naar Belgische nummers) en in de EU-zone (behalve vanuit België, naar nummers van binnen de EU-zone), doch met uitzondering van speciale nummers en diensten van derde partijen - is steeds inbegrepen in de prijs van WIGO, op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de ‘voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod vaste en/of mobiele telefonie’ (zie telenet.be/algemenevoorwaarden).

 

Triiing: Je belt dag en nacht gratis en onbeperkt naar alle Belgische vaste nummers, via elke WiFi-verbinding waar ook ter wereld. Je krijgt 2000 belminuten om gratis te bellen naar alle mobiele nummers in België, alle vaste en mobiele nummers in Europa*, VS en Canada, en naar alle vaste nummers in Turkije en Marokko (Maroc Telecom nummers met prefix 522, 523, 524, 528, 535, 536, 537, 539). Je kan je belminuten de hele dag door gebruiken. Bel je naar een andere bestemming of meer dan 2000 minuten? Dan bel je tegen de Triiing-tarieven.

1 Telenet TV op al je schermen: Het aantal schermen waarop men tegelijkertijd Telenet TV (digitale tv) kan kijken, is beperkt. Voor elk tv-scherm is een digicorder of –box noodzakelijk. Raadpleeg de "Gebruiksvoorwaarden Telenet TV-app".

2 Exclusieve programma's:
betalende abonnement Play, Play More en Play Sports, niet inbegrepen in de promotie.

3 Programma's bekijken via 3G en 4G en in de EU: Sommige programma's, films en series kan je niet via alle netwerken bekijken. Meer info hierover vind je op https://www2.telenet.be/nl/klantenservice/kijk-overal-in-de-eu-tv-met-yelo-play/

4 Altijd en overal onbeperkt bellen en sms’en, vast én mobiel: Sms'en en bellen - binnen België naar Belgische nummers en in de EU-zone naar nummers van binnen de EU-zone, doch uitzondering van speciale nummers en diensten van derde partijen - steeds inbegrepen in de prijs van WIGO, op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod vaste en/of mobiele telefonie. Internationaal bellen via Triiing: het aantal toestellen waarmee je via Triiing kan bellen is beperkt.

Free G :

Free G is enkel beschikbaar voor WIGO-klanten. Met Free G krijg je naast je inbegrepen mobiele data-pot een bijkomende mobiele data-pot voor een selectie van apps (Telenet TV-app/Yelo Play, Play Sports, Facebook Messenger (behalve de games), WhatsApp, hierna gezamenlijk, de "Free G-apps"). Voor Play Sports heb je een bijkomend abonnement nodig. Voor Free G gelden per WIGO-abonnement, afhankelijk van het type WIGO en per maandelijkse aanrekeningsperiode de volgende beperkingen voor het dataverbruik van de Free G-apps:

 • in België: max. 40 GB (WIGO 9 GB), max. 100 GB (WIGO 15 GB, WIGO 25 GB, WIGO 40 GB en WIGO Unlimited);
 • in andere EU-lidstaten: max. 7 GB (WIGO 9 GB), max. 9 GB (WIGO 15 GB), max. 12 GB (WIGO 25 GB), max. 20 GB (WIGO 40 GB) en max. 40 GB (WIGO Unlimited).

Indien je met je Free G-apps bovenstaande verbruiksgrenzen overschrijdt dan stopt Free G voor de resterende duur van deze aanrekeningsperiode en zal je dataverbruik van de Free G-apps van je standaard mobiele data-pot in je WIGO gaan. Wanneer je standaard mobiele data-pot in je WIGO op is (of, bij WIGO Unlimited, de internetsnelheid wordt verlaagd), stopt ook Free G (of wordt, bij WIGO Unlimited, de internetsnelheid verlaagd) voor de resterende duur van deze aanrekeningsperiode, zelfs indien bovenstaande Free G-verbruiksgrenzen nog niet bereikt werden. Voor meer info, zie telenet.be/free-g. Hoeveel data je met Free G verbruikt, vind je op Mijn Telenet bij verbruik.

Telenet behoudt zich het recht voor om de Free G-apps te vervangen door vergelijkbare apps. Op basis van beslissingen van bevoegde instanties kan Telenet verplicht worden om het aanbod te wijzigen (bv. aanpassen van de verbruiksgrenzen).

 
 

Na activatie van Free G krijg je een bijkomende mobiele data-pot met, afhankelijk van je type WIGO, tussen 20 tot 100 GB (in België) en tussen 4 en 33 GB (in andere EU-landen) aan extra data die je voor de hierboven vermelde apps kan gebruiken.

Meer info en voorwaarden op telenet.be/free-g.