Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

€ 126,31

90

/MAAND
6 MAANDEN
LANG

GRATIS
INSTALLATIE
& ACTIVERING
t.w.v. € 135

Bxl welkomst-deal

WIGO

Geniet van een ultrasnelle internetverbinding1, onbeperkt bellen met elk toestel, Telenet TV en 25 GB data om te verdelen in je gezin.

€ 126,31

90

/MAAND
6 MAANDEN
LANG

GRATIS
INSTALLATIE
& ACTIVERING
t.w.v. € 135
 
 

Onbeperkt surfen1 op ultrasnel internet

 • Onbeperkt surfen tot 300 Mbps
 • Gratis buitenshuis surfen via Wi-Free op 1,2 miljoen homespots en hotspots.
 • Snel, slim en simpel internet, tot op je balkon of in je tuinhuis, dankzij het slimste wifi-systeem ooit.

Telenet TV op al je schermen2

 • Kijk naar het strafste entertainment.
 • Mobiel tv-kijken met onze tv-apps (overal in de EU)

Onbeperkt bellen & sms'en3, vast én mobiel

 • Tot maximum 5 simkaarten voor je gezin. In België naar Belgische nummers en in de EU-zone naar alle EU-nummers (behalve vanuit België).
 • Internationale gesprekken (van België naar het buitenland) niet inbegrepen.

Een volle pot mobiele data

 • 1 gemeenschappelijke pot data voor je gezin
 • Heeft de ene wat minder nodig? Dan kan de ander het opmaken!

Free G4

 • Gebruik de Yelo Play-app/Telenet TV-app, de Play Sports-app én ook WhatsApp en Facebook Messenger zonder dat het meetelt in je datapot.
 
 
 
 

Voorwaarden

Wifibooster: * Iedere Telenet-klant heeft bij een internetabonnement recht op een gratis huur van één Wifi-booster. Bijkomende Wifi-boosters kunnen worden gehuurd voor €2/maand. De bijzondere voorwaarden huur/bruikleen Wifi-boosters zijn van toepassing.

Op basis van metingen van de 4G downloadsnelheid (gemiddelde snelheid bij datasessies van vaste duur) door onafhankelijk bureau Commsquare in december 2018 (Vlaanderen): 86,2Mbps (Telenet/Base), 81,4Mbps (Proximus), 65,6Mbps (Orange) en in februari 2019 (Brussel: 85,1Mbps (Telenet/Base), 80,2Mbps (Proximus), 56,9Mbps (Orange). Een voertuig met verschillende ontvangers reed ongeveer 5,800 km in Vlaanderen en 380 km in Brussel om de 4G-kwaliteit van de netwerken van de verschillende operatoren te meten. In totaal werden ongeveer 2,700 (2,200 in Vlaanderen, 500 in Brussel) datatesten per operator uitgevoerd. Meer info: zie Commsquare rapport.

 
 

1 Onbeperkt surfen bij All-Internet: bij intensief gebruik tijdens piekuren, kan de internetsnelheid tijdelijk worden beperkt, meer info op telenet.be/internetgebruik.


2 Telenet TV op al je schermen: Het aantal schermen waarop men tegelijkertijd Yelo Play/Telenet TV kan kijken, is beperkt. Voor meer informatie raadpleeg Klantenservice op www.telenet.be. Raadpleeg ‘Gebruiksvoorwaarden Yelo Play/Telenet TV-app en website’ op www.telenet.be.

3 Altijd en overal onbeperkt bellen en sms’en, vast én mobiel: Sms'en en bellen - binnen België naar Belgische nummers en in de EU-zone naar nummers van binnen de EU-zone, doch uitzondering van speciale nummers en diensten van derde partijen - steeds inbegrepen in de prijs van WIGO, op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod vaste en/of mobiele telefonie.

Internationaal bellen via Triiing: het aantal toestellen waarmee je via Triiing kan bellen is beperkt.

Gebruik apps zonder dat je dataverbruik meetelt in je datapot :

Free G is enkel beschikbaar voor WIGO-klanten. Met Free G krijg je naast je inbegrepen mobiele data-pot een bijkomende mobiele data-pot voor een selectie van apps (Telenet TV-app/Yelo Play, Play Sports, Facebook Messenger (behalve de games), WhatsApp, hierna gezamenlijk, de "Free G-apps"). Voor Play Sports heb je een bijkomend abonnement nodig. Voor Free G gelden per WIGO-abonnement, afhankelijk van het type WIGO en per maandelijkse aanrekeningsperiode de volgende beperkingen voor het dataverbruik van de Free G-apps:

 • in België: max. 40 GB (WIGO 9 GB), max. 100 GB (WIGO 15 GB, WIGO 25 GB, WIGO 40 GB en WIGO Unlimited);
 • in andere EU-lidstaten: max. 7 GB (WIGO 9 GB), max. 9 GB (WIGO 15 GB), max. 12 GB (WIGO 25 GB), max. 20 GB (WIGO 40 GB) en max. 40 GB (WIGO Unlimited).

Indien je met je Free G-apps bovenstaande verbruiksgrenzen overschrijdt dan stopt Free G voor de resterende duur van deze aanrekeningsperiode en zal je dataverbruik van de Free G-apps van je standaard mobiele data-pot in je WIGO gaan. Wanneer je standaard mobiele data-pot in je WIGO op is (of, bij WIGO Unlimited, de internetsnelheid wordt verlaagd), stopt ook Free G (of wordt, bij WIGO Unlimited, de internetsnelheid verlaagd) voor de resterende duur van deze aanrekeningsperiode, zelfs indien bovenstaande Free G-verbruiksgrenzen nog niet bereikt werden. Voor meer info, zie telenet.be/free-g. Hoeveel data je met Free G verbruikt, vind je op Mijn Telenet bij verbruik.

Telenet behoudt zich het recht voor om de Free G-apps te vervangen door vergelijkbare apps. Op basis van beslissingen van bevoegde instanties kan Telenet verplicht worden om het aanbod te wijzigen (bv. aanpassen van de verbruiksgrenzen).

 
 

Easy Switch: Afhankelijk van je contract bij je vorige operator kan het dat je een opzegvergoeding of restwaarde moet betalen. Of misschien moet je nog een toestel binnenbrengen.