Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
This component cannot be inserterted/activated on a page without the approval of social care
Messenger
 

We boosten
de stad.

We boosten de stad.

Ultrasnel¹ internet en 4G

Alles van
Telenet voor
30 /mnd

5 maanden
lang

 
 

Brussel bruist. We boosten de stad voor jou met ons supersnel internet, onze slimme wifi en onze ultrasnelle 4G¹. Zo kunnen alle Brusselaars² voor de volle 100% genieten van hun stad.

BXL Welkomstdeal

 

Alles van Telenet voor maar 30 euro per maand, 5 maanden lang?
Het is ons welkomstaanbod voor alle Brusselaars. Tast toe à volonté:

 

* Opgelet: de zenderkaarten zijn momentopnames. Ze zijn dus misschien niet helemaal up-to-date. We passen ze regelmatig aan.

** Kijk en chat on the go zonder dat het meetelt in je datapot6.

 
 
 

Telenet biedt jou

icoon twee pijlen
Easy switch: overstappen in 1,2,3
Overstappen naar Telenet? Jij beslist, wij regelen de rest5. Meer
icoon snel internet
Snelste internet
Het snelste internet. Officieel. Via Ookla, een wereldautoriteit in het meten van internetsnelheid. Meer
icoon smartphone
Ultrasnel 4G¹
Om altijd verbonden te zijn, waar je ook bent. Meer
icoon wifi netwerk
Slimste wifi, tot in elk hoekje van je huis
Overal surfen zonder strubbelingen. Meer
icoon tv
Vergeet tv, ontdek Telenet TV!
Telenet TV bezorgt je een totaal nieuwe tv-ervaring. Meer
icoon vlotte service
Een vlotte service
We helpen je met plezier bij elk probleem en iedere vraag. Meer
 
 
 
 
 

Voorwaarden

Op basis van metingen van de 4G downloadsnelheid (gemiddelde snelheid bij datasessies van vaste duur) door onafhankelijk bureau Commsquare in december 2018 (Vlaanderen): 86,2Mbps (Telenet/Base), 81,4Mbps (Proximus), 65,6Mbps (Orange) en in februari 2019 (Brussel: 85,1Mbps (Telenet/Base), 80,2Mbps (Proximus), 56,9Mbps (Orange). Een voertuig met verschillende ontvangers reed ongeveer 5,800 km in Vlaanderen en 380 km in Brussel om de 4G-kwaliteit van de netwerken van de verschillende operatoren te meten. In totaal werden ongeveer 2,700 (2,200 in Vlaanderen, 500 in Brussel) datatesten per operator uitgevoerd. Meer info: zie Commsquare rapport.

 
 

² Aanbieding geldig van 05/11/2018 tot en met 23/06/2019 in postcodegebieden in Brussel waar Telenet beschikbaar is. Een maandelijkse korting wordt toegekend op de eerste 5 aanrekeningen na activering zodat je gedurende 5 maanden slechts de hierboven vermelde promoprijzen betaalt. Na afloop van de promoperiode betaalt u de normale prijs.

Aanbieding enkel geldig bij het aangaan van een overeenkomst voor:
Internet Fiber 200* + Telenet TV, of
WIGO home S, of
WIGO home, of
WIGO (9 GB).
Internet dient steeds een nieuwe dienst te zijn. De korting vervalt steeds bij verandering naar een ander product. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere acties en promoties.

3 Onbeperkt surfen bij Internet Fiber 200: bij intensief gebruik tijdens piekuren, kan de internetsnelheid tijdelijk worden beperkt, meer info op telenet.be/internetgebruik.

Basic internet: inbrepen volume: 150 GB.
Internet Fiber 100: inbegrepen volume: 200 GB.

4 Onbeperkt bellen en SMS’en op mobiel: binnen België (naar Belgische nummers) en in de EU-zone (behalve vanuit België, naar nummers van binnen de EU-zone), doch met uitzondering van speciale nummers en diensten van derde partijen - is steeds inbegrepen in de prijs van WIGO, op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod vaste en/of mobiele telefonie. Internationaal bellen via Triiing: het aantal toestellen waarmee je via Triiing kan bellen is beperkt.

5 Easy Switch: Afhankelijk van je contract bij je vorige operator kan het dat je een opzegvergoeding of restwaarde moet betalen. Of misschien moet je nog een toestel binnenbrengen.

Free G :

Free G is enkel beschikbaar voor WIGO-klanten. Met Free G krijg je naast je inbegrepen mobiele data-pot een bijkomende mobiele data-pot voor een selectie van apps (Telenet TV-app/Yelo Play, Play Sports, Facebook Messenger (behalve de games), WhatsApp, hierna gezamenlijk, de "Free G-apps"). Voor Play Sports heb je een bijkomend abonnement nodig. Voor Free G gelden per WIGO-abonnement, afhankelijk van het type WIGO en per maandelijkse aanrekeningsperiode de volgende beperkingen voor het dataverbruik van de Free G-apps:

  • in België: max. 40 GB (WIGO 9 GB), max. 100 GB (WIGO 15 GB, WIGO 25 GB, WIGO 40 GB en WIGO Unlimited);
  • in andere EU-lidstaten: max. 7 GB (WIGO 9 GB), max. 9 GB (WIGO 15 GB), max. 12 GB (WIGO 25 GB), max. 20 GB (WIGO 40 GB) en max. 40 GB (WIGO Unlimited).

Indien je met je Free G-apps bovenstaande verbruiksgrenzen overschrijdt dan stopt Free G voor de resterende duur van deze aanrekeningsperiode en zal je dataverbruik van de Free G-apps van je standaard mobiele data-pot in je WIGO gaan. Wanneer je standaard mobiele data-pot in je WIGO op is (of, bij WIGO Unlimited, de internetsnelheid wordt verlaagd), stopt ook Free G (of wordt, bij WIGO Unlimited, de internetsnelheid verlaagd) voor de resterende duur van deze aanrekeningsperiode, zelfs indien bovenstaande Free G-verbruiksgrenzen nog niet bereikt werden. Voor meer info, zie telenet.be/free-g. Hoeveel data je met Free G verbruikt, vind je op Mijn Telenet bij verbruik.

Telenet behoudt zich het recht voor om de Free G-apps te vervangen door vergelijkbare apps. Op basis van beslissingen van bevoegde instanties kan Telenet verplicht worden om het aanbod te wijzigen (bv. aanpassen van de verbruiksgrenzen).

 
 

Na activatie van Free G krijg je een bijkomende mobiele data-pot met, afhankelijk van je type WIGO, tussen 20 tot 100 GB (in België) en tussen 4 en 33 GB (in andere EU-landen) aan extra data die je voor de hierboven vermelde apps kan gebruiken. Meer info en voorwaarden op telenet.be/free-g.

Telenet TV op al je schermen: Het aantal schermen waarop men tegelijkertijd Telenet TV (digitale tv) kan kijken, is beperkt. Voor elk tv-scherm is een digicorder of –box noodzakelijk. Raadpleeg de "Gebruiksvoorwaarden Telenet TV-app-app".

Exclusieve programma's: betalende abonnement Play, Play More en Play Sports, niet inbegrepen in de promotie.

Programma's bekijken via 3G en 4G en in de EU: Sommige programma's, films en series kan je niet via alle netwerken bekijken. Meer info hierover vind je op https://www2.telenet.be/nl/klantenservice/kijk-overal-in-de-eu-tv-met-yelo-play/