Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

Vervang je decoder

Je verouderde decoder (Digibox AD200 & Digicorder AD2000) zal vanaf 30 juni 2020 niet meer werken. Je kan die vanaf nu gratis omruilen voor een nieuwer model in een Telenet-winkelpunt in je buurt. Wij zorgen ervoor dat alle veiligheidsmaatregelen in de winkelpunten worden genomen. Respecteer de richtlijnen want alleen zo kunnen we jouw en onze veiligheid garanderen.

 
 

De evolutie staat niet stil. Ook niet als het over tv-kijken gaat. We willen al onze klanten voortdurend de beste tv-ervaring bieden. Dat kan helaas niet meer met de oudere decoders. Zo had je al sinds december 2017 geen toegang meer tot extra zenderpakketten als Play of Play More. Ondertussen kunnen ze ook geen updates of nieuwigheden meer aan.

Welke decoders?

HD Digibox - AD200

 
 

HD Digicorder - AD2000

 
 

Tip

  • De naam van de decoder staat op de voorkant onderaan links.
  • Je herkent ze ook aan het oude digimenu.

Nog niet helemaal zeker?

 
 

Eenvoudig omruilen

Ruil je decoder eenvoudig om naar een nieuw model in een Telenet-winkelpunt in je buurt.  en ruil je decoder eenvoudig om naar een nieuw model. Sluit daarna je nieuwe decoder aan met het eenvoudige stappenplan dat je in de doos vindt.

 

Tip: heb je een Digicorder? Bekijk dan eerst al je opnames. Die ben je helaas kwijt na de wissel. Wil je je opnames bewaren? Dan mag je uitzonderlijk je oude toestel behouden. We rekenen geen restwaarde meer aan voor die toestellen.

Goed om te weten

Bij de nieuwe decoder hoort een andere afstandsbediening. Heb je liever de oude? Dan kan je die blijven gebruiken!

 
 
Voordelen nieuw toestel

Menu

 

Zenderpakket

 

Terugkijk TV

 

Casten

 

Energie

 

Opnemen

Sneller & beter

Je geniet van een sneller en beter menu. Zo heb je een mooie en gebruiksvriendelijke TV-theek en TV-gids.

 

Toegang tot meer zenders

Je hebt opnieuw de mogelijkheid om via de nieuwe decoder te genieten van een zenderpakket zoals Play, Play More of Play Sports. Zo heb je ook opnieuw toegang tot meer zenders en meer films & series via de TV-theek.

Uitgesteld kijken

Afhankelijk van je diensten kan je uitgesteld naar programma’s kijken via Terugkijk TV. Je herkent die in je TV-gids aan het Terugkijk TV-icoon.

Verzenden naar groot scherm

Ben je tv aan het kijken via de Yelo Play-app en wil je dat op een groot scherm zien? Dan kan je makkelijk een programma, film, serie of zelfs een opname kiezen in de app en die naar je tv-toestel verzenden met de cast-functie.

Minder verbruik

Je verbruikt minder energie dankzij de slimme energiestand.

Meer geheugen

Neem je een nieuwe HD Digicorder? Dan heb je nog meer opslagruimte om je favoriete programma's, films of series op te nemen.

Heb je meerdere decoders? Dan kan je via de functie Opnames delen al je opnames van je HD Digicorder bekijken en beheren via elke andere decoder in huis.

Relevant voor jou

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

Bel ons

Bel ons

Stel je vraag op 015 66 66 66

Bel ons
 
Mail ons

Mail ons

Stel je vraag via ons contactformulier

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een winkelpunt

Kom langs