Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
Meer informatie over onze nieuwe modem

Telenet installeert momenteel zijn nieuwste modem. Die is geschikt voor snelheden tot 1 gigabit per seconde en ondersteunt de nieuwe wifi 802.11ac-standaard. 

Waarom?

Telenet wil klaar zijn voor de toekomst.

 

Met De Grote Netwerf zorgen we op termijn voor internetsnelheden van minstens 1 gigabit per seconde voor het hele Telenet-netwerk. Onze nieuwe modem is geschikt voor deze nieuwe snelheden en zorgt er voor dat ook het netwerk bij de klant thuis optimaal is uitgerust.

 

Belangrijk: Zolang we de snelheden van onze internetproducten niet verhogen, is er amper verschil merkbaar tussen de vorige en de nieuwe versie van de modem.

 
 

Voor wie?

We installeren de modem bij nieuwe klanten die Whop, Whoppa of WIGO nemen en die een nieuwe modem nodig hebben. Zo zijn zij alvast klaar voor de toekomstige internetsnelheden.

 

Opgelet: de modems bij bestaande klanten met Whop of Whoppa zijn voldoende straf om de huidige internetsnelheden te ondersteunen.  Je hoeft je huidige modem dus niet om te ruilen.

 

 
 

Sneller surfen?

De nieuwe modems ondersteunen een downloadsnelheid tot 1 Gigabit per seconde. Telenet biedt deze snelheid vandaag nog niet aan op het netwerk, maar is wel van plan om dat in de toekomst te doen.

 

Op het vlak van draadloos surfen ondersteunt deze nieuwe modem de laatste 802.11 standaard, die hogere snelheid toelaat over wifi.

 

Belangrijk: de snelheid van je draadloze verbinding is afhankelijk van verschillende factoren.

 
 

Relevant voor jou

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.

Graag hulp of meer uitleg?

Bel ons

Bel ons

Stel je vraag op 015 66 66 66

Bel ons
 
Mail ons

Mail ons

Stel je vraag via ons contactformulier

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een winkelpunt

Kom langs