Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 

Go with the flow

1 2 3
 

Supersnel. Zonder haperingen.   Helemaal naadloos.

Met Telenet heb je het snelste internet te pakken, dat wist je al. Maar wat ben je met het snelste internet als het niet naadloos werkt? Daarom laat Telenet al je toestellen en netwerken vlot samenwerken dankzij Flow Tech. Een geheel van slimme technologieën dat nu al in je Telenet-producten zit en waardoor je supersnel en zonder haperingen online kan, op al je toestellen tegelijk. Thuis en onderweg. En het leuke is, je hoeft er zelf niets voor te doen.

 
 

Met Telenet heb je het snelste internet te pakken. Maar wat heb je eraan als het niet vlot werkt? Daarom laat Telenet al je toestellen en netwerken naadloos samenwerken dankzij Flow Tech.

 
 
 
 
 
 
 
 

Maak kennis met Flow Tech!

 • Al je netwerken en toestellen werken samen voor één vlotte ervaring.
 • Supersnel surfen op al je toestellen, met z’n allen tegelijk.
 • Altijd en overal naadloos online, thuis en onderweg.
 • Je thuisnetwerk blijft altijd up-to-date.
 • Toch een probleem? We kunnen je vanop afstand helpen.
 
 
 • Eén vlotte online ervaring, dankzij slimme technologieën die nu al in heel wat van je Telenet-producten zitten
 • Supersnel surfen op al je toestellen tegelijk
 • Naadloos online, thuis en onderweg.
 • Houd je thuisnetwerk altijd up-to-date. 
 • Toch een probleem? We kunnen je vanop afstand helpen.
 
 

Flow at home

Ontdek wat Flow Tech
thuis voor je doet.

 
 
 
 

Flow on the go

Ontdek hoe Flow Tech
je onderweg helpt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flow, je hoeft er zelf niets voor te doen!

Geen zorgen, als Telenet-klant hoef je niets te vervangen. Flow Tech zit al in heel wat van onze producten. Het doet dus al volop z’n werk. En via automatische updates zorgen we ervoor dat je thuisnetwerk met Flow Tech steeds up-to-date is.

Natuurlijk zal Flow Tech ook steeds meer in alle toestellen en netwerken van morgen zitten. Zeker nu we ons eigen mobiel netwerk hebben. Bovendien blijven onze ingenieurs Flow Tech verder uitrollen. Zo willen we jouw digitale ervaring makkelijker, vlotter en plezanter maken. Thuis en onderweg.

 
 

Flow Tech zit nu al in heel wat van je toestellen. En via automatische updates zorgen we ervoor dat je thuisnetwerk steeds up-to-date is. Bovendien blijven we in de toekomst verder investeren in Flow Tech om je digitale ervaring nog beter te maken. Thuis en onderweg.

 
 
 
 

Vragen over Flow Tech? Hier het antwoord.

Waarom werkt Telenet aan Flow Tech?

Bij Telenet profiteer je van het snelste netwerk, maar snelheid is niet alles. Want wat heb je aan snel internet als het niet naadloos werkt?

 

Het is onze ambitie om jou -dankzij Flow Tech- nu en in de toekomst, één ultieme online ervaring te geven. Zonder haperingen. Waar je ook bent en waar je ook naartoe gaat.

 

We willen ervoor zorgen dat al onze toestellen en netwerken steeds vlotter met elkaar connecteren en dat je in de toekomst altijd vlot online kan. Ook als je met steeds meer toestellen tegelijk online wil, en meer en meer toepassingen gebruikt die steeds meer bandbreedte nodig hebben.

 

Daarom werken we continu aan verbeteringen. Zo kunnen we garanderen dat jouw online ervaring steeds naadlozer wordt. En moet het in de toekomst bijv. perfect normaal zijn om thuis een filmpje te beginnen kijken en dit zonder onderbrekingen helemaal uit te kijken terwijl je naar je werk gaat. Zelfs als je ondertussen op de bus of trein springt.

Wat betekent Flow Tech voor mij als klant?

Dankzij Flow Tech ben je steeds optimaal online. Zo kan je supersnel en naadloos surfen, op al je toestellen tegelijk. Zowel thuis als onderweg. En als je daarbij bedenkt dat we deze ervaring steeds blijven verbeteren, mag je gerust zijn: bij Telenet zit je goed.

Hoe weet ik of ik al Flow Tech heb?

Vandaag zit Flow Tech al in 80% van onze modems, die voor internet gebruikt worden. En ook in een aantal andere toestellen, meer specifiek de volgende:

 • Modems: ons voorlaatste en laatste model: CH6643E en CH7465LG-TN
 • Access Point: Type Netgear WNDR4300-TN en type AP7465CE-TN (verwacht in mei 2017) 
 • Wifi-Powerlines

Naast deze toestellen, zit er ook Flow Tech in de Telenet Mobile-app: Dankzij de optie ‘automatisch Wifi-beheer’ hoef je slechts 1 keer in de app in te loggen om altijd vanzelf te connecteren met het Wi-Free netwerk. Als het signaal sterk genoeg is tenminste. Flow Tech zorgt er ook voor dat gekende privé-netwerken steeds voorrang krijgen en dat je ook in het buitenland automatisch verbindt met de publieke Wifi-netwerken van onze partners. Deze handige optie staat default aan wanneer je de app downloadt. Je laat deze functionaliteit dus best aan staan.


En dit is slechts het begin! In de toekomst zullen we Flow Tech in steeds meer van onze toepassingen en producten blijven uitrollen. En onze technologieën voortdurend verbeteren.


Hoe weet ik welk type modem ik heb?
Het type modem of Acces Point kan je aflezen van de sticker op het toestel. Of je kan het opzoeken op Mijn Telenet.

Moet ik zelf iets installeren?

Nee, je hoeft zelf niets te doen. Flow Tech zit al in heel wat van onze producten. En via automatische updates vanop afstand zorgen we ervoor dat je thuisnetwerk steeds up-to-date is. Dit doen we via de cloud. In onze nieuwe producten wordt Flow Tech steeds automatisch ingebouwd.