Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
Contact
x
 
Chat
Momenteel niet beschikbaar
 

De all-in voor elk gezin

Icoon onbeperkt surfen

Onbeperkt surfen
op het snelste internet2

Icoon vaste telefonie

Onbeperkt bellen &
sms’en
, vast en mobiel

Icoon smartphone

Een volle pot
mobiele data.

Nieuw: Kijk nu on the go
zonder dat het meetelt in je datapot

Icoon tv

Telenet TV
op al je schermen
 

 
 
 

Tot 5 simkaarten, inbegrepen in jouw WIGO

 
 

Kies je mobiele datapakket

2 GB

1 simkaart

95 /mnd

 
 
 
3 GB

Tot 2 simkaarten

103 /mnd

 
 
 

Meest gekozen

10 GB

Tot 5 simkaarten

124 /mnd

 
 
 
20 GB

Tot 5 simkaarten

145 /mnd

 
 
 
50 GB

Tot 5 simkaarten

200 /mnd

 
 
 

 
 
 

Voorwaarden WIGO

Bijzondere voorwaarden WIGO

De algemene voorwaarden en gebruiksvoorwaarden van Telenet zijn, in zoverre er in deze bijzondere voorwaarden niet van afgeweken wordt, van toepassing op WIGO.

Altijd en overal onbeperkt bellen en sms’en, vast én mobiel: Sms’en en bellen - binnen België naar Belgische nummers en in de EU-zone naar nummers van binnen de EU-zone, doch uitzondering van speciale nummers en diensten van derde partijen - steeds inbegrepen in de prijs van WIGO, op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod vaste en/of mobiele telefonie. Internationaal bellen via Triiing het aantal toestellen waarmee je via Triiing kan bellen is beperkt.

Telenet TV kijken op al je schermen: Het aantal schermen waarop men tegelijkertijd Telenet TV kan kijken, is beperkt. Voor tv-schermen is een Digibox of Digicorder vereist. Raadpleeg de “Gebruiksvoorwaarden Yelo TV” (zie telenet.be/algemenevoorwaarden)

Het snelste internet van België2: Op basis van metingen van de internetsnelheid door onafhankelijk bureau Ookla tijdens de periode Q2-Q3 2016 (meer info zie: http://www.speedtest.net/awards/be/isp/2016). De vermelde downloadsnelheid is theoretisch; de werkelijke snelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren. In geval van intensief gebruik tijdens de piekuren, surf je tijdelijk minder snel. Raadpleeg telenet.be/nl/klantenservice/wat-is-onbeperkt-surfen/. Telenet biedt fiber tot de node aan - lokaal distributienetwerk in kabel. Telenet-netwerkbeheer is van toepassing. Meer info, zie telenet.be/internetgebruik.

Een volle pot mobiele data om te delen / Nooit meer extra kosten voor mobiele data: Elke WIGO biedt een bepaald inbegrepen mobiel internetvolume dat kan gebruikt worden door een welbepaald aantal simkaarten. Mobiel internetvolume enkel geldig in België en de EU-zone en niet overdraagbaar naar de volgende maand. Voor de internationale tarieven, zie Tarieven voor roaming en internationale communicaties.pdf. Is het inbegrepen mobiel internetvolume bereikt, dan wordt het mobiel internetverbruik tot het einde van de aanrekeningsperiode gepauzeerd.

Het aantal simkaarten inbegrepen in WIGO is beperkt. Alle simkaartgebruikers moeten op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn. Om mobiele data te kunnen gebruiken, dient iedere simkaartgebruiker een persoonlijke login aan te maken.

Indien je overstapt naar een nieuwe WIGO waarin meer mobiele data inbegrepen zijn dan in je huidige WIGO (een “Upgrade”), zal je nieuwe WIGO onmiddellijk beschikbaar zijn tijdens je lopende aanrekeningsperiode. Indien je overstapt naar een nieuwe WIGO waarin minder mobiele data inbegrepen zijn dan in je huidige WIGO (een “Downgrade”), zal je nieuwe WIGO pas in werking treden vanaf de eerste dag van je eerstvolgende aanrekeningsperiode. In eenzelfde aanrekeningsperiode kan je na een Upgrade niet vervolgens een Downgrade doen. Je dient de Up- en Downgrades te goeder trouw aan te vragen. Telenet behoudt zich het recht voor om bij het frauduleus doorvoeren van Up- en Downgrades het werkelijke meerverbruik aan te rekenen.

WIGO geldt uitsluitend voor privégebruik. Je ontvangt een aanrekening (geen factuur) waarop alle diensten inbegrepen in WIGO worden aangerekend. Voor professioneel gebruik dient een WIGO Business te worden afgesloten.

Voor de WIGO tarieven, zie telenet.be/nl/tarieven/wigo/.

Free G :

Free G is enkel beschikbaar voor WIGO-klanten na activatie door de klant. Met Free G krijg je naast je standaard mobiele datapot een bijkomende mobiele datapot voor een selectie van apps (Yelo Play, Play Sports, Facebook Messenger (behalve de games), WhatsApp, hierna gezamenlijk, de "Free G-apps"). Voor Play Sports heb je een bijkomend abonnement nodig. Voor Free G gelden per WIGO-abonnement, afhankelijk van het type WIGO en per maandelijkse aanrekeningsperiode de volgende beperkingen voor het dataverbruik van de Free G-apps:

 • in België: max. 20 GB (WIGO 2 GB), max. 40 GB (WIGO 3 GB), max. 100 GB (WIGO 10 GB, 20 GB en 50 GB);
 • in andere EU-lidstaten: max. 4 GB (WIGO 2 GB), max. 7 GB (WIGO 3 GB), max. 12 GB (WIGO 10 GB), max. 18 GB (WIGO 20 GB) en max. 33 GB (WIGO 50 GB).

Indien je met je Free G-apps bovenstaande verbruiksgrenzen overschrijdt dan stopt Free G voor de resterende duur van deze aanrekeningsperiode en zal je dataverbruik van de Free G-apps van je standaard mobiele datapot in je WIGO gaan. Wanneer je standaard mobiele datapot in je WIGO op is, stopt ook Free G voor de resterende duur van deze aanrekeningsperiode, zelfs indien bovenstaande Free G-verbruiksgrenzen nog niet bereikt werden. Voor meer info, zie telenet.be/free-g.

Telenet behoudt zich het recht voor om de Free G-apps te vervangen door vergelijkbare apps. Op basis van beslissingen van bevoegde instanties kan Telenet verplicht worden om het aanbod te wijzigen (bv. aanpassen van de verbruiksgrenzen).

 
 
 
 
 
 
 

Nieuw
bij WIGO

Kijk en chat nu on the go zonder dat het meetelt in je datapot

 • Exclusief voor WIGO-klanten: Free G.
 • Gebruik de Yelo Play-app, de Yelo Play-app én ook WhatsApp en Facebook Messenger zonder dat het meetelt in je datapot.

Heb je WIGO?

Dit moet je nog even weten
 • Free G is niet helemaal onbeperkt. Hoeveel je kan verbruiken is verschillend in België en in andere EU‑landen en is afhankelijk van je WIGO‑abonnement. Meer info vind je hier.
 • Als je mobiele pot data leeg is, stopt je Free G. Omgekeerd ook: wanneer je Free G opgebruikt is, val je terug op je standaard mobiele datapot in je WIGO. Meer info.

 
 
 

Nieuw
bij WIGO

iconen Yelo Play - WhatsApp - Play Sports - Facebook Messenger

 
 

icoon surfen

Onbeperkt surfen
op het snelste internet² van België

 • Onbeperkt surfen tot 200 Mbps¹.
 • Gratis buitenshuis surfen via Wi-Free op 1,2 miljoen homespots en hotspots.
 • Snel, slim en simpel internet van de zolder tot het tuinhuis, dankzij het slimste wifi-systeem ooit.
 
 
icoon digitale tv
 
 

Telenet TV op al je schermen

 • Kijk naar het strafste entertainment
 • Kijk op al je schermen
 • Kijk overal in de EU met Yelo Play.
 • Kijk on the go
 
 
icoon smartphone

Een volle pot mobiele data

 • 1 gemeenschappelijke pot data voor je gezin
 • Iedereen kan de pot mobiele data écht samen opgebruiken, 
op alle toestellen en tot de allerlaatste byte
 • Heeft de ene wat minder nodig? 
Dan kan de ander het opmaken!
 
 
icoon vaste telefonie
 
 

Onbeperkt bellen, sms'en, vast én mobiel

 • Kies tussen 1, 2 of (max.) 5 simkaarten. (max. 2 simkaarten bij WIGO 3 GB).
 • In België naar Belgische nummers en in de EU‑zone naar alle EU‑nummers (behalve vanuit België).
 • Internationale gesprekken (van België naar het buitenland) niet inbegrepen.
 
 

icoon signaal slimste wifi

icoon signaal slimste wifi

Welkom bij het slimste
wifi-systeem ooit!

Simpel, snel en overal internet van de zolder
tot het tuinhuis, dankzij het slimste wifi-systeem ooit