Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Technologie verandert razendsnel. Daarom willen we ervoor zorgen dat ook jij helemaal mee bent met de mogelijkheden van vandaag. Alleen zo haal je alles uit je Telenet!

digicorders vervangen door het allernieuwste model! 

tablets en smartphones
surfen naar hartelust
op de Wifi

wachtwoorden pasten we aan van 12345 naar…
Shhht, geheim! 

technici zijn opgeleid
en klaar om de baan
op te gaan

 
 
 
 
 
 

 
 

Een gratis bezoek? Dat zit zo!

  • We kijken na of je wifi-bereik in huis straf genoeg is, verbinden er je mobiele toestellen mee en geven tips over hoe je het verbetert (met Flow Tech).
  • We vervangen gratis je Telenet-modem door een nieuwer, straffer toestel, als dat nodig is.
  • We leggen Mijn Telenet en Telenet Webmail uit en halen je vergeten paswoorden van onder het stof.
  • We kijken na of de HD Digibox/Digicorder met de juiste kabels is aangesloten.
  • We helpen je op weg met de gratis Telenet-apps: kijk overal in huis op je smartphone, tablet of pc live tv, neem je favoriete programma’s op en check je mobiel verbruik.
 
Zo ben je weer helemaal mee met je Telenet-producten!

Wil je ook helemaal mee zijn? Bel dan naar 0800 60 779 en boek jouw Helemaal mee bezoek.

 
 

Voorwaarden

Het Helemaal mee-bezoek is een interventie door Telenet van de Telenet-installatie in de woning van de klant. De inhoud en de duur van het bezoek zijn variabel en kunnen aangepast worden naargelang de situatie en de noden van de klant. Interventies aan coax kabel maken hier geen deel van uit. Om te kunnen genieten van een Helemaal mee-bezoek, moet de klant een Telenet internetabonnement hebben en moeten aanrekeningen tijdig betaald zijn.

Het bezoek is echter geen verworven recht en Telenet kan de inhoud, aanbod en periodiciteit aanpassen. Dit bezoek wordt ingepland op basis van beschikbaarheid en capaciteitsplanning van Telenet. Het bezoek op zich (verplaatsing en werkuren) is gratis. Indien er extra of aangepaste apparatuur nodig is, dan wordt er in samenspraak met de klant vrijblijvend overgegaan tot installatie en wordt er desgevallend apparatuur aangerekend.

Telenet behoudt zich het recht om het aantal bezoeken aan dezelfde klant te beperken, dit om eventueel misbruik te voorkomen.