Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Technologie verandert razendsnel. Daarom willen we ervoor zorgen dat ook jij helemaal mee bent met de mogelijkheden van vandaag. Alleen zo haal je alles uit je Telenet!

digicorders vervangen door het allernieuwste model! 

tablets en smartphones
surfen naar hartelust
op de Wifi

wachtwoorden pasten we aan van 12345 naar…
Shhht, geheim! 

technici zijn opgeleid
en klaar om de baan
op te gaan

 
 
 
 
 
 

 
 

Een gratis bezoek? Dat zit zo!

  • We kijken na of je Wifi-bereik in huis straf genoeg is en geven je tips over hoe je het optimaliseert.
  • We verbinden al je mobiele toestellen met je Wifi-netwerk.
  • We halen je vergeten paswoorden vanonder het stof en zorgen dat je overal terug kan inloggen.
  • We vervangen gratis je Telenet-modem door een nieuwer, straffer model, als dat nodig is.
  • We kijken na of je HD Digibox/Digicorder met de juiste kabels is aangesloten op je tv.
  • Wil je graag overal in huis  op je smartphone, tablet of pc  live TV-kijken en je favoriete TV-programma’s kunnen opnemen ook als je niet thuis bent? Dan installeren we graag de Yelo Play-app en helpen je op weg. Zo ook met andere gratis Telenet-apps zoals de  Support- app en de Telenet Mobile-app.

Wil je ook helemaal mee zijn? Bel dan naar 0800 60 779 en boek jouw Helemaal mee bezoek.

 
 

Voorwaarden

Het Helemaal mee bezoek is een interventie door Telenet van de Telenet-installatie in de woning van de klant. De inhoud en de duur van het bezoek zijn variabel en kunnen aangepast worden naargelang de situatie en de noden van de klant. Interventies aan coax kabel maken hier geen deel van uit. Om te kunnen genieten van een Helemaal mee bezoek, moet de klant een Telenet internetabonnement hebben en moeten aanrekeningen tijdig betaald zijn.

Het bezoek is echter geen verworven recht en Telenet kan de inhoud, aanbod en periodiciteit aanpassen. Dit bezoek wordt ingepland op basis van beschikbaarheid en capaciteitsplanning van Telenet. Het bezoek op zich (verplaatsing en werkuren) is gratis. Indien er extra of aangepaste apparatuur nodig is, dan wordt er in samenspraak met de klant vrijblijvend overgegaan tot installatie en wordt er desgevallend apparatuur aangerekend.

Telenet behoudt zich het recht om het aantal bezoeken aan dezelfde klant te beperken, dit om eventueel misbruik te voorkomen.