Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

De beste films en de allernieuwste series,
voor maar € 24,95/maand

 
 
 
 

Nieuw

 

 

 

Black Mass Vergeet Don Corleone, Tony Montana of Al Capone! Johnny Depp is de akeligste gangster ooit als misdaadkoning Whitey Bulger.

Bekijk de trailer

 
 
 
 

Topserie

The Missing S2 Tijd om opnieuw een duik te nemen in een duistere wereld boordevol verdwijningen, mysteries, leugens en vele vraagstukken.

Bekijk de trailer

 
 

Topfilm

Demolition Alles kapot! Jake Gyllenhaal rouwt en slaat daarom alles aan stukken met een sloophamer. Drama van een eigenzinnig allooi.

Bekijk de trailer

 
 
 
 

Home of HBO

Divorce. "Waarom praat niemand nog over Sex and the City? Omdat Sarah Jessica Parker beter dan ooit is in dit geweldige comedy-drama."

Bekijk de trailer

 
 

Uitblinker

Achter de wolken. Love is in the air! Chris Lomme en Jo Demeyere maken elkaar het hof als twee stapelverliefde oudjes.

Bekijk de trailer

 
 

Populair

Creed Bokser der boksers Rocky is terug en hij slaat je knock-out met een prent die je alle andere boksfilms doet vergeten.

Bekijk de trailer

 
 
 
 
 
 


Chris Hemsworth is terug als The Huntsman en krijgt het gezelschap van drie topdames: Emily Blunt, Charlize Theron en Jessica Chastain.

 
 


Vanaf 15/10 - Steven Spielberg en Tom Hanks nemen je mee achter de Berlijnse Muur voor een intens historisch en waargebeurd spionagedrama.

 
 


Vanaf 02/11 - Boeiend en meeslepend waargebeurd journalistendrama dat dit jaar de Oscar voor Beste Film in de wacht sleepte. Niet te missen!

 
 


Vier onwaarschijnlijke helden slaan de handen in elkaar om het universum te beschermen tegen een megalomane schurk.

 
 


Leonardo Dicaprio worstelt zich doorheen helse natuurelementen naar een Oscar in de beste film van het jaar. Intens en weergaloos!

 
 


Hey jongens, Deadpool hier!Vergeet Iron Man, Batman en dat mietje Wolverine. Bekijk mijn film en ontdek wie echt de coolste held ooit is!

 
 


James Bond is terug en wordt geconfronteerd met zijn grootste vijand in een actie-epos boordevol spanning, stunts en mooie dames.

 
 


Neem een duik in het milieu van de Brusselse jeugdbendes met deze spetterende Romeo en Julia-update van Adil El Arbi en Billal Fallah!

 
 


Moord, misdaad, foute kapsels en een indrukwekkende Kevin Janssens troef in het Vlaamse thrillerfenomeen van 2015. Straffe filmkost.

 
 


Au delà des murs
Vanaf 31/10 - Akelige Franse reeks die je meevoert naar een prachtige en beangstigende andere wereld. Met Veerle Baetens in de hoofdrol!

 
 

Chaussée d'Amour
Een sexy drama over de échte waarde van betaalde liefde waarin sterke vrouwen de hoofdrol spelen, vanaf 10 mei om 21u.
Meer info >

 
 


Game of Thrones season 6
Verschillende adellijke huizen van Westeros strijden om de IJzeren Troon terwijl een dreigende winter een immens gevaar met zich meebrengt.

 
 


The Night Of
Beleef de nieuwste HBO-sensatie waarin een brutale moord op een meisje uitmondt in een nachtmerrie voor de jonge Naz Khan. Verplichte kost!

 
 

Vikings Seizoen 4
Trek je warmste berenvel aan, want het vierde seizoen van deze historische knaller zet zich meedogenoos verder en toont het lot van Ragnar.

 
 


Quarry
Ontdek het meeslepende relaas een Vietnamveteraan die in een web van corruptie en moord belandt. Drama en spanning van de bovenste plank!

 
 


Vanaf 3/10, Westworld
Bestijg je paard voor een weergaloze scifi-reeks die je meeneemt naar een levensecht pretpark boordevol cowboys, verleiding en robots.

 
 


Ballers season 2
Exotische locaties, mooie dames, sportieve wagens, ambitieuze atleten en The Rock. Ballers seizoen 2 heeft het allemaal opnieuw in petto!

 
 


The Young Pope
Werp een blik achter de schermen van het Vaticaan met Jude Law die het ministaatje op stelten zet als machtsgeile en brutale kerkleider.

 
 


Dracula zit met de handen in het haar wanneer blijkt dat kleinzoon Dennis er maar niet in slaagt om zich te gedragen als een vampier.

 
 


Vanaf 31/10. Sinterklaas heeft kopzorgen, want zijn pratende paard wordt gestolen in dit fijne filmavontuur. Kunnen de zwarte pieten het terugvinden?

 
 


Door de sluwe trucs van Waterman komen de legendarische superhelden Mega Mindy en Team Rox lijnrecht tegenover elkaar te staan.

 
 


Vanaf 24/10. Was je dol op De sneeuwkoningin? In dit tweede deel wordt de prinses ontvoerd en probeert trol Orm haar te redden. Spannend!

 
 


De Minions Kevin Stuart en Bob gaan op zoek naar de ultieme slechterik om te dienen. Geen gemakkelijke klus voor de gele ventjes.

 
 


Kan Rox zijn team redden uit de klauwen van de onverbiddelijke crimineel Zeno? Of wordt hij zelf gevat?

 
 

Reis naar het noorden
Het jonge meisje Sasha wil in de voetsporen van haar poolreizende opa treden. Haar plan: van thuis wegvluchten en naar de Noordpool trekken.

 
 


Ieders favoriete zingende eekhoorns kunnen het niet verdragen dat Dave zijn liefje ten huwelijk gaat vragen. Tijd voor actie! Tijd voor sabotage!

 
 

Play More, je bent als eerste mee met de beste tv,
voor maar € 24,95/maand.

Kijk als eerste naar internationale series

  • Ontdek de allernieuwste seizoenen van series uit o.a. Scandinavië, Groot-Brittannië én de VS.
  • Geniet dankzij het ’Home of HBO’-label gelijktijdig met de VS van veelgeprezen topreeksen als ‘Game of Thrones’ en ‘True Detective’.
  • Een volledig seizoen bekijken of één aflevering? De keuze is aan jou.
  • Kijk via je tv of al je andere schermen. De Yelo Play-app maakt kijken via je smartphone of tablet allemaal mogelijk.

Recente topfilms en award-winnaars

  • Kijk onbeperkt naar recente toppers, geweldige filmparels, awardwinnaars en de grootste klassiekers.
  • Play More biedt een uitgebreide keuze voor iedereen.
  • Kijk zoveel je wilt naar waar jij zin in hebt. Met de Yelo Play-app kan je met meerderen tegelijk kijken op tablet en smartphone.

Je favoriete tv-programma’s (her)bekijken

  • Herbekijk de belangrijkste tv-programma’s van de laatste 7 dagen wanneer het jou past
  • Kijk via je tv, smartphone of tablet.
  • Je favoriete programma missen behoort definitief tot het verleden.

Stap erin én eruit wanneer je wil.

Wat houdt je tegen om Play More gewoon eens uit te proberen? Jij bepaalt hoe lang je Play More blijft. Je kan wanneer je wil je abonnement stopzetten na de eerste maand– zonder extra kosten.

 
 

Geef een portie kijkplezier cadeau

Met de Play Box kies je voor 75 dagen Play of 30 dagen Play More kijkplezier! Uitsluitend verkrijgbaar in alle Telenet-winkelpunten en bij Krëfel, Media Markt en Vanden Borre. 

 
 

Wees als eerste mee met de beste tv

Bestellen