Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Telenet

Referentieaanbod

 
 
 
 

Referentieaanbod voor de wholesale doorverkoop van en toegang tot de televisiediensten en doorverkoop van de breedbanddiensten van Telenet alsook het referentie Interconnect Offer

Referentieaanbod Mobile IP Reference Interconnect OfferOnderstaande documenten vormen het Referentieaanbod Televisiediensten (inclusief Interactieve Diensten) en Breedbanddiensten op basis van de CRC Beslissing van 29 juni 2018.

 

De documenten werden op 29 april 2021 aangepast naar aanleiding van het Besluit van de CRC van 25 maart 2021 betreffende de goedkeuring van de referentieaanbieding van Telenet. De aangepaste documenten werden op 3 mei overgemaakt aan de regulator.

 

De inhoud van deze documenten kan op elk moment gewijzigd worden door Telenet, na beslissing van een Regulator of door een uitspraak van een relevante gerechtelijke autoriteit. Een wijziging aan dit document zal, afhankelijk van de omstandigheden, aan de Begunstigde op gepaste wijze kenbaar gemaakt worden en gepubliceerd op de Telenet website.

 

Referentieaanbod Breedbanddiensten

Referentieaanbod Televisiediensten


Referentieaanbod Mobile IP Reference Interconnect Offer

Het huidige referentieaanbod voor  IP interconnectie werd uitgewerkt in overeenstemming met het BIPT-besluit van 26 mei 2017.
Voorafgaand aan de publicatie van het referentieaanbod voor mobiele interconnectie, werd dit referentieaanbod aan het BIPT overgemaakt.

Na een pre-consultatie uitgevoerd door het BIPT, werden enkele aanpassingen en verduidelijkingen aangebracht.Gelieve op te merken dat dit referentieaanbod niet het voorwerp heeft uitgemaakt van een goedkeuringsbesluit van het BIPT.

 

Referentieaanbod Fixed IP Reference Interconnect Offer

Het huidige referentieaanbod voor  IP interconnectie werd uitgewerkt in overeenstemming met het BIPT-besluit van 20 november 2018.
Voorafgaand aan de publicatie van het referentieaanbod voor fixed interconnectie, werd dit referentieaanbod aan het BIPT overgemaakt.Na een pre-consultatie uitgevoerd door het BIPT, werden enkele aanpassingen en verduidelijkingen aangebracht.Gelieve op te merken dat dit referentieaanbod niet het voorwerp heeft uitgemaakt van een goedkeuringsbesluit van het BIPT.

 

Hieronder de technische  en administratieve documentatie voor ROTV en ROBB