Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 

Telenet investeert actief in programma’s rond maatschappelijke verantwoordelijkheid die meebouwen aan een digitale samenleving die voor iedereen toegankelijk is. De materialiteiten vormen ook de basis van de verschillende duurzaamheidsprogramma’s waarvoor we ons als bedrijf actief inzetten en deze materiële issues tonen ons engagement naar de stakeholders. Onze structurele initiatieven rond maatschappelijke verantwoordelijkheid verzekeren dat we onze koppositie op het vlak van duurzaamheid onder de Belgische bedrijven kunnen behouden.

Engagement naar onze klanten

Helemaal Mee Tournee

Het is onze ambitie om een duurzame vertrouwensrelatie uit te bouwen met onze klanten, door te investeren in best-in-class, klantvriendelijke producten en diensten, door een transparant prijsbeleid te voeren en te streven naar onvergetelijke ervaringen die de klantentevredenheid versterken. Daarbij stellen we ook het welzijn van onze klanten centraal.

 

Meer informatie over het engagement naar onze klanten vind je op deze pagina en in het Telenet Duurzaamheidsverslag.

Engagement naar onze medewerkers

Telenet medewerkers vergaderen
Als werkgever wil Telenet een geëngageerde partner zijn die sterke werkprestaties en persoonlijke groei stimuleert in een voortdurend veranderende omgeving. We kiezen voor een personeelsbeleid dat talent en maximale betrokkenheid versterkt. En we zien erop toe dat iedereen zich goed voelt op het werk.
 
Ontdek snel enkele markante cijfers rond ons HR-beleid.
 

Engagement naar de maatschappij en lokale gemeenschappen

CoderDojo
De digitalisering biedt aanzienlijke groeikansen voor de samenleving. Door te investeren in innovatie bouwen we als bedrijf mee aan de kennismaatschappij van vandaag en morgen. We zorgen dat iedereen de kans krijgt om zijn digitale vaardigheden te ontwikkelen en op een veilige manier omgaat met de digitale tools. We stimuleren digitaal ondernemerschap en geven jongeren in het digitale tijdperk een boost. Daarnaast maken we met 'De Digitale Versnelling' kmo's wegwijs in 'digitaal ondernemen' en proberen hen op die manier nog succesvoller te maken. Tot slot willen we een warm bedrijf zijn dat verankerd is in de lokale leefgemeenschap.
 
Lees meer over ons engagement naar de maatschappij en lokale gemeenschappen.

Engagement voor open, eerlijk en transparant zakendoen

check

Als belangrijke Belgische speler in telecommunicatie, media en entertainment wil Telenet het vertrouwen van zijn stakeholders behouden en versterken. Wij verbinden ons ertoe om onze bedrijfsactiviteiten uit te voeren op een eerlijke, verantwoorde en transparante manier. We hanteren daarvoor de hoogste standaarden betreffende corporate governance.

 

Ontdek hoe we open, transparante relaties uitbouwen.