Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 
 

Ons engagement naar de maatschappij en lokale gemeenschappen

UN Sustainability Goals

In 2015 ondertekende Telenet de Sustainable DevelopmentGoals of the UN, 17 internationaal overeengekomen doelstellingen voor de ontwikkeling van een duurzamere samenleving en economie. We verbinden ons actief om 9 Ontwikkelingsdoelstellingen te halen.

UN goal Quality Education

Kwaliteitsvol Onderwijs: Telenet helpt jongeren en volwassenen bij het ontwikkelen van digitale vaardigheden die hen voorbereiden op het ondernemerschap of het vinden van een job.  

UN goal Gender equality
UN goal Reduced inequalities

Gendergelijkheid & Ongelijkheid terugdringen: Telenet promoot een cultuur van inclusie en diversiteit. Iedereen moet gelijke kansen krijgen ongeacht zijn of haar afkomst, geslacht, religie, geaardheid, handicap of leeftijd.

UN goal Good jobs
UN goal Innovation and infrastructure

Duurzame economische groei & Veerkrachtige infrastructuur en inclusie bevorderen: Telenet is een belangrijke speler in de Belgische economie. We stimuleren groei door onze klanten innovatieve en competitieve producten en diensten aan te bieden en door continue te investeren in ons toonaangevend geïntegreerd netwerk. We creëren jobs in ons eigen bedrijf en we stimuleren ondernemers. Uiteraard hechten we ook veel belang aan goede arbeidsomstandigheden doorheen onze waardeketen.

UN goal Sustainable cities and communities

Duurzame steden en gemeenten: Telenet en zijn partners werken mee aan het bouwen van duurzame steden en gemeenten via ‘slimme’ en innovatieve IT-oplossingen.

UN goal Responsible consumption

Duurzame consumptie- en productie: Telenet bevordert duurzaamheid bij het gebruik van natuurlijke bronnen. We verminderen de hoeveelheid afval in onze bedrijfsprocessen door afvalpreventie, afvalvermindering, recyclering en het hergebruik van producten.

UN goal Climate action

Klimaatverandering bestrijden: Telenet beperkt haar ecologische voetafdruk en focust daarbij sterk op de verbetering van de koolstofefficiëntie. Onze diensten helpen anderen ook om hun koolstofuitstoot terug te dringen.

UN goal Partnerships for the goals

Partnerships voor duurzame ontwikkeling: We kunnen dit niet allemaal alleen doen. Daarom werkt Telenet doorheen de waardeketen samen met verschillende partners om zo een positieve verandering teweeg te kunnen brengen.