Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 

Ons engagement voor de samenleving

Bij Telenet gaan we voor duurzame groei, met een goede balans tussen operationele uitmuntendheid en sociale verantwoordelijkheid. We houden daarbij steeds rekening met de sociale, economische en ecologische aspecten van onze bedrijfsvoering. Samen met onze medewerkers en onze partners willen we een positieve bijdrage leveren aan de Belgische digitale economie en bouwen aan een digitale samenleving die voor iedereen toegankelijk is

Materiële issues

Tiener leert coderen

Duurzaamheid is een begrip met vele facetten – meer dan één bedrijf kan aanpakken. Daarom kiest Telenet er bewust voor om zijn inspanningen te focussen op de meest relevante kwesties voor het bedrijf: de materialiteiten.

 
 

Stakeholders

Vergadering

Bij Telenet geloven we in openheid en transparantie. Daarom gaan we bewust een constructieve dialoog aan met onze stakeholders. Zo bouwen we langdurige vertrouwensrelaties.

 
 

Engagement

Jongeren met tablet in boomhut

Telenet wil een verantwoordelijk bedrijf zijn dat rekening houdt met de sociale, economische en ecologische aspecten van zijn bedrijfsvoering. We gaan voor een structurele aanpak met duidelijke verbintenissen en een transparante rapportage op jaarbasis.

 
 

Programma's

Meisje met tablet

Telenet investeert in programma’s rond maatschappelijke verantwoordelijkheid die meebouwen aan een digitale samenleving die voor iedereen toegankelijk is. Al onze programma’s zijn nauw afgestemd op onze materialiteiten en tonen ons voortdurend engagement naar onze stakeholders. 

 
 

Duurzaamheidsverslagen

Het jaarlijks duurzaamheidsverslag biedt een uitstekende gelegenheid om na te denken over het resultaat van onze initiatieven rond maatschappelijke verantwoordelijkheid en om samen met onze stakeholders te reflecteren over de toekomst van ons bedrijf. Daarbij kijken we bewust verder dan onze producten, diensten en de kerncijfers van de balans. We kijken naar de wereld rondom ons, waarin we een verantwoordelijke speler willen zijn.