Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 

We zijn een multimerken familie, met 2 bekende hoofdmerken (Telenet & BASE), 1 merklicentie (SFR).

Telenet

Telenet

Met Telenet willen we onze klanten inspireren om zo veel mogelijk uit hun digitale leven te halen. Dankzij innovatieve producten en kwalitatieve diensten bieden we hen de beste ervaring: toegang tot een supersnel netwerk met grote datavolumes, toegang tot kwaliteitsvolle entertainmentprogramma’s (consumenten) en toegang tot performante, veilige businessoplossingen voor bedrijven.
Meer info op www.telenet.be.  

BASE

BASE

Vernieuwen in het belang van de klant zit bij BASE in het DNA. We luisteren constant naar onze klanten en stellen gewoonten in de Belgische mobiele markt in vraag. Dankzij innovatieve productprincipes wil BASE het leven van de consumenten verbeteren zodat klanten meer uit hun abonnement kunnen halen. Bij BASE kan de klant rekenen op flexibele abonnementen, een goed netwerk en een uitstekende service.
Meer info op www.base.be of www.base.be/business.  

SFR

SFR

SFR BeLux biedt onder de merknaam SFR telecommunicatiediensten (televisie, internet en vaste en mobiele telefonie) aan in 6 gemeenten in Brussel, alsook in de gemeenten Wemmel en Drogenbos in Vlaanderen. Daarnaast is SFR BeLux ook actief in de ‘laars van Henegouwen’ en delen van het Groothertogdom Luxemburg. Meer info op www.sfr.be