Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 

Digitaal is een feit en alle ondernemers en ondernemingen moeten de ommeslag maken. Telenet Business wil hen helpen om de digitale uitdagingen om te zetten in opportuniteiten. Dit doen dag in dag uit meer dan 500 Telenetters door de strafste businessoplossingen aan te bieden met de beste dienstverlening. Zo willen we erin slagen om samen verder te groeien. Want hoe succesvoller onze Belgische ondernemingen zijn, hoe groter onze glimlach.

Oplossingen op maat van het bedrijf

Telenet Business is er voor kleine bedrijven en zelfstandigen, maar ook voor grote bedrijven en organisaties. De basisdiensten bestaan uit professionele oplossingen voor internet, digitale tv en mobiele & vaste telefonie. Verder biedt Telenet Business ook IT-oplossingen zoals hosting, cloud computing en security aan. 

  • Supersnel en betrouwbaar internet via glasvezel, coax of DSL.
  • Digitale televisie, de professionele tv-oplossing voor hedendaags comfort.
  • Vaste telefonie op maat van het bedrijf.
  • Mobiele abonnementsformules met King & Kong Business en B-Fleet.
  • Betrouwbare, flexibele en veilig hosting- en cloudoplossingen (domeinnaam, webhosting, antivirus, e-mail & cloud-oplossingen).
  • Onze IT-security zorgt voor een maximale bescherming van uw netwerk en uw data door beveiligingsoplossingen op maat.

 

Zelfstandige met tablet

De overname van de Belgische integrator van IT-systemen NEXTEL in mei 2018 is een belangrijke volgende stap in de ontwikkeling van Telenet Business. Deze overname laat ons toe om totaaloplossingen voor bedrijven aan te bieden. Leer er meer over in ons persbericht.

Strategische partnerships

Om de toegevoegde waarde van het Telenet-aanbod continu te kunnen verbreden en versterken werkt Telenet Business samen met andere ICT-bedrijven en zijn er partnerships met sectororganisaties zoals Bouwunie, Transport & Logistiek Vlaanderen en Horeca Vlaanderen.

Meer informatie en inspiratie vindt u op de website van Telenet Business