Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

STAYING AHEAD

 
 
 
 

Wij willen een samenleving bouwen waarin mensen met plezier samen werken en samen leven
en waarin ze de digitale mogelijkheden ten volle en met plezier omarmen.

Altijd een stapje voor
in de digitale wereld

In dit digitale tijdperk willen wij echt een verschil maken door op een inclusieve en empathische manier met onze klanten en medewerkers om te gaan. Wij willen bouwen aan een open en transparante relatie met al onze stakeholders. Wij willen hen recht in de ogen kijken en  beantwoorden aan hun verwachtingen op het vlak van onze sociale,  economische en ecologische impact.

Invloedrijke trends:
Hoe vandaag een impact heeft op morgen

Als een verantwoordelijk bedrijf, houden we maatschappelijke trends die een invloed hebben op de manier we leven en werken, nauw in de gaten. Vandaag en morgen.

 
 
 
 

Onze focusdomeinen

Amazing customer experience

Wij doen er alles aan om onze klanten een rijke ervaring te bezorgen en om vertrouwensrelaties op lange termijn met hen op te bouwen.

 
 

Goede werkplek

Wij willen dat onze medewerkers trots zijn om voor ons bedrijf te werken en echte ambassadeurs worden. Wij willen hen versterken, inspireren en  activeren zodat ze succesvol worden.

 
 

Digitale samenleving

Wij willen een samenleving bouwen waarin mensen met plezier samen werken en samen leven en waarin ze de digitale mogelijkheden met plezier omarmen.

 
 

Verantwoordelijke bedrijfsvoering

Wij werken open en transparant, rekening houdend met de verwachtingen van al onze stakeholders op het vlak van de sociale, economische en ecologische impact.

 
 
 
 

Onze duurzaamheidsstrategie

Materialiteitsmatrix & Methodologie

Wij focussen op de meest relevante kwesties: de materialiteiten. Het belang van de verschillende materiële kwesties bepalen wij in nauw overleg en dialoog met onze stakeholders.  

 
 


Duurzaamheidskader

Voor elk van onze engagementen bepaalden wij een reeks meetbare streefdoelen die wij tegen 2020 willen bereiken: het duurzaamheidskader 2017-2020.

Ontdek ook de nieuwe duurzaamheidsstrategie 2021-2025.    

 
 

Onze
stakeholders

Wij bouwen structurele relaties uit met klanten, investeerders,  medewerkers, leveranciers, lokale gemeenschappen en beleidsmakers.

 

 
 

Duurzaamheidsbeleid

Wij passen een strikt duurzaamheidsbeleid en beslissingsproces toe om een vlotte implementatie van onze duurzaamheidsstrategie te verzekeren.

 
 

Onze referentiepunten

Wij onderschrijven de principes van de United Nations Global Compact en wij omarmen de VN Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen.

 
 
 
 

Ons Duurzaamheidsverslag

Het jaarlijks duurzaamheidsverslag biedt een uitstekende gelegenheid om te reflecteren over onze prestaties op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen en om samen met onze stakeholders na te denken over de toekomst van ons bedrijf.