Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

AMAZING CUSTOMER EXPERIENCE

 
 
 
 

De technologie op zich is niet zo belangrijk voor onze klanten. Waar het wel om draait is hoe die technologie hen helpt om productiever te werken, zich zorgeloos te ontspannen of vrij met elkaar te communiceren.

 
 

Wat wij doen

Wij doen er alles aan om onze klanten een rijke ervaring te bezorgen en om vertrouwensrelaties op lange termijn met hen op te bouwen.

De VN Duurzame Ontwikkelingsdoelen die wij omarmen

 
 

1. De beste klantervaring geven

Wij spannen ons ten volle in om onze klanten innovatieve producten en diensten aan te bieden. Het helpt hen om nieuwe kennis te vergaren,  zich zorgeloos te ontspannen of vrij met elkaar te communiceren.

 

Aan al  die ervaringen draagt Telenet actief bij door een vooruitstrevende netwerkconnectiviteit met hoge datavolumes en entertainment- en businessoplossingen van hoge kwaliteit te leveren.

 
 
 
 

Klanten eerst

In alles wat wij doen streven wij naar het beste voor onze klanten. Dankzij innovatieve producten en kwaliteitsvolle diensten willen we een antwoord bieden en de verwachtingen van onze klanten invullen door hen de beste ervaringen te bieden: toegang tot een supersnel netwerk met grote datavolumes, toegang tot kwaliteitsvolle entertainmentprogramma’s voor consumenten, en toegang tot performante, veilige businessoplossingen voor bedrijven.

 
 

Telenet Business

Telenet Business wil zijn klanten – van kleine ondernemers tot grote bedrijven – een ‘caring one-stop shop’ bieden voor connectiviteit en IT-oplossingen. Op de Telenet Business website kunnen klanten tips & tricks van Telenet Business-experten vinden alsook best practices van andere ondernemers om zo hun bedrijf een echte digitale boost te geven.

 
 
 
 

2. Producten en diensten van topkwaliteit leveren

Positieve klantenervaringen vormen de basis voor duurzame groei. Daarom spannen wij ons ten volle in om klanten innovatieve en eenvoudige producten en diensten aan te bieden.

 

Wij passen volgende 3 principes toe om onze klanten producten en diensten van topkwaliteit te kunnen bieden: 
 

  • eenvoudige en handige productkeuze
  • duidelijke productinformatie
  • klanten begeleiden naar de beste digitale ervaring
 
 
 
 

Eenvoudige en handige productkeuze

 

ONE, Yugo, Streamz en BASE. Een helder aanbod van producten en diensten maakt het voor klanten makkelijk om snel en efficiënt een keuze te maken. 

Duidelijke productinformatie

 

Bij elk product van Telenet of BASE vindt de klant een brochure met de algemene voorwaarden, een installatiegids en een expliciete CE-keuring of technische flyer, als dat nodig is. Wij vermelden ook de wettelijk verplichte informatie over afvalverwerking, gegevens over energieverbruik en de SAR-waarden van mobiele telefoons.

Klanten begeleiden naar de beste digitale ervaring


Wij blijven dicht bij onze klanten en leiden hen via verscheidene kanalen naar de beste digitale ervaring: 
 

  • Op het televisiekanaal 444 en op het Telenet YouTube-kanaal geven filmpjes extra informatie over de producten van Telenet,
  • Op Mijn Telenet kunnen klanten zich inschrijven op verschillende nieuwsbrieven van Telenet,
  • Op de sociale media van Telenet en BASE, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn, gaan wij in dialoog met onze klanten.
 

ONE

ONE biedt klanten een nieuwe manier om steeds verbonden te blijven in een snel veranderende digitale wereld: één verbinding aan een vaste prijs voor mobiel en vast internet, zonder volumelimieten. 

 
 

Online Community Forums

Op onze Online Community Forums – Telenet Netweters en BASE Go Mobile –  stellen klanten vragen, delen ze ervaringen en geven ze suggesties om nieuwe en bestaande producten te verbeteren.

 
 
 
 

3. Privacy en databeveiliging verzekeren

Om vertrouwen te winnen moeten alle interacties met de klant verwerkt worden met respect voor de privacy en databeveiliging. Wij beheren een enorme hoeveelheid informatie van en over onze klanten. Daarom hanteren wij de hoogste standaarden als het gaat om privacy en beveiliging van gegevens.  

 
 
 
 

Privacybeleid


Het privacybeleid van Telenet beschrijft welke informatie wij verwerken, waarom wij dat doen en wat de rechten van onze klanten zijn. Deze policy is van toepassing op alle commerciële activiteiten van Telenet en BASE. Ze is publiek beschikbaar op de respectievelijke websites. De policy werd recent aangepast en is volledig conform de Algemene Verordering Gegevensbescherming van de EU (GDPR).
 

De Privacy en Security Councils


Telenet heeft een Privacy Council die is samengesteld uit vertegenwoordigers van de verschillende afdelingen van het bedrijf en die alle privacykwesties en –prioriteiten bespreekt. De Security Council formuleert strategische aanbevelingen rond risico’s en bedreigingen die het gevolg zijn van kwaadwillig of foutief gebruikte data.  

Cyber Security Road Map

De Cyber Security Road Map geeft een overzicht van de belangrijkste beveiligingsprojecten. Het overzicht wordt jaarlijks bijgewerkt op basis van de aanbevelingen van de Security Council.

Interne bewustwording door opleiding

 

Alle medewerkers krijgen een introductie op privacy en beveiliging als onderdeel van hun onboarding bij Telenet. Een online training over privacy, gegevensbeveiliging en bescherming van persoonsgegevens zorgt voor interne bewustwording en naleving van de nieuwste regelgeving, zoals de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 
 
 

4. Transparante tarifering en facturering

 

Wij hebben de verantwoordelijkheid om verder na te denken over de manier waarop wij onze klanten de beste prijs/kwaliteit verhouding kunnen aanbieden en hun vertrouwen op lange termijn kunnen verdienen.

 
 
 
 

Prijzen


Wij streven naar een transparante publicatie van onze prijzen en andere kosten op onze websites en in onze promotie- of reclamefolders. Eenmalige kosten voor de activering, de installatie of de vervanging van hardware worden op onze website zo duidelijk mogelijk aangegeven.

Facturering


Klanten van Telenet die voor een elektronische factuur kiezen, krijgen automatisch een e-mailmelding wanneer een nieuwe factuur beschikbaar is op Mijn Telenet. Ze kunnen er hun facturen tot veertien maanden lang raadplegen. Klanten van BASE kunnen hun facturen online raadplegen in de klantenrubriek van de website van BASE of met de MyBASE app.

Proactieve communicatie

 

Wij informeren onze klanten vooraf via e-mail of in een bijlage bij de factuur over belangrijke veranderingen van onze producten en diensten.

Geen opzegtermijn

 

Wij passen geen opzegtermijn toe voor productbundels, internet, vaste of mobiele telefonie en televisie, met uitzondering van het betalende zenderpakket Play Sports, waarvoor de wettelijke contractduur van zes maanden geldt.

Tariefplannen


Wij contacteren onze klanten proactief wanneer het voor hen voordeliger zou zijn om over te schakelen naar een andere productformule die beter aansluit bij hun gebruiksprofiel.

 
 
 

Digitale
samenleving

Alles wat je moet weten over ons engagement naar de samenleving en lokale gemeenschappen.

 
 

Goede
werkplek

Alles wat je moet weten over ons engagement naar onze medewerkers.

 
 

Verantwoordelijke bedrijfsvoering

Alles wat je moet weten over ons engagement voor een eerlijke, open en transparante dialoog met onze stakeholders.

 
 
 
 

Ons Duurzaamheidsverslag

Het jaarlijks duurzaamheidsverslag biedt een uitstekende gelegenheid om  te reflecteren over onze prestaties op het vlak van maatschappelijk  verantwoord ondernemen en om samen met onze stakeholders na te denken over de toekomst van ons bedrijf.