Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

logo verderkijkers 

Telenet Business en Tijd Connect presenteren:
‘De Verderkijkers’.

verderkijkers logo
 
 

In de podcastreeks ‘De Verderkijkers’ polst Eva Moeraert vijf ondernemers naar de inzichten die zij uit de voorbije maanden meenemen naar de toekomst.

Hoe zullen we morgen ondernemen? En welke innovaties tonen dat vandaag al aan? Marc Noppen (CEO UZ Brussel), Wouter Torfs (CEO Torfs), Jonathan Berte (CEO Robovision), Viki Geunes (Chef restaurant Zilte) en Martine Tempels (Executive Vice President Telenet Business) inspireren met hun visie op de - digitale - toekomst.

 
 

AFLEVERING 5: MARTINE TEMPELS – EXECUTIVE VP TELENET BUSINESS

verderkijkers Martine Tempels

“Laat kinderen iets maken, zo gaan ze oplossingsgericht denken.” Martine Tempels is niet enkel als Executive VP van Telenet Business dagelijks met technologie bezig. Ook als voorzitter van CoderDojo en als pleitbezorger voor STEM op school trekt zij de innovatieve kaart. In aflevering 5 van De Verderkijkers praten Eva Moeraert en Martine Tempels over kinderen zonder limieten, cybercriminaliteit en de kracht van mensen.

 
 
 
 
 
 

AFLEVERING 4: VIKI GEUNES – CHEF RESTAURANT ZILTE

verderkijkers Viki Geuns

Onder de noemer 'Best of Antwerp' experimenteerde Viki Geunes, chef van tweesterrenrestaurant Zilte, met afhaalmenu’s. Terug naar de orde van de dag heropende hij onlangs zijn restaurant met een nieuw concept. In aflevering 4 van De Verderkijkers praten Eva Moeraert en Viki Geunes over samenwerken en het belang van data voor restaurateurs.

 
 
 
 
 
 

AFLEVERING 3: JONATHAN BERTE – CEO ROBOVISION

verderkijkers Jonathan Berte

Zoals de naam doet vermoeden, ontwikkelt techstart-up Robovision robotica. De motor daarachter is ‘deep learning’, een vorm van artificiële intelligentie (AI). CEO Jonathan Berte werd vorig jaar uitgeroepen tot Ingenieur van het Jaar en zijn bedrijf groeit als kool. In aflevering 3 van De Verderkijkers praten Eva Moeraert en Jonathan Berte over sociale chatbots en putten in de weg.

 
 
 
 
 
 

AFLEVERING 2: WOUTER TORFS – CEO TORFS

verderkijkers Wouter Torfs

Beste werkgever van België, zélfs van Europa: het zijn erkenningen waar Wouter Torfs – terecht – fier op is. De coronacrisis dwong hem dan wel enkele moeilijke beslissingen te nemen, de verdere investering in de webshop was daar geen van. In aflevering 2 van De Verderkijkers praten Eva Moeraert en Wouter Torfs over transparantie, gedeeld leiderschap en e-commerce. De (veer)kracht van een ‘local hero’.

 
 
 
 
 
 

AFLEVERING 1: MARC NOPPEN – CEO UZ BRUSSEL

verderkijkers logo

Ruim 14 jaar staat Marc Noppen aan het roer van het Brusselse UZ. Weinig bedrijfsleiders hebben de pandemie zo intens beleefd als hij. En weinigen hebben van zo dichtbij kunnen zien hoe digitale innovaties de zorgsector in de toekomst kunnen helpen. In aflevering 1 van De Verderkijkers hebben Eva Moeraert en Marc Noppen het over telewerken en digitale geneeskunde, Virtual Reality en robotica, en sterk leiderschap met empathie.