Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Verwijs je bezoekers door naar je nieuwe website of webpagina

Je gebruikt vandaag een Telenet-webruimte via een (sub)domein van Telenet. Koos je intussen voor een moderne oplossing met meer mogelijkheden? Dan kan je je bezoekers automatisch doorverwijzen naar je nieuwe website (vb.: www.jouweigendomein.be) of een alternatieve pagina (vb.: je Facebook-pagina).

Formulier verzenden Even geduld ...
We kunnen je vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we je om onze klantendienst te contacteren.
  1. Verplicht
  2. Verplicht

Goed om te weten: Je kan een automatische doorverwijzing instellen tot en met XX/XX/2022. Bezoekers van je Telenet-webruimte worden dan automatisch doorverwezen naar je nieuwe website of webpagina tot en met XX/XX/2022.

Voorwaarden

Enkel geldig voor bedrijven en zelfstandige ondernemers met een Belgisch ondernemingsnummer die de dienst ‘webruimte’ hebben geactiveerd via ‘Mijn Telenet’ en die daarbij gebruik maken van een domeinnaam met daarin de Telenet merknaam (users.telenet.be/x of x.telenet.be). Wij voorzien enkel de doorverwijzing, de klant is zelf verantwoordelijk voor de content op het opgegeven adres.

Telenet heeft het recht om de tijdstippen aan te passen indien van toepassing.

 
 
 

Contact en advies