Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 
 
 

Telenet Business helpt je ondernemen in Brussel.

Hoe jij je elke dag inzet voor je onderneming is indrukwekkend.
Wij helpen jou en je zaak graag vooruit waar we kunnen.

Met Telenet Business is jouw bedrijf in Brussel:

icoon supersnel

Altijd verbonden

Met het strafste internet.

icoon supersnel

Altijd geholpen

Op de manier die jou het best uitkomt. Ook via onze helpdesk app (A-desk).

icoon supersnel

Altijd ondersteund

Met hulp van ons online Digitale Versnelling platform.

 
 
 
 
 
 

Interesse?

 
 

Kies voor supersnel internet in Brussel
met de meest persoonlijke hulp

Business Fibernet

yellow checkmarkSupersnelle internetverbinding

yellow checkmarkOnbeperkt datavolume

300 Mbps max downloadsnelheid
30 Mbps max uploadsnelheid

53,06
/maand

 
 

Voorwaarden

Supersnel internet

De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…).. Meer info: www.telenet.be/uwinternetsnelheid

Gratis installatie en activering
Gratis installatie (t.w.v. €70,25) en gratis activering (t.w.v. €41,32). Kiest u voor een duurdere installatie (Comfort Plus-installatie), dan krijgt u €70,25 korting op de installatie. Aanbod geldig voor nieuwe klanten, alsook voor bestaande klanten die nog geen Telenet-internet hebben, op voorwaarde dat ze Fibernet (als individueel product of als onderdeel van KLIK BURO of KLIK afnemen ten laatste op 31/12/2021. Fibernet, KLIK BURO, Optie Speedboost 1G Business en KLIK zijn voorbehouden voor ondernemers en zelfstandigen die beschikken over een ondernemingsnummer en zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden van Telenet Business. Telenet biedt fiber tot de node aan – lokaal distributienetwerk in kabel. Telenet-netwerkbeheer is van toepassing (meer info: zie telenet.be/internetgebruik).

 

Prijzen exclusief BTW. Aanbod niet cumuleerbaar met andere acties en promoties.

Fibernet: Telenet biedt fiber tot de node aan - lokaal distributienetwerk in kabel. Telenet-netwerkbeheer is van toepassing. Meer info, zie telenet.be/internetgebruik.

* Optie Speedboost 1G Business: De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). Meer info op telenet.be/business/internetsnelheid

 

Ik heb interesse in Business Fibernet

Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op om je te adviseren over onze onbeperkte internetoplossing.

Het formulier wordt verzonden Even geduld ...
We kunnen je vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we je om onze klantendienst te contacteren.
  1. Verplicht in te vullen
  2. Verplicht in te vullen
  3. Verplicht in te vullen Gelieve een geldig GSM in te vullen.
  1. Verplicht in te vullen Geef een juiste postcode in

De persoonsgegevens die je ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Is jouw bedrijf nog geen Telenet Business klant?*

Dan verwerkt Telenet jouw persoonsgegevens enkel naar aanleiding van je aanvraag. Indien je wenst dat Telenet jouw persoonsgegevens gebruikt om je in de toekomst te informeren over de Telenet producten en diensten, dan kan je dat hieronder aangeven. Zodra jouw bedrijf Telenet Business klant wordt, zal de verwerking van je persoonsgegevens onderworpen worden aan de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de bestelde producten of diensten – het Telenet privacybeleid. Het bedrijf wordt daarover op dat moment nader geïnformeerd.

Is jouw bedrijf al Telenet Business klant?

Dan worden jouw persoonsgegevens verwerkt zoals uiteengezet in de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de betrokken producten of diensten die het bedrijf heeft – het Telenet privacybeleid.

 

Je hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. Je kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel indien jouw bedrijf Telenet Business klant is en een Mijn Telenet account heeft) en de Telenet winkelpunten. In het winkelpunt dien je eerst een bewijs van je identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van jouw identiteitskaart.

 

Indien je een klacht hebt in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit via: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/acties/klacht-indienen

 

* Voor de gemakkelijkheid spreken we hierboven steeds over “bedrijf”. Deze kennisgeving inzake privacy is echter ook van toepassing op de persoonsgegevens die jij ons als zelfstandige meedeelt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hulp nodig?

Met welke vraag je ook zit, een van onze medewerkers helpt je graag verder.

 
 

Met Telenet Business is jouw bedrijf

 

icoon bel
Altijd verbonden

Je geniet van een supersnel, betrouwbaar en stabiel internetnetwerk. Met de optie Optie Speedboost 1G Business* verdrievoudig je zelfs je snelheid! Zo maak je de werkomstandigheden voor jou en je medewerkers nóg vlotter.


 

 
 

 

icoon bel
Altijd geholpen

Wij staan 24/7 voor je klaar met één expert die jouw vraag van A tot Z opvolgt. Je kiest zelf hoe je ons wil contacteren: telefoon, E-mail, WhatsApp, Messenger, Twitter, LinkedIn. Of via onze A-desk app, waarin je live je beschikbare adviseur selecteert. Heb je een technisch probleem? Dan komen wij dezelfde dag nog bij je langs*.

 
 

 

icoon bel
Altijd ondersteund

Je evolueert non-stop digitaal dankzij de juiste hulp bij elke vraag. Ons online platform de Digitale Versnelling brengt ondernemers en experts samen. Daar vind je niet alleen interessante tips & tricks, maar ook onafhankelijke digitale experts bij jou in de buurt die je bedrijf verder kunnen helpen.
 

 
 
 
 

*Een herstelling nodig voor uw business-producten? Bel ons op werkdagen voor 15u00 en zaterdag voor 12u00, dan komen wij dezelfde dag nog bij u langs en indien mogelijk voeren wij de herstelling die dag nog uit.

 
 
 
 
 
 

Overstappen naar Telenet Business? Kinderspel!

In 3 simpele stappen geniet jij van supersnelle, betrouwbare en stabiele internet voor jouw bedrijf.

1. Bel ons en kies je internetoplossing.

Contacteer ons op 0800 66066 of bezoek een Telenet-winkelpunt in jouw buurt. Een expert geeft je graag advies en valideert jouw bestelling. Hij zorgt voor alles!

2. We plannen een afspraak en installeren bij jou ter plaatse.

De installateur komt langs wanneer het jou past en blijft tot alles werkt.

3. ’t is zover! Je mag direct aan de slag.

Je geniet nu optimaal van een performante internetverbinding en de voordelen ervan voor jouw werk.

 
 
 
 

Waarom kiezen zij voor Business Fibernet

 
 

"Dat is essentieel voor de visibiliteit van de winkel. Ik moet verbonden blijven met mijn klanten, en zichtbaar zijn."

 

Lore Tibout

GRUUN Plants & Coffee

 
 
 
 

"Zakelijk internet hielp mee onze score op booking opkrikken tot 9,7 op 10."

 

 

Caroline Kerremans

B&B Living in Brûsel

 
 
 
 

"Het is een professionele, supersnelle internetconnectie die we ook gratis aanbieden aan onze supporters, klanten en bezoekers."

 

Thierry Dailly

RWDM

 
 
 
 

‘t Strafste internet en mobiele telefonie liever combineren?

 
+
 
+
 
 
 
 
 

Veelgestelde vragen

Sinds wanneer is Telenet beschikbaar in Brussel?

Telenet lijkt misschien vrij nieuw. Maar, we zijn al meer dan 10 jaar beschikbaar in Brussel! In 2007, waren wij al aanwezig in de volgende 7 gemeenten : Jette, Ganshoren, Sint-Agatha-Berchem, Koekelberg, Vorst, Schaarbeek en Etterbeek.

In juni 2017 kreeg Telenet groen licht van de Belgische Mededingingsautoriteit voor de overname van SFR BeLux. Hiermee breidden wij onze kabelaanwezigheid uit in een groot deel van Wallonië en delen van Groothertogdom Luxemburg en dekten het om en bij twee-derde van Brussel. Wij breidden vervolgens uit naar Bxl-stad, Molenbeek, Anderlecht, Watermaal-Bosvoorde, Sint-Lambrechts-Woluwe en Sint-Joost. Dit is een belangrijke stap in onze ambitie om de toonaangevende speler te worden in geconvergeerde geconnecteerde entertainment en B2B-diensten in België.

Welke gemeenten in Brussel zijn aangesloten op het Telenet-netwerk?

Van een kleine Vlaamse onderneming in de jaren ‘90 tot het grootste telecombedrijf van België. Wij bieden ondertussen internet, telefonie en tv aan in 13 Brusselse gemeenten (*).
Maar dankzij onze mobiele oplossingen kan je wel overal bellen en surfen in België.

*Aansluitbare gemeenten in Brussel (postcodes): 1000, 1020, 1030, 1040, 1070, 1080, 1081, 1082, 1083, 1090, 1130, 1170, 1190, 1200, 1210

Hoe performant is ons netwerk?

Een stabiel netwerk met een goeie flow? Da’s vanzelfsprekend. Tenminste, dat vinden we bij Telenet. En dus bouwen wij non-stop aan het allerstrafste alles-in-één netwerk, met de nieuwste technologie. Want als alles om je heen werkt zoals het hoort, dan kan je focussen op wat echt belangrijk is, jouw business.

Mijn internet gaat traag ... Hoe fiks ik dat?

Gaat je internet te traag?  Zo los je dit op!

Hoe pas ik mijn internetbundel aan?

Bij Telenet Business weten we dat jouw behoeften en die van je bedrijf met de tijd mee evolueren. Wil je jouw internetbundel aanpassen? Maak je geen zorgen. Onze experts helpen je graag verder via het nummer 0800 66 066. Pas je internet aan wanneer je maar wil.
Meer info over onze Business Fibernet formules.

 
 
 
 
 

Contact en advies

 
 
 

Vast IP-adres

€ 28,00 /maand

Voordelen van een Vast IP-adres:

  • Een mailserver of eigen website voor je bedrijf
  • Videobewaking vanop afstand

Van zodra je abonnement is geïnstalleerd kan u het Vast IP-adres activeren via Mijn Telenet