Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Zo kuist u uw hele mailbox op in enkele klikken

Het nieuwe jaar begint u allicht graag proper. Helaas bevat uw mailbox nu nog ontzettend veel e-mails. Hoe verwijdert u die allemaal in één keer? Met een interessante tool die wij voor u uitgetest hebben.

 
 

Op moment van schrijven bevat de mailbox van deze redacteur maar liefst 35.532 e-mails. Hoeveel mails is dat bij u?

 

Het is ongetwijfeld een mooie collectie. Maar de meeste mails keilt u liefst de prullenmand in. Hoe verwijdert u definitief duizenden mails in een paar seconden?

Mailstrom voor elke mailbox

Met het online programma Mailstrom.co verwijdert u duizenden mails, nieuwsbrieven en spamberichten met een paar klikken. Tijdens de gratis test mag u 2.500 e-mails verwijderen.

 

Interessant zijn de betalende pakketten die meerdere mailboxen helemaal opkuisen én proper houden volgens de filters die u instelt.

Leeg alle mappen in Outlook

In Outlook werkt u map per map, zelfs al wil u alle mails verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op elke map waarvan u de mails wil deleten. Kies voor de optie ‘Alles verwijderen’.

Wis mails in Gmail

In Gmail wist u snel duizenden mails zonder hulp van een aparte tool:

 1. Kies het postvak waarin u een grote schoonmaak wil houden.
 2. Klik rechts naast het lege vierkantje bovenaan en kies voor ‘alles’.
 3. Gmail biedt u in een fluogele balk te mogelijkheid om alle conversaties te selecteren. Klik hierop.
 4. Nu alle mails in dit postvak zijn aangevinkt, klikt u op het vuilnisbak-icoontje bovenaan. Gmail speelt op veilig en vraagt u om de bulkactie te bevestigen.

Vergeet de Prullenbak niet

Een mailtje teveel gewist? Maak u geen zorgen. Zowel Outlook als Gmail houden uw mails nog even bij, afhankelijk van uw instellingen. Pas wanneer u de ‘Verwijderde items’ of ‘Prullenbak’ leegmaakt, worden alle mails echt gewist.

 

Ziezo, u kan met een schone mailbox aan 2019 beginnen. Wij wensen u alvast een fantastisch jaar toe!

 
 

Inspiratie

 • Klaar voor 2019? 5 IT-trends voor zelfstandigen en kleine ondernemingen

  Waarmee houdt u best rekening in 2019? Welke technologische trein mag u niet missen? Ontdek dé 5 IT-trends voor zelfstandigen en kleine ondernemingen.

  lees meer
 • 5 beste apps om files en verkeersboetes te vermijden

  Wie vaak op de baan is ergert zich aan 2 zaken: files en flitspalen. Hoe slaagt u erin deze te vermijden? Welke zijn de top-apps op de weg?

  lees meer
 • Is uw Facebook-pagina klaar voor het eindejaar? Met deze tips wel!

  Deze to do’s en tips helpen u om uw Facebook-pagina in te kleden met figuurlijke slingers en ballen. Zo kan u nog meer klanten aantrekken.

  lees meer