Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

3x winst met deze workshops digitale communicatie

 
 

Digitale communicatiekanalen zijn vandaag onmisbaar om uw zaak en producten te promoten, maar het is niet altijd even eenvoudig om ermee te starten of om te blijven verbeteren. Kan u nog wat hulp gebruiken? Dan zijn trainingen misschien iets voor u.

Lukt het maar moeilijk om op sociale media een trouwe groep volgers op te bouwen? Wil u beter leren verkopen op het internet? Of zou u graag de impact van uw digitale communicatie willen meten? Lees dan zeker verder, want de workshops ‘Digitale communicatie voor ondernemers’ van I Like Media kunnen u helpen om uw zaak fors digitaal te versterken… en ze besparen u tijd en geld.

1. Antwoorden op al uw vragen

Elke ondernemer en zelfstandige zit met vragen, van “Hoe maak ik betere foto’s met de smartphone?” tot “Hoe profileer ik mijn zaak sterker op LinkedIn?". Op digitaleversnelling.be vindt u al heel wat info en boekt u zelfs gratis een digitale expert aan huis. Maar misschien wil u over één onderwerp in de diepte bijleren?

 

Dan raden we u aan om trainingen te volgen. Het handige aan die van I Like Media is dat u kan kiezen uit tal van onderwerpen, zowel voor beginners als voor wie online al een en ander doet. Tijdens één avond krijgt u in een mum van tijd antwoorden op al uw vragen.

2. Forse tijdwinst

Digitale specialisten bundelen al hun expertise over één onderwerp in de beknopte cursus. Zo leert u op één avond alles over foto’s posten op Instagram, LinkedIn professioneel inzetten, beter scoren in Google, sociale media voor eenmanszaken, video’s maken met uw smartphone, …

 

Geen theorie. Wel concrete cases, praktische tips en oefeningen. Omdat u meteen met uw eigen computer en online profielen aan de slag gaat, wint u ook echt tijd. En ook na de cursus boekt u tijdwinst, want u werkt zoveel vlotter met uw smartphone en sociale media.

3. Goedkope opleidingen

De prijzen van trainingen over sociale media en digitale skills lopen soms fors op. Leuk is dat u voor deze professionele opleidingen niet diep in de buidel hoeft te tasten. Met een beetje hulp van Telenet Business blijft de inschrijvingsprijs beperkt tot 60 euro per cursus. De vijfde workshop is zelfs volledig op onze kosten!

 

Interesse in een praktische opleiding? Maak uw keuze in het overzicht van workshops Digitale communicatie voor ondernemers. Haast u, want de plaatsen zijn beperkt.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk ook

  • Waarom het zinnig is om uw winkel online uit te breiden

    Door uw fysieke winkel online uit te breiden, maakt u meer winst. Waarom kiezen klanten voor de webshop of de winkel om aankopen te doen?

    lees meer
  • Concept store Lily verwent klanten met gratis stylingsessies

    U zoekt een stylist? Boek een gratis styling sessie bij shop Lily in Mechelen of Oostende. Daar verwent Kelli Van Hees de klanten met personal styling.

    lees meer