Telenet.be

Webmail

Contact

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Nieuw! Schoolnet+,
de modulaire ICT-oplossing voor scholen

 
 
 
 

Een krachtige internetverbinding is ook in scholen niet meer weg te denken. Met Schoolnet+ wist Telenet Business zopas het kadercontract van de Vlaamse overheid in de wacht te slepen. Binnenkort kan elke Vlaamse school tegen bijzonder voordelige voorwaarden van de modulaire ICT-oplossing gebruikmaken, zonder complexe aanbestedingsprocedure te moeten volgen.

Met Schoolnet+ biedt Telenet Business een antwoord op de groeiende vraag van scholen om een krachtige, stabiele en betaalbare breedbandinternetverbinding. Want ook in scholen is internet onmisbaar geworden, onder meer om didactische hulpmiddelen als digiborden, laptops en tablets in de klas te kunnen gebruiken.

Geen aanbestedingsprocedure

Schoolnet+ werd ontwikkeld in samenwerking met de Vlaamse overheid. Dat betekent dat scholen nu zonder complex openbaar aanbestedingsdossier en zonder administratieve rompslomp voor een ultrabetrouwbare en schaalbare ICT-oplossing kunnen kiezen.

Krachtige en stabiele connectiviteit als basis

Met de supersnelle en ultrabetrouwbare internetverbinding van Schoolnet+ kunnen scholen zonder zorgen al hun digitale uitdagingen aan. Ze zijn altijd online, hun dataverbruik is onbeperkt en er zit geen limiet op het aantal gebruikers dat tegelijk online kan. De scholen kunnen zelf hun bandbreedte kiezen: tot 60/6 Mbps1 , tot 120/10 Mbps1 of tot 240/40 Mbps1 . Aansluiten kan via glasvezel of coax. Telenet Business zorgt bovendien voor het technisch beheer en biedt een professionele ondersteuning.

De + in Schoolnet+: schaalbaar en modulair

De + in Schoolnet+ staat voor vier extra modules die de scholen naar keuze kunnen toevoegen aan hun internetverbinding. Het gaat om professionele beveiligingsopties, krachtige wifi en een back-uplijn voor een gegarandeerde continuïteit. Scholen met meerdere locaties tot slot kunnen al hun locaties op een veilige en efficiënte manier met elkaar verbinden tot één geïntegreerd netwerk. Die modulariteit maakt dat elke school zijn ideale oplossing kan samenstellen, van de lokale basisschool tot de grote scholengroep.

Meer info?

Bekijk de infografiek van Schoolnet+

Surf naar de telenet.be/schoolnet

Lees meer:

 
 

Bekijk ook

 • Telenet start modernisering van zijn mobiele netwerk

  De grote werken om het nieuwe mobiele netwerk van Telenet op de toekomst voor te bereiden, gingen onlangs van start. 

  lees meer
 • Vers van de pers: whitepaper 'Connectiviteit vandaag en morgen'

  Wat betekent connectiviteit voor uw bedrijf? Download onze whitepaper hier.

  lees meer
 • Telenet en ZTE breken Europees snelheidsrecord 4,5G

  Met de baanbrekende 4,5G-technologie vestigen Telenet en telecompartner ZTE een nieuw Europees snelheidsrecord.

  lees meer
 
 

1De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). telenet.be/business/internetsnelheid