Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Eigen website maken? Onze website-experts nemen het werk uit handen

Online Essentials bouwt uw all-in-one website

Droomt u van een eigen website bouwen? Of is uw huidige professionele webstek aan vernieuwing toe? Klop dan eens aan bij de webexperten van Online Essentials. Zij gieten uw verhaal in een perfect functionerende site en voorzien regelmatig check-ups. Zo kan u zich volledig focussen op uw onderneming.

 
 

Uw zaak online in no-time

U werkt hard om uw klanten in de watten te leggen. Maar u wil natuurlijk ook nieuwe klanten bereiken. Hoe u dat best doet? Sla - nu meer dan ooit - de digitale weg in. Bouw een professionele website, schrijf eventueel een blog en trek meer klanten aan voor uw onderneming.

 

Hebt u een drukke agenda? Doe dan een beroep op Online Essentials van Telenet Business. Onze experten bouwen uw website van a tot z. Al houdt u uiteraard de touwtjes in handen.

 

Hebt u een vraag? Of wil u aan uw website sleutelen? Misschien zelfs een tweede taal toevoegen? Ook dan helpen onze experts u snel verder.

Uniek aanbod voor ondernemers

Uw eigen website bouwen kost u eenmalig € 300 (i.p.v. € 600). Wij zorgen dan voor een domeinnaam, webdesign, teksten en aanmelding op online kaarten en gidsen.


Daarna betaalt u elke maand € 50. En voor die prijs krijgt u flink wat service. Wil u uw openingsuren aanpassen? Of een nieuwe webpagina toevoegen? Geef onze experten een seintje en zij zorgen ervoor.

 

Nieuwsgierig? Lees hier wat u van Online Essentials mag verwachten. Of bel 0800 66 066 om een afspraak te maken met onze website-experten.

Meer inspiratie

 
 
 
 
 
 

Inspiratie

 • U bent klantvriendelijk, maar is uw website dat ook al?

  Is uw website al voldoende klantgericht? Met deze tips wordt de gebruikserservaring van uw klanten er alleen maar beter op.

  lees meer
 • 5 redenen om te kiezen voor een eigen website?

  Sociale media zijn zo makkelijk en goedkoop dat veel ondernemingen niet meer investeren in een eigen website. Maar is dat wel zo verstandig? Wij geven je 5 goede redenen om toch ook voor een eigen website te kiezen.

  lees meer
 • Zoek de 5 fouten in uw website.

  Uw website levert niet de verwachte resultaten op? De goede werking van een website hangt ook af van kleine details. Aan welke 5 fouten bezondigt uw website zich?

  lees meer