Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Hoe ondernemer en digitale expert elkaar helpen

“Ik ben specialist in mijn vak. Voor andere domeinen roep ik de hulp van experts in”

Ondernemers kunnen en kennen onmogelijk alles zelf. Dat ondervind jij ongetwijfeld ook. Gelukkig zijn er experts actief die heel graag lokale ondernemers helpen. Hoe roep je hulp in? Hoe help je als digitale expert andere ondernemers? 

 
 

Ondernemer Tom Van Minsel vluchtte al van kleins af naar de virtuele wereld. In computergames kon hij lopen, schieten, springen en vechten net zoals de anderen. In het echte leven daarentegen, kon hij zelfs niet wandelen. Zijn twee benen zaten gespalkt in het gips. Hij onderging als kind verschillende operaties en ontsnapte wonderbaarlijk aan een leven in een rolstoel.

 

Vandaag staat Tom met zijn twee benen stevig in de virtuele én de echte wereld. Zijn start-up Raven uit Zaventem groeit fors. Net werd de equipe met vier mensen aangevuld tot veertien. 
Zijn team en hij zijn gespecialiseerd in VR, augmented reality, artificiële intelligentie en machine learning. Ze zijn dé VR-specialist en AI-consultant voor bedrijven. 
 

Ik weet niet welke acties op sociale media goede resultaten opleveren. De digitale expert hielp me hierbij.

 
 

Van sociale media en SEO hebben ze dan weer geen kaas gegeten. “We weten alles over onze specialiteit”, zegt ondernemer Tom Van Minsel. “De VR-wereld kent me. Bedrijven die klant bij ons zijn, ontdekken dat we die digitale wereld doorleven, dat we mee evolueren en uitzonderlijke toepassingen voor hen bedenken. Onze naam en faam verspreiden zich nationaal en internationaal, hoofdzakelijk via mond-tot-mondreclame.”

Ondernemer zoekt digitale hulp

Als ondernemer focust hij liefst op zijn business en ontwikkelt hij zijn expertise. “Voor andere domeinen roep ik graag de hulp in van experts”, zegt Tom. “Het ontbreekt me bijvoorbeeld aan kennis over sociale media en SEO. Ik weet niet wat mag en niet mag. Ik weet niet welke acties goede resultaten opleveren en wat we best niet doen.”

 

Via De Digitale Versnelling vond ondernemer Tom snel de digitale expert die hij zocht: Kevin Vertommen van Fuseo. 

Kevin is een krak in SEO, sociale media, AdWords-campagnes en landingpagina’s die conversie opleveren. En raad eens wat Kevin het liefste doet? Lokale en internationale ondernemers helpen om beter online te scoren. Een perfecte match met Tom dus.

 

Beter online scoren

“Ondernemers vragen me vaak wat ze digitaal kunnen doen om hun diensten en producten beter online te promoten”, ervaart Kevin. “Ook Tom van Raven stelde me deze vraag. Een van de zaken die ik hem adviseerde, was het maken van aparte landingspagina’s over VR-teambuilding, seminaries en bedrijfsevents. Mensen die hierop zoeken, vinden er meteen alle informatie.” 

Het platform De Digitale Versnelling is de ideale manier om me als expert te tonen aan mijn doelgroep.

 
 

Zelf werkt Kevin sinds 2012 als freelancer. “Ik rol van het ene project in het andere en vind het geweldig als mijn klanten meer contacten, meer klanten en meer omzet boeken via de digitale acties die ik voor hen opzet”, zegt de SEO-expert.

 

Hoe ondernemers weten dat ze bij Kevin moeten zijn? Ze vinden hem via zijn netwerk, via sociale media, de website van zijn zaak Fuseo, Google… en nu ook via De Digitale Versnelling, het matchingplatform van Telenet Business.

 

“Ik heb me ingeschreven op De Digitale Versnelling en post er artikels op, bijvoorbeeld 6 SEO tips voor Wordpress”, zegt Kevin. “Ik vind dit een ideale manier om mezelf te tonen aan mijn doelgroep. Zij zoeken expertise, ik deel ze. Zo leren nieuwe ondernemers me kennen. Ze kunnen vragen aan me stellen en wie weet worden ze mijn nieuwe klanten.” 

 

En zo scoort ook digitale expert Kevin beter online!

 

Ook interesse als ondernemer of expert in De Digitale Versnelling?

Registreer u dan snel.

 

Meer inspiratie

 
 
 
 

Inspiratie

  • Erika Vanvuchelen 3D-print gepersonaliseerde speculaas

    Erika Vanvuchelen, zaakvoerster van een ambachtelijke speculaasbakkerij, bakt gepersonaliseerde speculaas, in een mal die ze 3D-print …

    lees meer
  • Onze expert over Intelligence of Things

    Het Internet of Things (IoT) kent u al, maar Intelligence of Things misschien minder. Dit artikel helpt u op weg.

    lees meer