Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Nokia is terug!
Waarom u sneller werkt met de Nokia 9 PureView

Ja, u kan weer een Nokia op zak steken. De nieuwste Nokia 9 PureView is een indrukwekkende smartphone die veel goedkoper is dan een premium iPhone, Samsung of Huawei. En dat is lang niet alles! Ontdek 6 redenen waarom de Nokia u sneller en handiger laat werken.

1. Veel goedkoper

Momenteel kost de Nokia 9 PureView 599 euro, uitzonderlijk weinig in vergelijking met andere luxesmartphones die soms meer dan 1.000 euro kosten.

2. Kwalitatief scherm

Het pOLED QHD-scherm meet van rand tot rand 5,99 inch. Met een resolutie van 2K en PureDisplay-technologie geniet u van heldere kleuren. Zelfs bij zonlicht leest u er uitstekend op.

3. Multitask vlot

Tik zachtjes op het scherm. Zo deelt u het op in twee 1:1-vensters, om te multitasken zoals het hoort. Dankzij 6 GB werkgeheugen en Octa-Core-processor werkt u in verschillende apps tegelijk.

4. Android One-besturingssysteem

Het meest zuivere Android One-besturingssysteem biedt u alle geneugten van het Google-ecosysteem met alle belangrijke Google-apps. Het is 3 jaar lang steeds up-to-date en veilig dankzij maandelijkse beveiligingsupdates. En dat zonder nutteloze apps (bloatware) van de fabrikant die uw systeem ergerlijk vertragen.

5. Professionele foto’s

Met maar liefst 5 camera’s neemt u professionele foto’s van 60 MB met mooie belichting. Dankzij het DNG (RAW)-formaat bewerkt u ze in Adobe of een alternatief fotobewerkingsprogramma. Daardoor creëert u ideale foto’s voor uw website, Instagram en andere sociale media.

6. Ruim intern geheugen

U krijgt 128 GB geheugen. Zelfs als u veel apps downloadt, dagelijks foto’s neemt en heel wat zakelijke documenten offline bewaart, u zal niet snel geheugen tekortkomen.

Meer inspiratie

 
 
 
 

Inspiratie

 • Gratis tool meet impact van de Brexit op uw zaak

  Laat u niet verrassen door onverwachte (offline én online) gevolgen van de Brexit. De Brexit Impact Scan helpt u om uw zaak goed voor te bereiden.

  lees meer
 • Li O Lait serveert koffie met snelle wifi

  Koffiebar Li O Lait in Brugge rekent op Wifi Business voor snelle wifi. "Nu logt iedereen in op mijn wifi via Facebook", zegt Li Vandamme.

  lees meer
 • Kent u de verschillen tussen de iPhone XR, XS, XS Max en iPhone 8?

  Apple lanceerde op korte tijd 4 verschillende iPhones: de XR, XS, XS Max en iPhone 8. Kent u de verschillen nog? In dit artikel brengen we duidelijkheid.

  lees meer