Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

B&B Living in Brûsel geniet van ultrasnel business internet

"Zakelijk internet hielp mee onze score op Booking op te krikken tot 9,7 op 10"

Bij B&B-uitbaters Caroline Kerremans en Pieter De Mey logeert u in stijl. In hun authentieke pand in Brussel combineren ze luxe met verse producten en zakelijk internet en tv. Hun klanten belonen hen met de topscore van 9,7 op Booking.

 
 

Vooral ondernemers, werknemers van Europese instellingen (of de organisaties errond) en hun familieleden beslapen de bedden bij Caroline Kerremans en Pieter De Mey. Hun gastenverblijf ‘Living in Brûsel, Urban B&B’ ligt heel bewust in de Europese wijk.

 

“Onze gasten komen uit heel Europa, China, Australië, de Verenigde Staten …”, somt Caroline op. “Hoe ze ons vinden? Door onze zeer hoge score van 9,7 op Booking.com en onze eerste plaats van alle Brusselse B&B’s op TripAdvisor.”

Comfort en ultrasnel internet

Enkele elementen komen altijd terug wanneer gasten over ‘Living in Brûsel, Urban B&B’ spreken. “Gasten vertellen ons dat ze houden van het comfort van onze grote boxspring bedden. Ze smaken ons vers ontbijt met zoveel mogelijk biologische en artisanale producten. Ze genieten van onze gepersonaliseerde service en van de technologische voorzieningen zoals digitale televisie in elke kamer, snel en betrouwbaar business internet.”

 

Van bij de ontwikkeling van het project wilden Pieter en Caroline luxe en comfort aanbieden. “Vanuit mijn beroepservaring als hoofdcommissaris bij de Federale Politie en mijn interesse in technologie besloten we ook hiermee uiterst professioneel om te springen”, zegt Pieter. “We willen enkel performante technologische diensten aanbieden. Zo kijken onze gasten tv in zeer hoge kwaliteit, ook Turkse, Israëlische, Amerikaanse, Arabische en andere internationale zenders. En ze werken zonder zorgen op hun smartphone, tablet en computer.”

 

Was televisie 5 jaar geleden het belangrijkste voor de uitbaters, dan vervult het internet vandaag die rol. Zakenmensen kijken weinig televisie. Wel willen ze allemaal snel, stabiel en betrouwbaar internet.

Gasten genieten van onze gepersonaliseerde service en van de technologische voorzieningen zoals digitale televisie in elke kamer, snel en betrouwbaar internet.

- Caroline Kerremans

 
 

Nieuwe modem en supersnelle wifi

“Een tijdje terug belde Telenet Business me om te vragen of ik geïnteresseerd was in een bezoek van een specialist”, zegt Pieter. “Hij zou met me rondgaan in ons pand, kijken of ik de juiste toestellen heb en of het internet verbeterd kon worden. Ik vond het fijn dat ze zelf het initiatief namen. En hun aanbod kwam op het perfecte moment. Ik merkte dat de modem de uitbreiding van onze B&B van 4 naar 5 kamers niet meer zo goed aankon.”

 

Na de gratis doorlichting plaatste Telenet Business een nieuwe modem – ook gratis – en verhoogde het de snelheid tot 240 Mbps per seconde. Gecombineerd met een aantal access points verspreid over het gebouw, surfen alle gasten vandaag gemakkelijk en tegelijkertijd met de ultrasnelle wifi-verbinding. “Maar niet alleen de snelheid nam enorm toe, ook de appreciatie van onze klanten”, ervaarde Caroline. “En dat zonder een verhoging van onze telecomfactuur.”

Aanrader voor hotel- en B&B-uitbaters

Regelmatig wordt Pieter gebeld door andere operatoren. “Wanneer ze me vertellen over hun producten en prijs, blijkt telkens dat Telenet Business voor ons de winnaar is. Ze bieden ons het beste aanbod aan de laagste prijs. Ik raad Telenet dan ook met de hand op het hart aan bij collega-uitbaters van bed and breakfasts en hotels in Brussel. Daar ben ik heel eerlijk in, ook in interviews die niet voor Telenet zijn. Deze operator biedt ons in Brussel perfect wat we nodig hebben.”

Benieuwd naar wat Telenet Business uw zaak kan bieden in Brussel? Klik dan hier.

Meer Inspiratie

 
 
 
 

Over ‘Living in Brûsel, Urban B&B’

Pieter De Mey (67), voormalig hoofdcommissaris bij de Federale Politie, greep zijn pensioen aan om een nieuw project te starten. Zijn vrouw en zaakvoerster Caroline Kerremans (57) en hij baten sinds december 2013 het gastenverblijf ‘Living in Brûsel, Urban B&B’ uit. “Het was het meest haalbare project op ons lijstje ideeën”, zegt Caroline. “En dat blijkt vandaag. We hebben in sommige maanden een bezettingsgraad van meer dan 75 procent.”

 

Deze B&B huist in een typisch Brussels herenhuis uit 1913. Authentieke elementen gaan er hand in hand met nieuwe technologie, verse producten op de ontbijttafel en enthousiaste uitbaters.

 

www.livinginbrusel.be

 
 

Inspiratie

 • Brussel: digitale proeftuin voor ondernemers

  Dankzij allerhande digitale innovaties wordt het (werk)leven in Brussel steeds aangenamer. Ontdek de projecten die Brussel mee boosten.

  lees meer
 • Hoe snel is uw internet eigenlijk?

  Enig idee hoe snel uw internet eigenlijk is? Te snel? Te traag? Met deze test weet u het meteen.

  lees meer
 • 5 tips voor een sneller internet

  "Waarom is mijn internet niet sneller?" vraag u zich misschien soms af. Er kunnen veel oorzaken zijn, maar deze tips kunnen misschien helpen.

  lees meer