Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Krijg de hulp die uw zaak verdient

“Ik bel wanneer het mij past… en krijg meteen een oplossing”

Technologie helpt uw zaak groeien. Maar volstaat dat? Nee, als zelfstandige wil u geen zorgen. U wenst snel geholpen te worden bij problemen. Krijgt uw zaak al de hulp die ze verdient?

 
 

Het is gezellig druk in de koffiezaak Li O Lait in Brugge. Zaakvoerster Li Vandamme is zoals altijd de vrolijkheid zelve. Ze legt haar klanten in de watten met de filterkoffie van de dag, met een latte macchiato en thee of heerlijk ruikende infusies.

Persoonlijke service

Zelf wenst Li net zo verwend te worden door de leveranciers waarbij zij klant is, zoals Telenet Business. En geef haar eens ongelijk!

 

“Ik werk al jaar en dag met Telenet”, zegt Li. “Ik kan Telenet Business aanraden aan iedereen met een zaak.. Ik stel vooral hun heel persoonlijke service op prijs. Wanneer ik bel, zoeken ze meteen een oplossing.”

Ik stel vooral hun uiterst persoonlijke service op prijs. Wanneer ik bel, zoeken ze meteen een oplossing.

 
 

24/7 technische ondersteuning

Li kan dag en nacht bellen, 7 dagen op 7. Net zoals alle professionele klanten van Telenet Business. Dat is handig in de horeca én in veel andere sectoren. Professionele klanten kunnen 24/7 op technische ondersteuning rekenen.

“Wanneer ik bel, krijg ik meteen een vriendelijke medewerker aan de lijn”, zegt Li. “Ze herkennen mijn nummer en helpen me heel vlot verder. Gelukkig, want je hebt weinig tijd om te bellen als je in de horeca staat. Ik ben altijd bezig met het bedienen van mijn klanten. Zij willen ook snel hun koffie en gebakje.”

Oplossing de dag zelf

De meeste zaken worden van op afstand meteen geregeld. Maar is er fysiek werk, bijvoorbeeld een technisch mankement aan modem, wifitoestellen of het netwerk? Dan komt de dag zelf nog een technieker langs.

 

“Ze helpen me op maat.” Dat merkt Li. “Ze zijn snel en zoeken onmiddellijk naar oplossingen. Ja, als het moet, komen ze me dezelfde dag nog depanneren. Ja, snel he. Ik stel de hulp van Telenet Business op prijs. Zeker.”

Ook interesse in onze uiterst persoonlijke aanpak? Neem hier snel een kijkje!

Meer inspiratie

 
 
 
 
Liolait logo

Over Li O Lait

Li Vandamme startte in 2011 haar koffiebar Li O Lait. Hierin combineert de Belgische met Congolese roots haar kunstopleiding, creatieve en ondernemende ingesteldheid met haar marketingervaring.

 

De carrièreswitch in 2011 bleek niet de gemakkelijkste weg voor Li. Haar zaak draaide verlies. En na de aanslagen van 22 maart 2016 stuurden de toeristen hun kat. "Toch maakte ik toen voor het eerst winst. Dankzij de groep trouwe klanten die ik had opgebouwd."

 

Li O Lait kennen velen ook als de koffiebar van Lieven Verstraete, de bekende VRT-nieuwsanker. "Mijn partner Lieven staat soms achter de bar", zegt Li Vandamme. "Dat klopt. Maar ik ben de baas in mijn koffiebar. We hebben intussen 5 vaste mensen in dienst. 2 jonge, deeltijdse krachten leiden we op."

Liolait logo