Telenet.be

Webmail

Contact

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Corporate Fibernet, het snelste kabelinternet op de markt2

 
 
 
 

Efficiënt zakendoen vraagt een krachtige internetoplossing met voldoende download- en uploadsnelheid. Dat is exact wat Corporate Fibernet u biedt: downloaden aan max. 240 Mbps1 en uploaden aan max. 40 Mbps1 . Met z’n allen tegelijk.

Onderzoek toont aan dat er een link is tussen de omzetgroei en de internetsnelheid van een bedrijf: sneller internet zorgt voor een hogere omzetgroei. Bij bedrijven die breedbandtoepassingen gebruiken, ligt de omzetgroei gemiddeld tussen 27% en 31%i. Omgekeerd geldt de impact ook: een werknemer die elke dag 4 uur online werkt en pakweg 5% tijd verliest door te traag internet, verliest op jaarbasis 50 werkurenii.

De keuze van een internetlijn is dan ook cruciaal voor wie efficiënt zaken wil doen. Corporate Fibernet geeft u die garantie, aan de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Met z’n allen comfortabel online

Met Corporate Fibernet genieten werknemers van snelheden tot 240 Mbps1 down en 40 Mbps1 up. Grote bestanden binnenhalen of versturen, Skypen aan de hoogste kwaliteit, online werken, … voortaan doen ze het allemaal tegelijk, zonder aan snelheid in te boeten. En in combinatie met Managed Wifi zelfs draadloos.

Dubbel zo snel als de concurrentie

De upgrade maakt Corporate Fibernet dubbel zo snel als Office & Go Pro Essential, de snelste internetverbinding voor bedrijven van Proximus. Bij Office & Go Pro Essential blijven de down- en uploadsnelheid respectievelijk steken op 100 en 20 Mbpsiii, snelheden die – in tegenstelling tot bij Corporate Fibernet – nog eens kunnen dalen als een bedrijf verder van een aansluitpunt op het netwerk verwijderd ligt.

Inbegrepen back-up

Corporate Fibernet is superbetrouwbaar dankzij de inbegrepen back-up. Bij problemen wordt er automatisch op de back-uplijn overgeschakeld, met snelheden tot 30 Mbps1 down en 6 Mbps1 up. Strikte SLA’s garanderen u dan weer een snelle service de klok rond. Zo blijft u operationeel, wat er ook gebeurt!

Interesse in Corporate Fibernet?

Hier vindt u meer info of bel ons op 0800 66 010. Wij begeleiden u graag van a tot z.

 1.   i.  SNG Research Corporation
 2.  ii.  Pew Research Center
 3. iii.  Vergelijking op 19/09/2016: Telenet Corporate Fibernet (max. 240 Mbps1 down –  max. 40 Mbps1 up) en Proximus Office & Go Pro Essential (max. 100 Mbps down – max. 20 Mbps up)

Bekijk ook

 • Wat als uw internet niet meewil?

  4G als enige back-up voor uw bedrijf? Minder rooskleuring dan het lijkt! Waarom? Lees het hier.

  lees meer
 • Staat dataprotectie al op uw prioriteitenlijstje?

  Op 25 mei 2018 wordt de General Data Protection Regulation (GDPR) van kracht. Is uw bedrijf er al klaar voor?

  lees meer
 • Onder de loep: de financiële impact van Microsoft 365

  Benieuwd naar de financiële impact van een overstap naar Microsoft 365? Microsoft liet het onderzoeken.

  lees meer
 
 

1De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). telenet.be/business/internetsnelheid