Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

‘Biocoiffure Nancy & Michelle’ stapt over naar Telenet Business 

“Eindelijk stabiele televisie en krachtig internet voor mijn gezin en klanten” 

Internet dat om de haverklap uitvalt, televisie die af en toe hapert ... Niet zo frustrerend als technologie waar je niet op kunt rekenen. Ook biocoiffeuse Nancy en haar man Geert liepen tegen deze frustratie aan. Gelukkig kregen ze een stabiele oplossing via onze partner Telecom-Makelaars. Nancy haar klanten surfen nu vlot via wifi. Haar man doet ‘s avonds zorgeloos de administratie van zijn aannemersbedrijf.

Stabiel internet, gezellig samen televisiekijken en krachtige wifi. Dat wilt toch iedereen? Bij Biocoiffure Nancy ging dit helaas niet vanzelf. Ook het aannemersbedrijf van haar man Geert Coene en haar gezin hadden nood aan een kwalitatieve oplossing. 

“Hiervoor hadden we internetverbinding via een kabel van een andere provider, maar we zitten ook aan het einde van de straat”, vertelt kapster Nancy. “Daardoor viel onze televisie af en toe uit en was ons internet niet stabiel. Best frustrerend als je een eigen zaak hebt, maar ook een gezin dat internet nodig heeft en ’s avonds graag televisiekijkt. Daarom gingen we op zoek naar een oplossing.” 

Snelle oplossing & in vertrouwen geholpen

“Vrienden vertelden ons al dat we best naar Telenet overstapten”, vervolgt de kapster. “We gingen op zoek en belden naar het bedrijf Telecom-Makelaars. Accountmanager Pieter Bergez kwam bij ons langs. Mijn dochter en ik konden hem alles vragen, hij was vriendelijk en niet opdringerig. Hij wilde niets verkopen. Net daardoor won hij mijn vertrouwen.”

 

“Pieter legde alles goed uit en benoemde de voordelen van een overstap naar Telenet. Nog tijdens het gesprek kozen we voor de oplossing die hij voorstelde. Twee weken later was de installatie al achter de rug… en onze problemen voorbij.”

 

Slechte signalen zijn nu verleden tijd. Hun ondernemingen en het gezin zijn beter dan voorheen digitaal geconnecteerd. De klanten en kinderen surfen op de wifi. Geert kan rekenen op betrouwbaar internet als hij de administratie van zijn aannemersbedrijf doet. En ze kijken weer gezellig televisie, zonder storing. 

Pieter, de Accountmanager, was vriendelijk en niet opdringerig. Hij wilde niets verkopen. Net daardoor won hij mijn vertrouwen.

Nancy Huys, zaakvoerder van biocoiffure Nancy & Michelle

 
 

Al 20 jaar een eigen kapsalon

Ondernemen zit het koppel duidelijk in het bloed. “Ik begon twintig jaar geleden met mijn eigen zaak, na drie maanden bij een ander kapsalon”, vertelt Nancy. “En vandaag heb ik die ondernemersgeest nog altijd in het bloed zitten.”

 

Enkel tijdens de tweede lockdown dacht Nancy er even aan om een andere job te zoeken. “Ik was het beu om thuis te zitten en miste mijn klanten. Nu ik opnieuw knip, ben ik die periode gelukkig al vergeten. Ik ben blij dat ik weer tussen mijn klanten sta. En zij ook. Mijn agenda is goed volgeboekt. Het is telkens weer puzzelen met mijn planning wanneer een klant een afspraak vraagt.” 

Stabiele wifi ook voor klanten

Vooral jongeren merken dat het kapsalon de afgelopen maanden digitaal een stap voorwaarts gezet heeft. Na de overstap naar Telenet kan Nancy de wificode delen met klanten die erom vragen.

 

“Sommige klanten doen liever een babbeltje, want als kapster ben je ook een beetje psycholoog. Maar andere klanten gebruiken liever hun mobiel toestel. Als ze de wifi-code vragen, krijgen ze die van me. Al kan het ook gemakkelijk met een QR-code. Ze hoeven de QR-code maar te scannen en zijn vertrokken.” 

Uitdagingen

  • Technische problemen met verbindingen
  • Televisiesignaal viel regelmatig weg
  • Wifi en internet waren niet stabiel

Oplossingen

  • Overstap naar Telenet Business
  • Krachtig internet en stabiele televisie
  • Klantgerichte service van Telecom-Makelaars

Voordelen

  • Stabiel internet
  • Vlotte wifi voor klanten en gezin
  • Altijd storingsvrij televisiesignaal
 
 

Telecom-Makelaars als partner

Telecom-Makelaars adviseerde een oplossing van Telenet Business voor Nancy Huys. “We merken dat Telenet Business heel flexibel is in communicatie en oplossingen”, zegt accountmanager Pieter Bergez. “Hierdoor stellen we hen graag voor aan onze klanten. Net zoals Telenet Business staan we dicht bij onze klanten. Niemand is een nummer. Elke klant kan steeds contact opnemen met zijn of haar vaste vertrouwenspersoon.”

Het was meteen duidelijk welke oplossing Nancy en haar gezin nodig hadden. Ons voorstel was perfect wat ze zochten.

Pieter Bergez, accountmanager bij Telecom-Makelaars

 
 

Meer inspiratie

 
 
 
 

Over Biocoiffure Nancy & Michelle

Nancy Huys is al 20 jaar kapster in haar kapsalon in Tielt voor dames, heren en kinderen. Sinds de allergie van haar dochter Michelle voor kappersproducten, werkt Nancy uitsluitend met biologische producten. “Het is volledig anders werken en veel beter. Ons kapsalon geurt nu naar kruiden in plaats van naar ammoniak. Mijn klanten en ik zijn er heel tevreden van. Net zoals van onze overstap naar Telenet.”

 

www.facebook.com/biocoiffure

 
 

logo telecom-makelaars

 

Over Telecom-Makelaars

Telecom-Makelaars adviseert sinds 2010 zelfstandigen en bedrijven bij hun telecomuitdagingen. Vanuit het hoofdkantoor in Kortrijk is het 25-koppige team actief in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brussel. Voor elk project kijken ze naar wat niet goed loopt bij de bedrijven die hen bellen. De telecomspecialisten luisteren naar de wensen en zoeken telkens weer een passende oplossing. Hierbij oordeelt Telecom-Makelaars volledig onafhankelijk van telecomproviders.

 

https://www.telecom-makelaars.be

telecom-makelaars logo
 
 

Meer inspiratie in je mailbox?

We kunnen je vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we je om onze klantendienst te contacteren.

Ontvang interessante tips om je zaak vooruit te helpen!

 

Door hierboven op “dat wil ik” te klikken, geef je de toestemming aan Telenet Business om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je maandelijks de Telenet Business Nieuwsbrief te versturen. Je kan op eender welk moment uitschrijven via de link onderaan elke email. Het verwerken van uw persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met het Telenet Privacybeleid.