Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

U kan 100% op ons rekenen

Een persoonlijke klik,
daar draait het om

Terwijl u uw zaak runt, moet u 100% op ons kunnen rekenen. Bij ons draait het niet enkel om digitale oplossingen, maar ook om hoe u geholpen wordt. Daarom gaan we bij Telenet Business tot het uiterste voor een persoonlijke en doeltreffende aanpak. Net zoals u uw klanten wil bedienen. Want mensen maken nu eenmaal het verschil.

 
 

Dat technologie heel menselijk kan zijn, ervaarde ook Gert Lontie van hondenkapsalon Barks & Bubbles. Hij was zo overdonderd van de persoonlijke aanpak van Jolien van Telenet Business dat hij heel graag iets wou terugdoen.

 

Tijd nemen voor je klanten maakt het verschil

Dat ondervinden ook deze ondernemers die in zee zijn gegaan met Telenet Business.

profielfoto Li Van Damme
“Wanneer ik bel, krijg ik meteen een vriendelijke medewerker aan de lijn. Ze herkennen mijn nummer en zoeken meteen een oplossing.”
 

Li Van Damme, zaakvoerster van koffiezaak
Li O Lait

 
 
profielfoto Bruno Van Gils
“De medewerkers verwennen ons met hun gebruiksvriendelijkheid, snelheid en uiterst persoonlijke bediening. Die klantgerichtheid past helemaal bij ons.”

Bruno Van Gils, CEO van Café Costume
 

 
 
Profielfoto Jan Kegels
“Als ik een vraag heb, bel ik naar Telenet Business. Ze helpen me altijd op een vlotte manier en geven me de juiste antwoorden. Ik ervaar dat de service na verkoop van hoog niveau is.”

Jan Kegels, zaakvoerder van Jean sur Mer

 

 
 
Profielfoto Caroline Kerremans
“Een tijdje geleden belde Telenet me om te vragen of ik geïnteresseerd was in een bezoek van een specialist. Ik vond het fijn dat ze zelf het initiatief namen.”
 

Caroline Kerremans, zaakvoerster van
B&B Living in Brûsel

 
 
 
 

En, krijgt uw zaak al de hulp die ze verdient? Informeer u over KLIK, uiterst persoonlijke hulp gebundeld met het beste van Telenet Business.